Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali res pri 27-ih nisem več rosno mlada?

Ali res pri 27-ih nisem več rosno mlada?

To, da nisem več rosno mlada, mi je zadnjič rekla sodelavka, kar mi je res dalo misliti. Ali res nisem več tako rosno mlada? Do katerega leta si torej še rosno mlad?

Pa to so ravno najboljša leta… 😉

Rosna mladost? To je le stanje duha. Pri 27-ih si kot dobro starano vino: še vedno z divjo svežino grozdja, a z globino in značajem, ki ga prinese čas.

Rosno mlad si po moje tam do 18. leta. Si še mlada, ampak če hočeš imet družino in si dobit spodobnega partnerja se pa le podvizaj. Čez 10 let, ki bodo zelo hitro minile, verjami, bo čisto druga pesem. Še sama ne boš mogla verjet, kako se ti bo svet spremenil… Naj ti rata  karkoli si že želiš!

S čim se babe ukvarjate. Pardon, deklice. ?

čez 3 leta boš že v klubu 30+. 🙂 to je začetek obdobja, ko te bo pogledalo vedno manj moških.

mlada si, ampak za materinstvo se ti bo hitro obrnilo+10 let, ko boš že prestara.

Čedalje mlajše bodo prihajale za tabo. Prej dojameš to, lažje ti bo. Pri 27 so nekatere z doktoratom, ali z dvema ali več otrokoma, ali z uspešno samostojno poklicno potjo, ali že z lastno streho nad glavo,… na drugi strani pa insta to, insta ono, cunjice, čeveljci in nastavljanje pred objektiv,  če bo prigalopiral princ na belem konju. Sodelavka ti je verjetno to rekla z nekim namenom. Morda se samo nezrelo obnašaš, morda pa tudi, da pri svojih letih že moraš krepko stremeti za to, da imaš kaj za pokazat v svojem življenju.

Jst sm 30 pa mam ze precej gubic okol oci. Nekaj dela bolezen ki jo imam ze 10let,nekaj stres…

Do ene 25ga js recm d je se precej mlado ,k si enkt 30 gre res vse sam se dol,sam celulit gor pa gube hahaha

Odgovor na objavo uporabnika
Prav ima, 14.08.2023 ob 13:15

Čedalje mlajše bodo prihajale za tabo. Prej dojameš to, lažje ti bo. Pri 27 so nekatere z doktoratom, ali z dvema ali več otrokoma, ali z uspešno samostojno poklicno potjo, ali že z lastno streho nad glavo,… na drugi strani pa insta to, insta ono, cunjice, čeveljci in nastavljanje pred objektiv,  če bo prigalopiral princ na belem konju. Sodelavka ti je verjetno to rekla z nekim namenom. Morda se samo nezrelo obnašaš, morda pa tudi, da pri svojih letih že moraš krepko stremeti za to, da imaš kaj za pokazat v svojem življenju.

Pri 27-ih si lahko danes z lastno streho nad glavo edino, če ti jo izdatno financirajo starši.

Rosno mlada ne, zelo mlada, ja.

Kar pogumno in veselo naprej.

In tudi ko bos stara (po letih), imas vedno cas za stvari, ki stejejo.

Srecno.

Same stare b…..-

Ko sem jaz imel 27 in sva nekoč s sodelavcem prišla v neko gostilno, so mule za sosednjo mizo rekle: Bežimo, zdaj so dediji prišli.

Si že zrela.. moraš vedet da je pred tabo že za 9 let mlajših kurbic, ki so boljše kot ti. Po 30 pa sploh nimaš več šans proti napeti seksulji z 18 leti.

Dalo mi je misliti, 14.08.2023 ob 13:01

To, da nisem več rosno mlada, mi je zadnjič rekla sodelavka, kar mi je res dalo misliti. Ali res nisem več tako rosno mlada? Do katerega leta si torej še rosno mlad?

Iščem suggah mami.  Šifra: Samsung S23.

Rosno mlad si pri 17, 18, 19, pri 27 pa res nisi vec rosno mlad, mlad ja, a rosna leta so ze za desetletje za teboj.

Koliko je stara ta sodelavka?

Ne samo da nisi več rosno mlada. Pocasi niti mlada ne boš več. Mladost je do 30 leta, preberi Prešernovo slovo od mladosti.

Ušla ti je perspektiva in relativa časa te vara do fundamenta.

Vsaka stvar traja leto da jo sploh začneš naprimer vpišeš fax – začneš šele oktobra etc. Gradnja, menjava službe, države, prebolevanje, priti v formo za maraton traja lahko več let.

Torej? Imaš kaj železa v ognju? Moškega, parcelo, napredovanje, doktorat? Maraton?

Ali je vse na nuli?

Moderni moški, 14.08.2023 ob 22:41

Ne samo da nisi več rosno mlada. Pocasi niti mlada ne boš več. Mladost je do 30 leta, preberi Prešernovo slovo od mladosti.

Ušla ti je perspektiva in relativa časa te vara do fundamenta.

Vsaka stvar traja leto da jo sploh začneš naprimer vpišeš fax – začneš šele oktobra etc. Gradnja, menjava službe, države, prebolevanje, priti v formo za maraton traja lahko več let.

Torej? Imaš kaj železa v ognju? Moškega, parcelo, napredovanje, doktorat? Maraton?

Ali je vse na nuli?

Danes je veliko punc ,žensk samskih do 30 leta, ker gledajo neke ideale in uživajo življenje potem pa se naenkraz zavedo, da so že 30 plus in potem nerganje kako ni pravih moških. Samskih je sedaj tudi veliko od 30 do 40 let. Veliko samozadostnih ali pa se nočejo vezati zaradi prejšnjih vez.Zdej je itak en kup zblojenih. Zato tudi posledično veliko samskih moških. Ženske imajo pa itak en kup ljubimcem. Samo kurbanje okoli.

Normalno je, da se ženska poroči in ima otroke, ko je 20 in tam okoli. Za nekatere je pri 18 to čisto OK , za druge pa tudi še pri 25 ni prepozno.

Če si pa že 27 in še kar neporočena in brez otrok, pa si na zelo dobri poti, da boš ženski ostanek in suha veja.

Ali pa da se boš spomnila na materinstvo šele, ko boš res stara baba in imela samo še par jajc na lagerju. In takrat imaš potem dobre šanse, da rodiš defektnega.

Mlada si še, rosno mlada pa res ne več. Pri teh letih nisi več dekle, si ženska, ki bo vsak čas 30. Kot so ti povedali že nekateri, rosno mlada si bila pred 10 leti.

Se Preseren je pri 28ih napisal, da so mladosti leta kmalu mu minula.

Kakšni komentarji, verjetno od samih ostarelih moških. 🙂

Sam, da ti en star človek reče, da nisi več rosno mlad, je tudi odraz, da sovražijo, kako so stari lol.

Rosno mlada nisi več, rosno mlada si bila do 24 leta. Zdaj si mlada in boš mlada do 29 leta.  Potem pridejo druga obdobja…

Rosno mlada si za generalno direktorico neke banke.Ali za županjo Ljubljane.Nisi pa rosno mlada  za nevesto, mamico ali za novopečeno voznico.Kot vidiš, je starost relativna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close