Se še komu zdi poroka Ane Roš bizarna?
Najprej neuradna kao ‘kvazi pagan’ poroka v gozdu, z nekimi zelenjavnimi venci v stilu Drnovška, nato pa kao klasična, s tem da nevesta v nekakšnem kombinezonu, jedli pa so bureke in sarme med drugim, poročil pa ju je Zokiiiiii. Saj vsak ima poroko kakršno hoče, mi pa se smemo seveda tej poroki tudi smejati, svoboda govora pa take ustavne fore. Svetla točka je bil trubadur Vlado Kreslin.
bistvo vseh teh slavnih kuharjev ni hrana, ampak da prodajajo vsako mrvico kot nekaj specialnega in zato morajo seveda razgaljati vsak trenutek svojega življenja. Pa še toliko ni, da bi na poroki postregli njeno oh in sploh super drago hrano, ko je morala talati zastonj, se je poslužila najbolj cenene hrane – bureka.
anonimno 3618, 03.01.2023 ob 08:52
bistvo vseh teh slavnih kuharjev ni hrana, ampak da prodajajo vsako mrvico kot nekaj specialnega in zato morajo seveda razgaljati vsak trenutek svojega življenja. Pa še toliko ni, da bi na poroki postregli njeno oh in sploh super drago hrano, ko je morala talati zastonj, se je poslužila najbolj cenene hrane – bureka.
Jaz tem slavnim kuharjem pravim kuharji, kuharija na pinceto. Ko vidim, da kak tak majstor šari po krožniku, pultu s pinceto, me mine apetit in zanimanje.
daisycutter, 03.01.2023 ob 09:23
Ana Roš, Urška Klokočovnik, Nika Kovač….pol pa za spremembo spremenimo vrstni red, pa še enkrat od začetka…
Mater ste dolgočasni, da bi veliki goban v gozdu poginil ob vas.
pa še Ana Tavčar je nekaj časa kar naprej bila, pa Peskova in njen vnuk….
Forum je zaprt za komentiranje.