Ksenija Horvat
Gledam Intervju s Ksenijo Horvat, pa me zanima, če kdo ve, koliko je stara ta voditeljica? Na Wiki najdem samo študij in delo, ampak glede na videz me zanima starost.
BTW – zadnje čase se barva na sivo, obenem ji na levi strani glave lasje še vedno sevajo rumeno, kar jo poleg tega da zgleda stara dela še smešno. Ne vem, zakaj ji stilisti ne popravijo frizure ali jo pošljejo k frizerju?
Torej, starost me zanima, če kdo ve?
lombi, 13.12.2023 ob 11:53
Saj je še z njim. Lombergar se je kurbal z njo, ko je bil poročen z Barbaro Volčič, takrat Lombergar. Volčička ju je zasačila v družinskem vikendu na Krasu.
Obdelov jih pa je ta Lombergar?. Tolk lep desc pa sper ni no?. A ni tud Lekšetko obdeloval? Una je šla čist v pozabo . Ja kraševci sosedje so zašpecal da hodi to tja pajsat in jih je Volčička dobila ?
Koorbeer, 13.12.2023 ob 12:39
Obdelov jih pa je ta Lombergar?. Tolk lep desc pa sper ni no?. A ni tud Lekšetko obdeloval? Una je šla čist v pozabo . Ja kraševci sosedje so zašpecal da hodi to tja pajsat in jih je Volčička dobila ?
Ne, Lombergar ni bil nikoli lep, saj vsi vemo kako zgleda. Je (bil) pa precej premožen in tudi vpliven na rtv, zato je lahko dobil vsako babo. Pa saj tista golšasta voditeljica Ana ki je ujela Pirkija v njegovih starih letih….misliš da se mu je nastavila zaradi njegove lepote? Tako se pač pride na rtv sli pa višje prerine, odvisno.
Micka473, 13.12.2023 ob 14:59
Res je. Njegova žena (Judita Zidar, igralka) ju je zasačila, ko se je predčasno vrnila domov, ko sta v spalnici ordinirala. Zakon je šel v franže, Horvatova je pa zelo prosperirala na RTV. Je brihtna res, a tudi pokvarjena. Take ni za imet.
NE!
Lombija in Horvatovo je našla Barbara Volčič, ki je bila z njim poročena!
https://novice.svet24.si/clanek/zabava/546de6c0221fd/sem-so-vodilni-na-rtv-ju-vodili-svoje-ljubice
Dajmo si nekaj stvari razjasnit, nepomembno je, kako neka glupa voditeljica izgleda… en je celo zapisal tukaj, da je pametna, a pokvarjena?
No, ja… TV je namenjen namernemu poneumljanju ljudi. Sem spadajo PRAV VSI NOVINARJI. Tudi KH. A tega res še vedno ne kapirate? RTV je samo za razstrelit in bojkotirat, tako kot Nora24.
Zdaj pa resničen dogodek. Še pred začetkom korona-natega sem gledal film o novinarstvu Voice of the people Joseph Pulitzer na našem židovskem inštitutu.
Imeli so neko kvazi debato, ki jo je moderirala Ksenija Horvat (Lomby, Petrovčič, whatever). Že takrat, 05. 03. 2020!!! niso dopustili nobene debate. Delali so se neumne – do konca. Celotna laž in nateg in prevara je bila NAČRTOVANA DO POTANKOSTI!!!
Jaz sem že takrat razumel, da gre za prevaro in korucpijo izjemno velikih razsežnosti. Še posebej debilen je bil nek FDVjev napihnjenec asistentek pizdunski debilček Amon Prodnik. On sploh ne bi debatiral, tako je rekel. Preklete budalo, omejeno, prodano.
Toda nekaj jim je treba priznati – vi, ovce zabite jih še vedno podpirate in plačujete, čeprav se vam smejejo u faco…
Forum je zaprt za komentiranje.