Pogrešati sem začela tipa s katerim sva končala zaradi njegove velikosti
Skoraj 5 let nazaj sem hodila s tipom, ki je karakterno moja sorodna duša. Skupaj sva bila sicer le pol leta, ker je bil problem njegova velikost. Res super tip, ampak nisem mogla čez to, da ima le nekaj čez 170cm. Sama sem visoka 166cm, tako, da se mi je ta tip zdel praktično enak meni. V glavi imam, da je moški v pravem pomenu besede orjak, ki te stisne da se kar stopiš in izgubiš v njegovem objemu. Pri temu mojem soul matu nisem nikakor prebolela tega kaj bodo drugi rekli, ko naju vidijo skupaj, se posmehovali, na koncu nisem želela niti z njim v javnost. Končala sva, ker sem se obremenjevala le še s tem oz njegovo višino. Sedaj imam že 2 leti drugega tipa, je visok in velik moški, ampak sem zadnjič srečala v btcju bivšega. Razmišljam le še o njem. Žal mi je, da sem bila pri 25,26ih tako plehka. Vem, da ga ne moram kontaktirati, ker ne ve, da je razlog, da sva šla narazen njegova višina.
avtorica…, te razumem…, eni tvoje višine pred še paše leti, zgodovina.., sem rekel, da bi raj imel eno višjo…, kao.., jst lahko izbiram? …, sej pol mi je bilo žal, sm nisem hotel bit papak in se ji opravičevat zarad tega, ko 1x rečeš nekaj kar lahko prizadene tistega, ki si mu pač nekaj rekel, kar ne bi smel je konec, tega se ne da več popravljat…, pa je šla…, tako sem pač takrat čutil in bleknil, jebi ga, ker mi je tista uletela po ločitvi iz dolgoletne veze, bivša je bila pa bolj pri visokih in se mi je tista takrat zdela pač malo mejhna..
avtorica, če se res postaviš v kožo, da bi s tem bivšim spet začela.. čisto hipotetično, iskreno se postavi v to vlogo.. najbrž začetek lep, pravljičen, sorodna duša… a misliš, da te čez čas ne bi spet motila ista stvar?! imata zgodovino in ti si bila veliko časa vajine veze zaradi tega nezadovoljna in v dvomih. misliš, da bi zdaj to kar na lepem presegla? zakaj že, kaj si naredila za to? razen tega, da si ga pač srečala in so ti v zavest butnili spomini, kako fajn človek je bil in kaj vse pogrešaš pri sedanjem??
Poznam podobno zgodbo prijatelja. Manjše postave, nekaj let nazaj ga je punca pustila ravno zaradi velikosti. Možakar je vmes res karierno uspel, se poročil, nima kreditov, hiša, nikoli ne reče nič slabega čez partnerko, otroci, skratka vsi zgedajo srečni in zadovoljni kot družina. Tista bivša pa na srečanjih travmira, kako je bila neumna…
Pa jaz ze razmem, jaz imam 170 in sem vedno rekla, da pod 185 sploh ne gledam. Me niso privlacili nikoli. Potem pa sem spoznala nekoga, ima 168!! karizma taka, da poka. Na sreco nisem tolk neumna, da bi mu njegovo visino sploh omenila. Ja pa vem, da me bodo zbadali zaradi tega. Ne ker je manjsi, ampak ker se zarecenega kruha najvec poje.
Janjica718, 07.09.2023 ob 09:50
Skoraj 5 let nazaj sem hodila s tipom, ki je karakterno moja sorodna duša. Skupaj sva bila sicer le pol leta, ker je bil problem njegova velikost. Res super tip, ampak nisem mogla čez to, da ima le nekaj čez 170cm. Sama sem visoka 166cm, tako, da se mi je ta tip zdel praktično enak meni. V glavi imam, da je moški v pravem pomenu besede orjak, ki te stisne da se kar stopiš in izgubiš v njegovem objemu. Pri temu mojem soul matu nisem nikakor prebolela tega kaj bodo drugi rekli, ko naju vidijo skupaj, se posmehovali, na koncu nisem želela niti z njim v javnost. Končala sva, ker sem se obremenjevala le še s tem oz njegovo višino. Sedaj imam že 2 leti drugega tipa, je visok in velik moški, ampak sem zadnjič srečala v btcju bivšega. Razmišljam le še o njem. Žal mi je, da sem bila pri 25,26ih tako plehka. Vem, da ga ne moram kontaktirati, ker ne ve, da je razlog, da sva šla narazen njegova višina.
Bistveno, da ni imel prevelikega orodja, ker tisto bi te zraven še bolelo.
Forum je zaprt za komentiranje.