Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Avtomobilsko zavarovanje pri Triglavu ali Slovenici??

Avtomobilsko zavarovanje pri Triglavu ali Slovenici??

V teh dneh mi poteče zavarovanje. Trenutno sem pri Triglavu. Razmišljam ali sem kaj na plusu, če zamenjam zavarovalnico in prestopim k Slovenici?
Na Triglavu imam sklenjeno življ. zavarovanje in imam zato nek mininalen popust.
ALi je res na vseh zavarovalnicah približno isto tako kot mi govori moj zavarovali agent?
Kaj mi priporočate?
Hvala za odgovor.e

Trenutno imam sklenjeno avtomobilsko (obvezno in kasko) zavarovanje pri Triglavu. Tam sem tudi življ. zavarovana in imam zato iz tega razloga nek minimalen popust,
Sedaj razmišljam, če sem kaj na plusu, če prestopim k Slovenici.
Moj agent pravi, da je pri vseh zavarovalnicah približno enako. JE res tako?

Kaj mi svetujete?
Hvala za odgovore.

Ni enako. Agent te malo nateguje. Najceneje je pri Generaliju. Sicer pa si lahko preračunaš na straneh AMZS.

Slovenice že dve leti nema više sploh :))))

Sedaj lahko prestopiš samo k Adriatic Slovenici.

Res je obvezno zavarovanje povsod približno isto.

Kasko se pa razlikuje. Za kasko je v tem trenutku Generali najbolj ugoden glede na razmerje cena / kritje! Verjemi!

Res ima lahko Generali najceneje kasko, stranke pa hodijo od tam in to tiste, ki so imele kasko škodo.

Kasko sklenjen na Generali – pred mesecem dni ekonomska totalka na Laguni – čisto brez problema. Škoda ocenjena v nekaj dneh. Predlog za poravnavo smo prejeli v desetih dneh, denar pa tri dni po podpisu poravnave.

Ostali bomo pri zavarovalnici Generali – mi ne gremo nikamor.

Svetujem Generali.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz sem ena teh. Katastrofa.

Sedaj sem pri Sloveniki. Triglav me s svojim agresivnim pristopom tako odbija, da me ne zanima kaj ponujajo.

Mi smo z Generali že nekaj let zadovoljni, tudi izplačila smo dobili kot je treba. Res pa nismo sklenili kaska, ker se ne splača – bi ga le v primeru, da bi imeli nov avto.

AS ima by the way top asistenco… s triglavom in generalijem se od daleč ne more primerjat.

Just my opinion!

T

Nam se je pokvaril avto – Generali. Na začetku je bilo sicer nekaj zapletov (Preden so se zmenili z AMZS), potem pa so nam plačali prevoz avtomobila (60 km) in dali nadomestni avto, ki smo ga naslednji dan vrnili na najbližji AMZS. Nam se je splačalo, stalo je pa 1 evro. Je lahko asistenca še boljša?

Generali!

Ja asistenca je lahko boljša! Sicer ima generali precej dobro priznam… ampak je lahko boljša! Bog ne daj, da se ti pokvari avto v tujini in imaš Generali.

cena ni edini kriterij, upam.
Treba je prevereti vse pogoje in ugotoviti, kako so ti prilagojeni vašim potrebam. Kako je z bonusi, pa dodatnimi zavarovanju, pa izgubo bonusa, delne škode, amortizacija, odkup prve škode, itditd.

Poleg tega je način reševanja škod zame eden najpomembnejših kriterijev. In po kar precejšnjih izkušanjah ostajam pri Mariborski zavarovalnici.

Ali morda kdo ve koliko stane MAXI AVTO ASISTENCA pri AS? na njihovi strani nimajo nikjer napisanega cenika…

Hvala!

New Report

Close