Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadaljujte poved v vašem narečju.

Nadaljujte poved v vašem narečju.

Pršo sn domo in

…parkirala avto na ograji…

Naredla južno, pa šwa v gartl po mal bozave za co pojest.

se uljgu n kavč si wpru enu pivu in pole zaspau.

Sad bom pretepo ženu ker san muško.

pršla sm dam in mi hči prav, ja mami, kva si pa tok pozna dons? ja, gužva je bla na cest..

se ulegla na kavč, kr me tk špasno glava boli.

Sem šla s trolo, pa smo od zumbahausa do kozolca rabil pou ure.

…sem prsla domu …se vrgla v pojstlo…tri kitice naredila…v planu  se imam 5krogov po stadionu..nato se ga bom nazgala…,,gotof sem”

Pršla sm dumou in šla pučivat, ker sm skuar crknla ud vručine.

Prsla domou, skuhla kosilu, se uljgla na kawc in dala usje stjri wd sjebe in zdrnjohala.

Pol  sm šla pa za pou ure u maline.To pumen: na kauč ležat.Se je tko prleglo, da ni za puvedat.

Pršwa sn s štrcune, se kr preoblekwa u pajke, pol pa šibawa na telovadbo.

prvu dejlu si bm umila ruoke, puole pej bm začjila kuhat kosilu.

K sm jes dumu pršibou, sm najpru htu okna zapirat. Tud tista na obrliht ofnana. Se j vn uscau k pr norch.

Tjebe, muj dragi pub, bom pa pnucala zvečir, sam da se tta vročina, k duans žge k pr nuarcih, mal pliže. S duabr zakurli duans, anje?

🙂

Hudo….

🙂 🙂

Treba bo sam še ugotvt s kirih kvancov so tota narečja.

Dva pira ruknu

Prišla sn domo, me je čakal sporhert, pol pa hoder?

Zdaj pa imam namen malo zaplavati v morju, samo je taka sopara, da se mi niti en giro ne da.

jst sem pa dons šla mal po štacunah , pol pa dam , pa je ta mav se neki oglašu, zakwa nisem še mlek pa krh nabavla. drgač pa ja, vreme se je kr naredu v lublanski kotlini.

… mat k..ba, južne ni miz, je spet zglida skuz uokn bulu, pa puzabu, da je u kuhn tut šporhet ugasjen.

Bom mogla u pisker puglidat, če je kej od včerejšne južne ustal, al je hudič mende kr vse pužru.

kwa pa čm drujga č sm pa wačn. Udrughe pa več skuhej, hudič babj.

Prsla sm dumou, pa se mi ni lubl kuhat, pa sm rekla mojmu pejma neki pojest nekam. Za mulca sma vzela eno pico za dumu,  k se mu itak ni lubl zravn it.

Ha, ha, ha -no, tole je pa dobra tema, končno, take rabimo.

Da se malo nasmejimo , kar nadaljujte v tem tempu.

Ja, sam vse so okol hrane vrti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close