Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadaljujte poved v vašem narečju.

Nadaljujte poved v vašem narečju.

ja, saj futer pa vreme -nevtralne teme , o katerih lahko brez problemov klepetaš z komerkoli …

Eee, jst pa sploh od doma nkamr nism šla. Jutr zulečem kupalke in ležalnk.

Kir se je pa tega zmislu? Ena boujšjih tejm na tejmu monu, morm rečt!

???

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10899, 19.06.2023 ob 16:06

Prsla domou, skuhla kosilu, se uljgla na kawc in dala usje stjri wd sjebe in zdrnjohala.

Zadrnjohala…?

Ja,ja, 19.06.2023 ob 18:50

… mat k..ba, južne ni miz, je spet zglida skuz uokn bulu, pa puzabu, da je u kuhn tut šporhet ugasjen.

Bom mogla u pisker puglidat, če je kej od včerejšne južne ustal, al je hudič mende kr vse pužru.

Ja,ja…da best!??

..zdej je pa ži vičir. Najraj bi drnjohala, a muram pučakat, da sina pilem. Gri mlaj prjatlu pustavlat. Zdej pa črmlim na monu in grunatam, kaku nej zjutri ustanem taku zgudi.

Sej pelat ni tak prublem, al ga je treba pol še iskat it okul enih.

Glih lušta se mi. Ampak ka čiš, za utroke use.

Na, zdej pa mam. Sem bla zuni na špancir, pridem domu, pa kaj slišm. Spet pegla sedežno, zraun smrči in dreto vleče, da skuor ne vem al bo še vdihnu, al bu zdihnu. Zdej mi pa neč jasn, a ga nej zbudim, al ga kr pustim. Ja, če ga zbudim, se bo še spomnu, da že mende doug ni fu..l. bu najbuls če ga kr pstim pr mir, pa se grem pod tuš mal sprosit, pol pa hop u pujslo in zaspat, če ne bu preuveč uruče.

Pokle pa lepu na picikl en điro, pa se je pele vscalo. Fort na fort dež

Dam pršou, fotra k dohtarju znudu. Pol sekiča pobral pr mehnkarju, k njenmu avtu tehničn mine, je ke pelela. Moja je dala že medtem modre oči spat, tko da se je pol u mir neki požrl pa kavo zlil. Pol mal ekrana, zdej se pa kle u ban namakam pol grem pa leč. Tko na brzaka, kuga je blo dons po fabrki pr men.

Zej je pa ura že vč ku pau noči, pa je ta zadn cajt de griem tud jst ležat. Jutre bo spet zjutra suonce zguodi ustala n začiela že hmal griet, pa bo spiet trieba na šiht jt. Če pa bste tiel še ki pa naše prbrat pa jutre napri.

No, zdej vitte zakaj rabmo knižni jezk. Da se sploh lahku razumemo met seboj.

Js sn pa strašno cufridna, da je edn končno odprw fajn temo.

wd40a, 19.06.2023 ob 19:00

kwa pa čm drujga č sm pa wačn. Udrughe pa več skuhej, hudič babj.

gejni gejni WD kišna špraha je tuo?

A nis ti dal ad gharice al wajdušne?

Ke pa. mau m du austrije manka, sam čz hribe jo usekam…

Al’da se je fajn prawhat wsak po suoje?

wd40a, 20.06.2023 ob 08:19

Ke pa. mau m du austrije manka, sam čz hribe jo usekam…

aj, pale sm te maghla pa zamejnet z ednim drujim… 🙂

K b biu thinc.

Takle, 20.06.2023 ob 10:00

K b biu thinc.

Za unga k je z podmazvt

Takle, 20.06.2023 ob 10:05

Za unga k je z podmazvt

bliz, ampk ne, za eno dolino s jo pihnu.

wd40a, 20.06.2023 ob 10:21

bliz, ampk ne, za eno dolino s jo pihnu.

Tud hribuc nis?

Guvrica je zlo taka k ud enga pr ns na šiht k kuzovce btunera. Tm nek ukol k morš s kulesm gont d km pridš.

Je zun tok orng zahajcou, ejga, d kr nism zihr, a rabm nabaut kolm za zimo a ne.
Rajtam, d ga nau nbedn metou zej u keudr pu tem vremen.

Puzim bomo pa u lft skakal, k u zahwadv, ejga.

Pa ne d vn sam hajca. K sj ne b bo tok fajhtn.

Pridem domu, te pa najdem fse naramano. V rori nieč za pogloudat, jes pa vun zastradana pa čisto hin. Djed, frdamani tajfl, pa na kavči hrgoli. Še u lodn ni muogo jiet ti cotl.

Zaj sem pa jies tuot dul poknla, ko je taka ica.

Piz.a, kumi čakam, d bo kuanc šihta, d s dumou n klimo spraum. Ud tele vručine bom kr pufilala.

…in reku: ke bel kuleto te ga la Mula Jole

.https://www.youtube.com/watch?v=i625Trt0-z0

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close