Zakaj je na policah pri kruhu v Hoferju samo JUNK FOOD
pha, 27.10.2022 ob 10:07
A ste opazili, kako je na policah za kruh in tam zraven, kjer je “to go” hrana, za raznorazne obrtnike, delavce in pisarnike, v večini JUNK hrana, prazna hrana s polno kalorijami, cukrom in soljo.. In pol se čudimo, kako je narod vedno bolj debel.
To je vse prodajna marketing strategija trgovcev. Naštudirano v polno, podrobno in natančno.
Looks like Hofer shelves focus a lot on quick snacks near the bread section, but when you want proper meal options, places like Olive Garden give full details on menus, prices, and even catering. It’s interesting how some stores push convenience food while restaurants like Olive Garden highlight full dining experiences with updated menus for 2025. https://theolivegardenmenu.com/
Opazila sem razne smutije in neke zdrave loncke in se par takih neumnosti, kar ti verjetno ne stejes v junk, a meni je to vse prevec umetno, da bi posegla po tej ponudbi.
Edina stvar, ki jo kupim, je tista 100% sadna kasica za otroke v vrecki, ce je brez banane, da jo imam v torbici, ko ne morem sadja s sabo vzet in mi zapase sadje, pa se to posesam mogoce 5 teh vreckic na leto.
Prodajajo tisto kar kupujete. Hofer je imel veliko dobrih stvari, pa jih nima več, ker ljudje tega ne kupujete. Kupujete šit. In jasno dajo oni na police tisto kar se prodaja. Niso ministrstvo za zdravje, so štacuna ki hoče zaslužit. Zasluži tako da prodaja tisto kar raja ki tja hodi kupuje. Ker rženega bio kruha pač ne. Štacune imajo vsako leto več sranja na policah….zato ker to hočete! Noben vas ne sili da to kupujete. Ampak kupujete. Krepko več ljudi to kupuje kot zdrave stvari. Zato pa je ponudba kakršna je. PONUDBO KUPCI KREIRAJO! Ampak neodgovorna pezdeta na monu itak spet druge krivite da šit vase mečete kot da ste kanta za smeti. Štacuna kriva. HOdjo za vami in vam pištole držijo na glavi da kupte šit. Tista jabka tam vam ne dovoljo kupit. Fak nedoraslih razvajenih lenih glupih ljudi brez vsake osebne odgovornosti…..
Hofer, Lidl, Eurospin in tudi Spar v tistih samopostrežnih boksih ne prodajajo kruha, ampak svinjarijo, za katero trdijo, da naj bi bil kruh. Pecivo dobijo zamrznjeno in samo od prodajalke je odvisno, če ji bo uspelo speči tiste zamrznjene žemlje ali bodo ostale napol surove.
Tukaj je treba priznati, da ima dober kruh samo Mercator. Svežega, od pekarne Grosuplje, hrustljava skorja in lepo pečena sredica. Tudi pecivo v Mercatorju je užitno – za razliko od zgoraj naštetih. Vsaj ena svetla točka Mercatorja.
um, 24.08.2025 ob 13:44
Prodajajo tisto kar kupujete. Hofer je imel veliko dobrih stvari, pa jih nima več, ker ljudje tega ne kupujete. Kupujete šit. In jasno dajo oni na police tisto kar se prodaja. Niso ministrstvo za zdravje, so štacuna ki hoče zaslužit. Zasluži tako da prodaja tisto kar raja ki tja hodi kupuje. Ker rženega bio kruha pač ne. Štacune imajo vsako leto več sranja na policah….zato ker to hočete! Noben vas ne sili da to kupujete. Ampak kupujete. Krepko več ljudi to kupuje kot zdrave stvari. Zato pa je ponudba kakršna je. PONUDBO KUPCI KREIRAJO! Ampak neodgovorna pezdeta na monu itak spet druge krivite da šit vase mečete kot da ste kanta za smeti. Štacuna kriva. HOdjo za vami in vam pištole držijo na glavi da kupte šit. Tista jabka tam vam ne dovoljo kupit. Fak nedoraslih razvajenih lenih glupih ljudi brez vsake osebne odgovornosti…..
Se strinjam, da ponudbo kroji povpraševanje. Tudi sama v Hofru pogrešam nekaj kvalitetnih in bio izdelkov, ki so jih ukinili. Če pa pogledam malo v vozičke, mi je hitro jasno, zakaj vedno več junka na policah. Ljudje to kupujejo. Podobno se mi zdi tudi v drugih trgovinah.
Strinjam s tabo, 24.08.2025 ob 16:55
Se strinjam, da ponudbo kroji povpraševanje. Tudi sama v Hofru pogrešam nekaj kvalitetnih in bio izdelkov, ki so jih ukinili. Če pa pogledam malo v vozičke, mi je hitro jasno, zakaj vedno več junka na policah. Ljudje to kupujejo. Podobno se mi zdi tudi v drugih trgovinah.
Ker je narod vedno bolj zabit.
In zabit narod kreira ponudbo. Ponudba je zato ogledalo zabite črede.
Ko sem bil v Švici, nisem mogel verjeti, kakšna kvalitetna hrana se nahaja v trgovinah in raznih lokalih.
Tega pri nas ne vidiš. Že sadje in zelenjava so tam veliko bolj kvalitetni. Pri nas vse na pol gnilo in zeleno. Švicarji pač niso tako zabiti in brez samospoštovanja, kot je zlovenska zabita čreda, ki pokupi samo največje sranje.
Tudi mene čudi, koliko je tega junk fooda. Sploh mi zgleda kot neki turški bazar, vse pomešano, vse visi po obešalnikih, neki stari piškoti, neki čudni kosmiči, nikakva ponudba mesa… Po bio piščančje meso skočim v Hofer v Avstrijo, tam je ponudba boljša, samo malo pa tudi drugačna, Avstrijci kupujejo ogromno salam in ogromno slaščic, verjetno za obilne fruštüke, pa ful kruha in vina. Praške, mehčalce kupim v Italiji ali v DM, kekse ali v Šparu ali v Italiji, kruha ne jemo, sadje v Lidlu…, res je nekam čudna izbira hrane na volja, sama neka hitra hrana in junk food. Se mi zdi, da Slovenci nismo toliko nagnjeni k temu?
Forum je zaprt za komentiranje.