Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na plaži se takoj vidi iz kakšnega gnezda prihajate

Na plaži se takoj vidi iz kakšnega gnezda prihajate

Ko greš na plažo kakšega lepšega hotela so ljudje mirni. Ženske imajo dolge bele tunike, očala in klobuke. Mažejo se s kremo, berejo knjige in se tiho pogovarjajo.

Ko pa greš na javno plažo pa vidiš vsega. Danes zjutraj sem na plaži opazil mlajšo žensko, ki je tja prišla iz bližnjega hotela. Imela je sončna očala, ležala na ležalniku in tiho brala knjigo o psihologiji. Zraven nje je sedel partner, ki je bral kot nek potopis tip knjige. Vsake toliko sta se mirno pogovarjala, tiho. Imela sta tudi malo hčerkico, ki se je igrala v vodi. Ob vrnitvi k staršema je tudi sama brala knjigico. Zelo lep prizor mirne družine.

Zraven pa en kup srak, veliko njih tudi Slovencev, pa Nemcev in Čehov. Derejo se kot živali, mularija nevzgojena, ni šans da v roko knjigo vzamejo. Bulijo v telefone kot pribiti, babe se pogovarjajo o telenovelah, desci pa o babah in pivu. Veliko preklinjajo in tulijo, tako odrasli kot otroci. S sabo na plažo privlečejo kup hrane, kot bi se pripravljali na apokalipso. Da, takoj se vidi od kod prihajate.

Ti pa dobro slisis in celo ctivo vidis.???

Zelo slabo opazuje. Še slabše zaključke vleče. Predalčkanje še nikoli ni bil odraz realnega stanja. Ampak enim je važno samo kako nekaj izgleda..

Ja zakaj pa takile na plažo hodte? Valda se gre kopat, pa da se mularija zdivja, ženske se naklepetajo mi pa po svoje. A ne delamo vsi tko?

Odgovor na objavo uporabnika
opazovalec332, 27.07.2023 ob 13:20

Ko greš na plažo kakšega lepšega hotela so ljudje mirni. Ženske imajo dolge bele tunike, očala in klobuke. Mažejo se s kremo, berejo knjige in se tiho pogovarjajo.

Ko pa greš na javno plažo pa vidiš vsega. Danes zjutraj sem na plaži opazil mlajšo žensko, ki je tja prišla iz bližnjega hotela. Imela je sončna očala, ležala na ležalniku in tiho brala knjigo o psihologiji. Zraven nje je sedel partner, ki je bral kot nek potopis tip knjige. Vsake toliko sta se mirno pogovarjala, tiho. Imela sta tudi malo hčerkico, ki se je igrala v vodi. Ob vrnitvi k staršema je tudi sama brala knjigico. Zelo lep prizor mirne družine.

Zraven pa en kup srak, veliko njih tudi Slovencev, pa Nemcev in Čehov. Derejo se kot živali, mularija nevzgojena, ni šans da v roko knjigo vzamejo. Bulijo v telefone kot pribiti, babe se pogovarjajo o telenovelah, desci pa o babah in pivu. Veliko preklinjajo in tulijo, tako odrasli kot otroci. S sabo na plažo privlečejo kup hrane, kot bi se pripravljali na apokalipso. Da, takoj se vidi od kod prihajate.

Razdelitev na kaste je tko nastala, da so ljudje pogruntal, da nismo vsi isti, da so eni inteligentni, častni, odgovorni, lahko se zaneseš na njih, niso histerični, eni pa niso taki. Tudi plemstvo je tko nastalo, eni so bli plemeniti, eni pa ne, in je ratala razredna družba, ampak prvotni razlog ni bil v materialnem bogatstvu, to je bla posledica, ne vzrok.

To vse in še več lahko vidiš na YT ? Ni ti treba hodit zato na plažo.

To si bio na velenjski plaži ?

Nevzgojeni smrkovci,cipe polne same sebe a realno nikakve vizualno in v glavi nista,zravn nih pa deci pa druge babe gledajo in obirajo

Bruh.

na plaži se vse takoj vidi

Iz katerega gnezda pa prihajajo babe firbčne, ki samo opazujejo druge, da jih lahko potem opravljajo?

In?

Meni je užitek privleči si na plažo nizek stolček in malo hladilno torbico. Grem na najhujše sonce, kjer ni gužve, ker se vsi tlačijo v senci. Jaz pa, ki obožujem peklensko vročino, se dobro namažem s kremo in odprem knjigo Štoparski vodnik po galaksiji. Nato iz torbice potegnem ledeno mrzlo pivo, pločevinka je vsa orosena in si ga začnem natakati v kozarec. Zavistni pogledi iz okolice… Neprecenljivo 😉

Če bi ti bral knjigo, niti pod razno ne bi tega videl. Torej tudi ti spadaš v tisto drugo skipino. Tako da moj nasvet bi bil najprej pometi pred svojim pragom.

Na naši plaži je bila UKZ in drla se je kot sraka na svojo mularijo, naj si mislim da babab ni normalna, ali da je samo iz nižje kaste ?

Iz kakšnega gnezda pa prihajaš ti, ti ki opazuješ tuje otroke na plaži? Creepy…

Vaših nevzgojenih pamžev sploh ni treba gledati (ne obračaj vse na pedofiijo), njih se sliši, se jih čuti, ko ti letajo po brisači in se sliši, ko njihove nevzgojene mame kričijo, kot da so 1km stran, da naj pridejo papat in pupat.

Ja, raja.

Videz vara.V hotelski sobi se pa kregajo, on vara, ona nezadovoljna, ker to sluti, zunaj pa Audi visokega ranga. Umetne prsi, pomlajena vagina, on ves športen …Kako je že zadnjič nekdo lepo povedal: DRAŽJE AVTOMOBILE IMAJO, BOLJ GRDO SE V NJIH DRŽIJO.Ne, hvala! Veliko lepše je med sproščenimi ljudmi, ki so veseli in kdaj tudi glasni!

Audi nikoli ni bil nek presežek glede premijskega razreda. Preoblečen folcvagen.

Tudi sam opažam ogromen upad splošne kulture na plažah in pokvarjenost ljudi. Za časa Jugoslavije ni bilo toliko dretja na plažah, pasjega onesnaževanja in tetoviranih spak.

Zanimivo prigodo sem imel, ko sem med dva borovca potegnil mrežo (ležalnik). Grem na WC. Pridem nazaj in vidim neko damo, ki leži v moji mreži in bere knjigo. Slovenka. Vprašal sem jo kako bi se počutila, ko bi videla tujca v svoji postelji? Nisem dobil odgovora. Samo pobrala se je.

Zanimivo je videti kako kužki ljubljanskih malomeščanov polulajo in pokakajo vsak kotiček okoli borovcev, potem pa mlada pride neka mlada družinica in tam postavi brisače, ležalnike in ostale stvari. Otročki ležijo in se igrajo  po tej pasji nesnagi. Morje ni več kar je bilo.

Da ne omenjam pijančevanja slovenskih pavšalistov do poznih nočnih ur.

Če je v igri Jadran, je pri meni opcija samo še južno od Zadra. Še raje Jonsko ali Egejsko morje.

Avtor, knjigo imaš lahko tudi na telefonu, ne samo fizično v roki.

Je pa res, da so ljudje “na nivoju” umirjeni v vedenju. Subtilni. V njih ni prisotne pasivne agresije, želje po pozornosti in hiperaktivnosti.

šejkova prva žena, 27.07.2023 ob 16:41

Vaših nevzgojenih pamžev sploh ni treba gledati (ne obračaj vse na pedofiijo), njih se sliši, se jih čuti, ko ti letajo po brisači in se sliši, ko njihove nevzgojene mame kričijo, kot da so 1km stran, da naj pridejo papat in pupat.

Ja, raja.

Se strinjam, da je tole izven vseh okvirjev. Stari nalit, mtka razpreda o reki ljubezni in turških nadaljevankah, frocovje pa skače po glavi vsem prisotnim.

Bivša, 27.07.2023 ob 16:01

Meni je užitek privleči si na plažo nizek stolček in malo hladilno torbico. Grem na najhujše sonce, kjer ni gužve, ker se vsi tlačijo v senci. Jaz pa, ki obožujem peklensko vročino, se dobro namažem s kremo in odprem knjigo Štoparski vodnik po galaksiji. Nato iz torbice potegnem ledeno mrzlo pivo, pločevinka je vsa orosena in si ga začnem natakati v kozarec. Zavistni pogledi iz okolice… Neprecenljivo 😉

Hahaha. Da te ne bo kap slučajno 😀

a to se dopoldan v mivko zakoplješ in potem čez dan opazuješ ljudi na plaži

Avtor teme pa v birmanskem reklcu, metuljček in opreza na plaži.☝️

FB IMG 1690375979871

S prijateljem sva sla pogledat plazo v zusterni, svoja psa sva pustila doma, sedela sva na skarpi in tiho brala vsak svoj strip blek stena in komandant mark. Verjetno to ctivo ni za vas, visjo kasto, dovolj izbrano, nama so pac lahko branje na plazi, ker kaj drugega se ne da brat ob otroskem vpitju. Oba s srednjesolsko, torej nizjo izobrazbo, sva pila navadno vodo in se tiho pogovarjala. Upam, da je to ok za Vas ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close