Miran Mišmaš – zdravilec
Zanje čase po FB berem uspehe ozdravitve pri zdravilcu Miranu Mišmašu iz Kostela.
Čakalne vrste ima baje za leto, dve zasedene.
Zanima me samo mnenje tistih, ki ste bili pri njem.
Namreč bijem zadnje evre za dva bolana člana družine ( jaz in hčerkica) , smo z enim prihodkom, samohranilka s 3 otroci. Še nikoli nismo poiskusili tovrsno zdravljenje, a ker nam uradna medicina več ne da odgovorov, nimam kaj izgubiti razen denarja,ki pa ga ta hip niti nimam.
Z regresom, ki ga še čakam, bi rada hči in sebe peljala nekam, da bi nama še lahko pomagali.
Torej bi tvegala veliko ( denar, ki bi ga lahko namenila za šolske knjige,….) bi porabila za zdravljenje,ki nam je prioriteta.
Hvala za vaše izkušnje
Pozdravljeni.
Sama sem bila pri Miranu na zdravljenju to leto, sama sem bila v boju z anksijoznostjo, panicnimi napadi in depresijo. Posledicno je hcerka zr zacela vse moje vzorce vlect nase in smo meli vsak mesec angino pri hcerki. Pisala sem mu in je povedal da prvo treba spucat mene in posledicno bo tudi otrok vredu. Prva terapija je bila res intenzivna, morte vedet da tud po terapiji so stranski ucinki, ki pa jih preguras nekako… midve sve se obe pucale tamala z drisko, slabim pocutjem in utrujenostjo, jaz z slabostjo, utrujenostjo, in jokom.
Mores spuscat takrat po terapiji vse ksr pride na plano tko se telo resuje vsega sranja. Vse skupi sem mela 3 terapije in po teh treh terapijah sem popolnoma brez panike in drugega sranja hcerka se je spremenila za 100% in koncno smo zaziveli tako kot treba, kolegica je tud bla pri njemu in se ene par drugih oseb ki sem jim povedala za njega. Vsi zadovoljni, in kar se tice financ ce nimate mu napisite in vas bo razumel. Njemu se sploh negre za zasluzek. ?
Tudi jaz sem bil pri njemu zaradi tezav s sklepi. Mi enostavno ni odgovarjala njegova energija. Neki mi pri njemu enostavno ni ‘klapalo’. In kolegica je bila enakega mnenja. Tako da sva se po koncu 1. terapije za vedno poslovila.
Verjamem pa v to, da vecini zna pomagat, tako da za izgubit res nimas nic.
Jon78, 28.06.2023 ob 11:00
Tudi jaz sem bil pri njemu zaradi tezav s sklepi. Mi enostavno ni odgovarjala njegova energija. Neki mi pri njemu enostavno ni ‘klapalo’. In kolegica je bila enakega mnenja. Tako da sva se po koncu 1. terapije za vedno poslovila.
Verjamem pa v to, da vecini zna pomagat, tako da za izgubit res nimas nic.
Ima za zgubit. Cas in denar.
Dermatitis zdravijo dermatologi ( imam luskavico in zadeve poznam)!
Anksioznosti psihologi in psihiatri.
Vlačite pa vi svoje otroke in dajete denar enemu na sociali, ki obira naivneže?
Tip ne rabi delat…molze ovce. Ga poznam, plitek do konca.
Zdravilec od kdaj? S katero šolo, izpopolnjevanjem, mentorjem?
Ajde ste naivni, da ste že butasti!
bolani ste, 28.08.2023 ob 09:26
Dermatitis zdravijo dermatologi ( imam luskavico in zadeve poznam)!
Anksioznosti psihologi in psihiatri.
Vlačite pa vi svoje otroke in dajete denar enemu na sociali, ki obira naivneže?
Tip ne rabi delat…molze ovce. Ga poznam, plitek do konca.
Zdravilec od kdaj? S katero šolo, izpopolnjevanjem, mentorjem?
Ajde ste naivni, da ste že butasti!
JAz se popolnoma strinjam
Je igralec in iskorišča neumne ljudi.
Pravi neumnosti katere so znane samo njem
Ne priporačam
Tudi jaz sem obiskala poleti Mirana, po prvi terapiji nisem čutila nobene spremembe, ker se takoj ne predam sem šla še na 2 terapiji.
Iz prve roke lahko povem, da gre za navadnega prevaranta, ki iskorišča stisko ljudi in naivnost. Edino kar sem čutila je neprijetno otipavanje. Če je to zdravilec navaden kmet.
Ja in še plačaš mu seveda vse brez računa lepo v žep.
Izkušnja z njim in mojo družino
Tja smo šli prvič, drugič in nikoli več.
Dopustil sem si drugo srečanje v veri,ker nas ne prepričal, da je najmanj druga seansa še potrebna.
Skupen povzetek moje družine in pa dveh znank, ki sta nam slednje priporočili ( zgolj iz slišanega) je, da je tip plitek, ponavlja ene in iste besede, vedno bolj skrajšuje termine ( da jih v čimkrajšem času podela čimveč za seveda ceno na posameznika). Nikoli nismo prejeli računa, nisem zasledil podjetja ali registrirane dejavnosti.
Tip kroži okoli mize, ima se za Boga, krili z rokami in se pretvarja,da diha neznane energije.
Labilne ljudi prepriča,da čutijo, izrablja njihove stiske, slepi hudo bolane.
Odsvetujem vsem, višek denarja raje podarite osebi v stiski ( pa ne za tovrstne seanse).
Malo sem povprašal sodelavca iz tistega konca, ki mi je občuteno tudi potrdil.
Samozvani izkoriščevalec in obžalujem denar in še bolj čas,ki sem ga v upanju, da bi nam pomagal preboleti hudo družinsko travmo. Je pa tudi slab igralec, ker ko opazuješ kako obdeluje druge dojameš, kako se vmes dolgočasi, osladno dotika, govori neprofesionalno, komaj kaj razumljivo in ponavlja ene in iste finte.
Zrel za prijavo in delo z lopato.
Me zanima kakšne dokumente, šolanje, certifikate in dovoljenja za tovrstno delo ima? Jih sploh ima?
Apeliram pristojne naj preverijo knjige, davke in račune.
Vpisuje pomlad 2025, kar pomeni da ima vsak dan vsaj 5+ strank.
To je seveda moje mnenje in mnenje meni bližnjih.
Dragi naivni sodržavljani, ostali boste brez zadnjih evrčkov.
To velja za vse zdravilce, bioenergetike in prodajalce new+age megle. Nobenega niso ozdraveli. Naj se najde eden, ki bo pokazal diagnozo bolezni in odpravo te diagnoze po obisku prevarantov.
Letno se v žepe prevarantov zlije na tisole evrov. Lažno zdravilstvo je postalo prava industrija.
Če problema ne reši uradna medicina, vam tudi “zdravilec” ne bo pomagal.
Naivnih nikoli ne zmanjka.
Jaz zadnjih atomov moči, časa in denarja ne bi vložila vanj, če bi bila na vašem mestu, mene ni prepričal.
Zelo je naučen kako govoriti in kako reagirati na določeno situacijo, odličen je v performansu, zato ljudi prepriča.
Mogoče mu celo uspe urediti kakšna manjša stanja, ala anksioznost, za kaj več pa pač on ni.
Pojdite raje h kakemu kvalitetnemu nutricionistu, podlaga vseh zdravstvenih tezav je napačen življenjski slog, še posebej hrana.
Dermatolog vam je pozdravil luskavico? Za vedno? Ne rabite sploh več zdravil? Resno? Potem prosim za informacijo, kdo je ta čudežni dermatolog.
Tudi anksioznost so vam pozdravili, da ne rabite nobenih zdravil več? Vau.
Večina ni te sreče in nekateri v obupu poskusijo karkoli, ponavadi ko te uradna medicina pusti na cedilu in takih je ogromno. Vsak poskrbi zase, kot najbolje zna in zato ni treba obsojat. Seveda se tudi med energijskimi zdravilci najde kup šarlatanov in nekateri morajo tudi to izkušnjo dat skozi
Forum je zaprt za komentiranje.