Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se še komu zdi poroka Ane Roš bizarna?

Se še komu zdi poroka Ane Roš bizarna?

Najprej neuradna kao ‘kvazi pagan’ poroka v gozdu, z nekimi zelenjavnimi venci v stilu Drnovška, nato pa kao klasična, s tem da nevesta v nekakšnem kombinezonu, jedli pa so bureke in sarme med drugim, poročil pa ju je Zokiiiiii. Saj vsak ima poroko kakršno hoče, mi pa se smemo seveda tej poroki tudi smejati, svoboda govora pa take ustavne fore. Svetla točka je bil trubadur Vlado Kreslin.

nikomur

Prav bedna poroka, tudi onadva vsa medla . mogoče bo ločitev bolj pompozna

Lej, eni smatramo poroko za nekaj osebnega in je povabljenih tja do 10 ljudi, skratka najožji krog prijateljev in sorodnikov, drugi pa rabijo par sto svatov in obešanje na veliki zvon. Vsakemu svoje …

pogledam na forum -ana roš. pa koga briga ana roš.

Nevoščljivost do neba.

Zakaj jo ves čas reklamirajo ??

bistvo vseh teh slavnih kuharjev ni hrana, ampak da prodajajo vsako mrvico kot nekaj specialnega in zato morajo seveda razgaljati vsak trenutek svojega življenja. Pa še toliko ni, da bi na poroki postregli njeno oh in sploh super drago hrano, ko je morala talati zastonj, se je poslužila najbolj cenene hrane  – bureka.

Moderatorji čisto obsedeni z neko Ano Roš ?? Koga briga. Zakaj je njena proka sploh nek medijski dogodek?

Odgovor na objavo uporabnika
Ajoj spet, 03.01.2023 ob 08:48

Nevoščljivost do neba.

Komu in zakaj nevoščljivi?

anonimno 3618, 03.01.2023 ob 08:52

bistvo vseh teh slavnih kuharjev ni hrana, ampak da prodajajo vsako mrvico kot nekaj specialnega in zato morajo seveda razgaljati vsak trenutek svojega življenja. Pa še toliko ni, da bi na poroki postregli njeno oh in sploh super drago hrano, ko je morala talati zastonj, se je poslužila najbolj cenene hrane  – bureka.

Jaz tem slavnim kuharjem pravim kuharji, kuharija na pinceto. Ko vidim, da kak tak majstor šari po krožniku, pultu s pinceto, me mine apetit in zanimanje.

sedaj se bo cel dan vse vrtelo okoli poroke Ane Roš.

Nevoščljivi.

kuharji na, 03.01.2023 ob 09:04

Jaz tem slavnim kuharjem pravim kuharji, kuharija na pinceto. Ko vidim, da kak tak majstor šari po krožniku, pultu s pinceto, me mine apetit in zanimanje.

Tudi  tako.

Pa burek so postregli, hahaha, ne moreš verjeti.

Ana Roš, Urška Klokočovnik, Nika Kovač….pol pa za spremembo spremenimo vrstni red, pa še enkrat od začetka…

Mater ste dolgočasni, da bi veliki goban v gozdu poginil ob vas.

A sedaj, če ne malikujemo dogajanja, smo pa avtomatsko nevoščljivi?

nevoščljivo, 03.01.2023 ob 09:23

A sedaj, če ne malikujemo dogajanja, smo pa avtomatsko nevoščljivi?

edino kar pri teh bizarnih nastavljačih pomaga, je ignoriranje njihovih bizarnosti.

Poln k…. ju imam, karkoli odpreš, njuna faca, v gmajni naj bi ostala…

Bo pa ločitev bolj elitna ?

Meni je pa Vlado Kreslin prav fajn.

daisycutter, 03.01.2023 ob 09:23

Ana Roš, Urška Klokočovnik, Nika Kovač….pol pa za spremembo spremenimo vrstni red, pa še enkrat od začetka…

Mater ste dolgočasni, da bi veliki goban v gozdu poginil ob vas.

pa še Ana Tavčar je nekaj časa kar naprej bila, pa Peskova in njen vnuk….

Kaj ima Nika Kovač s to čudno in hecno poroko, se mi niti ne sanja, a je bila povabljena? Kdo je Urška Klokočovnik, ne vem, še nikoli slišal. Na gobe se pa tudi ne spoznam. Poanta?

Hecno je vse skupaj. Ne sama poroka – to je njuna zasebna stvar, ampak to, kako rada govorita o njej in o svoji zvezi v medijih.

Malores, 03.01.2023 ob 11:15

Hecno je vse skupaj. Ne sama poroka – to je njuna zasebna stvar, ampak to, kako rada govorita o njej in o svoji zvezi v medijih.

Si delata reklamo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close