Daljinec ne za/od-klene avta v BTCju
Vceraj sem v BTCju pustila avto, ker ga nisem mogla vzgati. Zaklenila sem ga z daljincem, odklenit pa se ga tako ni dalo in sem uporabila kljuc – in avto ni hotel vzgat. Pol sem nazaj zaklenila in vec kot eno uro poskusala odklenit z daljincem, pa ni slo. Ze prej je centralno zaklepanje z daljincem nezanesljivo delalo in ce pomislim je vedno nagajalo ravno v BTCju (4x), ce sem avto odlkenila z daljincem, je potem vedno vzgal!!! Baterije v daljincu so sveze zamenjane, avto je kupljen iz prve roke pred nekaj casa.
Na sosednjem forumu so mi namignili, da so v BTCju prisotne stevilne motece frekvence valovanja in bi bil to lahko razlog tezav. Ali kdo ve, ce je to res in pozna kak trik, da se to razresi?
Drugac se ze pripravljam, da me bo nekdo poslepal do servisa :-(((
Naj ti povem podobno zgodbo – na gradbišču Črni kal (viadukt) se je podobno dogajalo. Dokler niso dobesedno ugasnili vso motečo “mašinerijo” avto ni vžal.
Torej predlagam, da drugič avto pustiš na kakšnem drugem mestu. Zatorej tudi ne bo potrebno “šlepanje”, ampak samo potrpežjivo čakanje na primerno uro ko bo “utihnila” vsa moteča “mašinerija”.
Lp