Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ginekoginja Branka Colja Lovšin

Ginekoginja Branka Colja Lovšin

Ali katera ve, če je omenjena ginekologinja učajno nehala z delom? Danes sem šla mimo njene ordinacije in   videla da dve drugi tam delatA. Res da sem bila na pregledu nazadnje pred 5 leti…kdo je prevzel pacientke?

Je, šla v pokoj z 31.12., novega ginekologa si moramo same najti

Ne dela več, upokojila se je. Nevem, kdo je prevzel njene paciente. Meni je bila zelo všeč…

Tako je, upokojila se je. Druge ginekologinje ni našla, kartoteke je menda odnesla v ZD Bežigrad. To sem izvedela pri moji ginekologinji, ki jo je dr. Colja nadomeščala med dopusti.

Sama sem danes uradno prejela od zzzs, da je dr. Colja prenehala delat. Ali morda katera priporoči ginekologinjo, ki še sprejema in ste z njoi zadovoljne?

Imela mojo mamo, ko sem bila jaz v trebuhu 27 let nazaj in mene z mojo puncko lani vodila celo nosecnost, izjemna zdravnica. Upam, da najdem tako dobro ginekologinjo, kot je bila ona.

upokojili sta se obe s sestro Lili, res škoda.

Tam v bližini dela dr  Irina Vostrueva, kdo pozna če je ok? Bi se kar k njej prepisala…

Je pa menda nadomestila dr. Jeričeviča iz ginekologije Bežigrajski dvor.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7004, 18.01.2023 ob 11:58

upokojili sta se obe s sestro Lili, res škoda.

Tam v bližini dela dr  Irina Vostrueva, kdo pozna če je ok? Bi se kar k njej prepisala…

Je pa menda nadomestila dr. Jeričeviča iz ginekologije Bežigrajski dvor.

Tako je, dr. Vostrueva je nadomestila dr. Jeričeviča. Jaz hodim zdaj k njej. Menda je strokovno boljša kot Jeričevič (tako pravi kolegica ginekologinja). Mogoče je malo groba pri pregledu. Kot pa sem razumela njeno med. sestro, ko sem bila novembra tam, ne sprejemata več.

bela614, 18.01.2023 ob 14:54

Tako je, dr. Vostrueva je nadomestila dr. Jeričeviča. Jaz hodim zdaj k njej. Menda je strokovno boljša kot Jeričevič (tako pravi kolegica ginekologinja). Mogoče je malo groba pri pregledu. Kot pa sem razumela njeno med. sestro, ko sem bila novembra tam, ne sprejemata več.

A sploh še kdo sprejema ali bo treba vse samoplačniško?

Kateri pa sta novi gin., ki sta v prostorih kjer je včasih delala Colja? A delata samo samoplačniško?

Kako grdo obvestilo, naj si sami najdemo novega gin., pa še maili na sporočilu so narobe napisani.

Ali kdo ve, kam je Branka poslala naše kartoteke?

Baje je njene pacientke prevzel mišo rajić. Mene so obvestili, da pridem podpisat, da bo sedaj on moj zdravnik

Anonimno 3710, 22.05.2023 ob 20:58

Ali kdo ve, kam je Branka poslala naše kartoteke?

Kartoteke so v ZD Metelkova, v arhivu, pokličeš tja, da preverijo, če je tvoja kartoteka res tam in če je, potem jim po mailu pošlješ svoje podatke in zahtevo kam naj pošljejo kartoteko, na naslo nove opredeljene ginekologinje.

Če še niste našle nove gin., v ZDL enota Fužine je  maja z delom pričela nova gin.Gabrijela Bržan Šimenc, ki sprejema nove pacientke. Tako, da pohitite.

Colja je pa grdo naredila, sem bila še septembra pri njej in je rekla se vidimo čez dve leti, pol pa januarja šok.

Gama beta, 22.05.2023 ob 21:07

Baje je njene pacientke prevzel mišo rajić. Mene so obvestili, da pridem podpisat, da bo sedaj on moj zdravnik

Ja, ki je dosegljiv na koncesijo 1x mesečno.

jaz sem podpisala pri dr. Rajiču….dali so nam delovnik in nikjer ne piše, da je dosegljiv samo 1x mesečno. Delat začne 1.6.

Pardon vendar dr Jeričević je bil najboljši ginekolog

In tudi v samem znanju je daleč za dr.Jeričevičem,kolegica se zelo moti!

Ja super. A da bi pisno obvestila paciente kje so nase kartoteke ji se pa ni zdelo vredno.

Hej,

je morda katera od vas pri dr. Bržan Šimec. Kako ste zadovoljne?

tudi jaz se želim prijaviti ( ker imam najslabšega ginekologa) pa ni ocene o GABRIJELI BRŽAN ŠIMENC ! zato nam prosim povejte, če kdo ve zanjo!

Ste morda kaj izvedeli?

Rosse775, 01.04.2024 ob 23:58

Ste morda kaj izvedeli?

Če smo izvedeli kaj? Gabrijelo sem si izbrala za novo gin.in se zelo zadovoljna. Tako prijazna, nežna in sočutna je, kar Colja ni bila nikoli. Pregledi pri Colji so bili vedno boleči, grdi, pa skoz se ji je mudilo. Ta nova gin.pa si vzame čas in se pogovori s tabo in ful je nežna,nic ne boli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close