Je kdo hujšal z Herbalife? Rezultati?
Herbalife je nateg stoletja in potem še razni podobni Notinoti itd…. Če si pametna, pejdi 1x na teden v štacuno, to valda imaš čas in si lepo nabavi sadje…. jagode, banane, borovnice, zelenjavo, brokoli, špinačo itd…. pač po želji, kupi kar ti paše…. Potem pa si doma sama naredi zelenjavne, sadne, lahko mešane da oboje daš in jih lepo zmiksaj….. dodaš le vodo, nič cukra, nič mleka in nič drugega. Če si tega narediš liter in v celem dnevu lepo piješ! Vsake toliko vodo nadomestiš z melkom ali navadnim jogurtom, da malo zamenjaš okus. Drugače pa je to ful fajn in verjemi, da če spiješ liter tega, si tudi manj lačna. Definitivno pa v herbalajfu v praških je ful kemikalij in umetnih snovi. Sem se posvetovala z eno farmacevtko, ki mi je potem dala tak nasvet. Ob teh smutijih pa pač pazim, da se ne bašem z drugo hrano preveč. Vse obroke sem zmanjšala količo, jem pa vse tud pico in burgerje, ne pa vsak teden in ne ogromnih količin. Pijem le vodo, nesladkane zeliščne čaje, nesladkano kavo z mlekom. Hodim vsak dan 1 uro hitra hoja malo gor, malo dol…. Tudi ponoči, z lučko grem vsak dan ven na zrak, v dežju, snegu. Verjemi, da se boš počutila top. Suhjšala sem 10 kg v 1 letu. Zdej pa samo pazim, da se nikoli ne nažrem. Vedno neham jesti, ko sem res sita!
Mene ful znervira to, da mi eni butci hočjo prodati sranje, kot je herbalajf. Halo pa od kdaj je še bila kemija – prašek zdrav? Pa razni tableti-ala nadomestki za hrano, a ste na glavo padli? Vsak malo bolj inteligenten ve, da to ni ok! Če si pa butast in naiven, pa itak vse verjameš. Ne obstaja še čudežna tabletka in recept, da shujšaš čez noč. Če imaš 10 kg preveč, ne moreš v 10 dneh zdravo shujšati. Lahko samo tako, da nič ne ješ, samo piješ….a to je nezdravo! Hujšanje na zdrav način je 1-3 kg na mesec! Za to ne rabiš herbalajfa. Saj smo tako pametni, da si sami znamo pripraviti svež smootie! Zjutraj 10 min prej vstani iz postelje in si ga pripravi. To je to! Ne pij praškov in ne jej njihovih čokoladic in tablet.
Mene najbolj znervira to, ko ti prodajajo neko zdravo hrano, pa pridi na delavnico ali predavanje, imamo mi ful dobro strategijo za hujšanje, pa to … na konc ti pa hočejo prodat herbalife.
Če te nekdo nekam vabi in ti govori o zdravem življenju in ni vnaprej noče ničesar povedat, potem veš, da gre za tole ali pa kaj podobnega.
Herbica, 25.01.2023 ob 12:44
Mene tut zanima. Res je drago. Ampak kar se tiče zdravja, vapam, tko da zdravje tu ne igra vloge. Bolj me zanima, ali se res shujša, a se obdrži shujšana teža? Kakšna je razlika med herbalife napitki, beljakovinskimi čokoladicami in na primer med proteini.si praški in proteinskimi čkoloadicami?
Proteinske cokolade in pudingi imajo enako kalorij kot navadni in niso kljucni za hujsanje!
Praski so pa spet praski, zakaj bi se prehranjeval s prahom, ce se lahko s pravo hrano? Ti so primerni le za tiste, ki imajo povecano potrebo po beljakovinah in dejansko fizicno ne morejo pojesti toliko hrane, da zadostijo tem potrebam.
Zakaj ne bi manj jedli? Kaj je s tem narobe?
Gala65, 25.01.2023 ob 12:12
Jaz sem v enem letu za 13,6 kg in to ravno po zaslugi Herbalifa. Pač mi je zmanjkalo za hrano, ker sem vsak mesec zapravila tretjino plače za te nakupe!
Gala85, ☺☺☺. Enkrat mi je nekdo razlagal, kako princip prodaje sploh gre. Kot neka vrste piramide. Seveda podkovano z lepimi cenami oz. vsotami. Sem kalkulirala, ko je razlagal in sem si mislila, še ena stvar, kjer se bo redila denarnica na račun ljudi. Pa pustimo, da je zraven razložil, da ta oseba prav na račun omenjenega, še danes vzdržuje težo. Aham ☺Povedala sem, da dolgoročno z disciplino gre z manj hrane ter kurjenjem energije, da pa je seveda lahko ta stvar vmesni pripomoček. Pa je bila reakcija kot da mu hrano odžiram, ne zaslužek ☺☺☺ Včasih pač podebatiram s takimi, ki ne ločujejo hrane od prehranskih dopolnil ali pripomočkov. Od tega produkta bo ja, shujšala le denarnica ?☺☺☺ Kot ne zadostijo umetni pripravki iz lekarn npr. kot dopolnilo po vitaminu C ala šumeče tablete. Je bolje, da vsak dan stisneš limono brez cukra, pa še kaj ostalih citrusov, da z naravnimi prehranskimi navadami nato ne potrebuješ umetnega. Zato avtorica, raje delaj na prehrani in gibanju, za začetek, da začneš uporabljati vsaj noge, kot da mečeš denar v produkt, ki ne bo služil kot edini vir doživljenjsko. Je lahko pripomoček. Osnova pa ni. Pa seveda, pogledati je treba jedilnik. In odmisliti, da je treba jesti iz navade. In ne zanemarjati hidracijo. Popij npr. tekoči navadni jogurt, bo več učinkov, ceneje. Ta del ni namesto hidracije. Jogurt kot vmesni obrok. Navadi organizem ali pa želodec, da ne ješ iz navade ali ker ti je dolgčas. Organizem ni tako zahteven kot se zdi. Kot metabolizem ali pa navade zdresiraš, bo sam rekel, žejen sem, lačen sem. Če ne gre, se pač ne siliti. Če pa gre, pa ne delajte zato, ker nekje to piše. Razmejiti je treba, ali si res lačen ali ne. In potem štartati. Skratka, če imaš denar za ta produkt, usmeri raje potem v osebnega trenerja z vadbo. Bo več učinka.
Živčnabeda, 25.01.2023 ob 13:10
Mene ful znervira to, da mi eni butci hočjo prodati sranje, kot je herbalajf. Halo pa od kdaj je še bila kemija – prašek zdrav? Pa razni tableti-ala nadomestki za hrano, a ste na glavo padli? Vsak malo bolj inteligenten ve, da to ni ok! Če si pa butast in naiven, pa itak vse verjameš. Ne obstaja še čudežna tabletka in recept, da shujšaš čez noč. Če imaš 10 kg preveč, ne moreš v 10 dneh zdravo shujšati. Lahko samo tako, da nič ne ješ, samo piješ….a to je nezdravo! Hujšanje na zdrav način je 1-3 kg na mesec! Za to ne rabiš herbalajfa. Saj smo tako pametni, da si sami znamo pripraviti svež smootie! Zjutraj 10 min prej vstani iz postelje in si ga pripravi. To je to! Ne pij praškov in ne jej njihovih čokoladic in tablet.
Ja ce je pa folk len. Vse to kar si nastela- to moras vse nakupit in potem zjutraj prej vstat, nalupit, zrezat… in ima nek okus, ki ni nujno dober. Un prasek pa samo v vodo streseš in voila! Folk je narejen na komot, zato pa tud so debeli! Pa samo dobre stvari bi jedli, sladke/ mastne. Neki sokci v raznih kombinacijah pa so lahko tud bolj zoprnega okusa, pa kot smo rekli- treba se je ukvarjat z njimi. Ko jim še predlagas, da bo treba zacet vsakodnevno migat, jih pa takoj vse mine! Ne mores bit fit in zdrav ce lezis na kavcu in se bases.. razni zvarki iz vrecic, pa dolgorocno zagotovo prispevajo k okvaram organizma in izpraznjeni denarnici. Za ta izdelek nimam pojma kaj vsebuje, mi pa zdrava pamet pravi, da ce imam moznost izbire med jabolkom ali pa praskom, zagotovo izberem prvega.
Imajo dobra predavanja o hrani. Izkoristi brezplačno promocijo in nasvete o zdravi prehrani, izpusti pa vse kar se tiče izdelkov Herbalife. Nič njihovega ne kupuj, nič ne podpisuj, nič se ne včlanjuj. Zastonj te izmerijo, ti dajo nasvete na tvoje mere in rečeš “hvala, bom še razmislila” in adijo. Včasih so za promocijo imeli še vodeno vadbo. Če imajo tudi zdaj se kar pridruži, seveda brez obveznosti, v plastenko pa si nalij svoj domači čaj namesto njihove kemije. Po koncu vadbe pa si naredi svoj smoothie iz grškega jogurta, špinače, banane, mleka… ta prave hrane, ne tiste njihove. Lahko dodaš še ječmenove kalčke ali pa spirulino, imaš bolje kot njihov prašek!
Nekoč me je nekdo povabil na program Prej Potem. Nikjer se ni govorilo o herbalifu, ampak o vadbi, zdravi prehrani. Torej sem šla.
Pa glej ga zlomka, prvo slaba volja, ker sem zavrnila zeleni čaj. Pač ga ne pijem.
Potem pa smo imeli neko predavanje, vse ok. Nič o Herbalifu. Potem pa smo dobili nek čokoladni napitek. Niso želeli razkriti kaj je notri. Samo, da je to namesto obroka, da je notri vse, kar rabimo: brokoli… Čudna reč. Če je tako super, zakaj nočejo razkriti kaj za vraga je ta napitek?
Potem sem ugotovila, da je to vse Herbalife.
Anonimno 10484, 25.01.2023 ob 13:01
zakaj bi ozempyc povzročil to? Če imam diabetes, ga moram jemat… itak se mi ne piše dobro
Ozempyc je predpisan za diagnosticirane bolnike z neurejenim ststusom – prvi pogoj je, da imajo diabetes tip II. Povsod pa to zlorabljajo kot sredstvo za hujšanje, off-label – proti plačilu lahko vsak dobi Ozempyc ampak nihče se ne zaveda dolgotrajnih posledic na notranjih organih.
Herbica, 25.01.2023 ob 19:22
Kaj pa, če nimaš volje, motivacije in ti Herbalife pomaga?
Lahko ješ in piješ herbalife, lahko pa si narediš smoothie zjutraj in potem poješ še 2000 kcal na dan.
No, ce pa tebi pase, da jes prasek namesto prave hrane in si tega zelis, potem go for it, zakaj sprasujes nas?
Jaz sem gurman in ne bi nikdar zamenjala prave hrane za neke praske! Ti pa mend zase ves, kaj hoces.
ne se slepit!, 25.01.2023 ob 14:00
Proteinske cokolade in pudingi imajo enako kalorij kot navadni in niso kljucni za hujsanje!
Praski so pa spet praski, zakaj bi se prehranjeval s prahom, ce se lahko s pravo hrano? Ti so primerni le za tiste, ki imajo povecano potrebo po beljakovinah in dejansko fizicno ne morejo pojesti toliko hrane, da zadostijo tem potrebam.
Zakaj ne bi manj jedli? Kaj je s tem narobe?
Če bi ljudje lahko manj jedli, ne bi bili debeli.
Zato iščejo čudeže, ob katerih bodo lahko še vedno enako jedli in bili vitki.
Forum je zaprt za komentiranje.