Portal za iskanje družbe, samski, 40+
singleportal, 09.01.2023 ob 11:31
Pozna kdo kak spoznavni portal za iskanje družbe za samske, 40+?
Recimo za športanje, hribe, potovanja, …
Polno je portalov, kjer iščejo predvsem seks ali pa resno vezo.
Mene pa zanima iskanje družbe.
Semaforum se ne obnese.
Lahko tudi kaj tujega, ampak tako Srednja Evropa, ne kaka Amerika.
Mene bi to tudi zanimalo, ampak ne tako, da bi se morala za to vozit na drugi del Slovenije, da lahko od nekje skupaj štartamo (Štajerska). Razmišljam,da bi se včlanila v kakšno bližje planinsko društvo, vendar ne želim biti zato primorana vsak vikend nekam po njihovem planu. Morda bi tudi šla včasih na kakšno krajše/cenejše potovanje v Evropi.
Fajn bi bilo spoznat ljudi,ki so mi v interesu/karakterju podobni. Prej so bili otroci majhni, ni bilo časa za to, sedaj pa je prišel čas za te reči. Fejsbuka nimam, ne vem kje naj iščem, da najdem to kar želim 🙂
škarjeinplatno, 09.01.2023 ob 14:31
Mene bi to tudi zanimalo, ampak ne tako, da bi se morala za to vozit na drugi del Slovenije, da lahko od nekje skupaj štartamo (Štajerska). Razmišljam,da bi se včlanila v kakšno bližje planinsko društvo, vendar ne želim biti zato primorana vsak vikend nekam po njihovem planu. Morda bi tudi šla včasih na kakšno krajše/cenejše potovanje v Evropi.
Fajn bi bilo spoznat ljudi,ki so mi v interesu/karakterju podobni. Prej so bili otroci majhni, ni bilo časa za to, sedaj pa je prišel čas za te reči. Fejsbuka nimam, ne vem kje naj iščem, da najdem to kar želim 🙂
Hey ho štajerska. ja keko zim pa šteješ 🙂 ?
škarjeinplatno, 09.01.2023 ob 17:17
Zakaj te to zanima?
-
A se ti tako pogovarjas, lahko bi se malo bolj potrudil/a, to mi deluje neresno, glede na to, da se ne poznamo…
Dober večer, zanima me koliko si stara, ker sem jaz tudi iz Štajerskega konca.
Evo po resni verziji, ker heca ne poznaš.
škarjeinplatno, 09.01.2023 ob 20:02
50.
Poznam jaz hec, samo to mi ni bilo hecno.
škarjeinplatno, 10.01.2023 ob 09:51
50 let je veliko…Kakor za koga.
Avtorica, od kje pa si, tudi sama pogrešam kaj takšnega – morda bi se lahko ustanovila neka skupina, se sami dogovorimo, najdemo nek način kako to speljat.
Uf, povsem drug konec kot ti.
Sem pa tvojih let.
Dogodki za samske? Zdaj, če misliva isto zadevo, me to ne mika. Kaki hitri zmenki me itak ne zanimajo. Potovanja si pa sama organiziram. Tu imajo zelo zasoljene cene. Pa tudi dogodki, akr sem pred časom gledala, so sami taki fensi. Nimam želje po takih prireditvah. Predrago in meni ni zanimivo. Vem, da so imeli tudi badminton. To bi me zanimalo, ampak mi je bila pa LJ čisto predaleč.
Ja, tile Dogodki za samske so bolj za bogate, ni zame :).
Jaz nimam koga povabit v hribe, tako, da sem boj švoh organizatorka. Povabim lahko samo sebe :).
Včasih sem se še trudila, da sem kake znance vabila v hribe, na kolo, zdaj pa ne več. Oni imajo svoje partnerje, partnerke, otroke. Jih ne interesira, da bi hodili po hribih z eno samsko.
Neznancev pa nimam pojma kako vabit. Včasih sem probala na teh spoznavnih portalih pa ni bilo interesa za take reči.
singleportal, 10.01.2023 ob 10:51
Ja, tile Dogodki za samske so bolj za bogate, ni zame :).
Jaz nimam koga povabit v hribe, tako, da sem boj švoh organizatorka. Povabim lahko samo sebe :).
Včasih sem se še trudila, da sem kake znance vabila v hribe, na kolo, zdaj pa ne več. Oni imajo svoje partnerje, partnerke, otroke. Jih ne interesira, da bi hodili po hribih z eno samsko.
Neznancev pa nimam pojma kako vabit. Včasih sem probala na teh spoznavnih portalih pa ni bilo interesa za take reči.
Na silo nekaj delati ne obrodi nobenih sadov. Najlepše je, ko se dva spoznata spontano, po naključju in ko pride ljubezen, še preden se sploh kdo zaveda. Tole na portalih, izjeme ne potrjujejo pravila, ampak v glavnem je krneki.
Forum je zaprt za komentiranje.