Je res ,da je Zartrose očalarka z rjavimi očmi?
nič ni narobe ne z rjavimi očmi ne z očali.. škartoroba temo napeljuje iz teme kjer me je božo omalovaževal z nevredno ker imam rjae oči in nosim očala ter leče.. zdaj pa pomisli koliko nas je takih ki smo zaradi tega nevredni.. majko mila slabo ga je njegov bog učio .. važno da je nevina i imam tata para..
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 08:55
nič ni narobe ne z rjavimi očmi ne z očali.. škartoroba temo napeljuje iz teme kjer me je božo omalovaževal z nevredno ker imam rjae oči in nosim očala ter leče.. zdaj pa pomisli koliko nas je takih ki smo zaradi tega nevredni.. majko mila slabo ga je njegov bog učio .. važno da je nevina i imam tata para..
Pust ti bozota, on je malo raztresen :))
Pa i u muhameda mir z njim bile su smede oci. :)) Enkrat sem ga ze vprasala, ce upa to izjavit na vahabi delavnicah, ima li muda rect da je Muhamed nizko zbog ociju. Aj ako smije…
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 08:45
škartoroba ma kako ne veš? Jaz imam na vijolične oči namontirane povečevalne lupe!!
Ajde sedaj pa novo temo še o tem odpirat ?
Kuazla kot si ti ostaja kuzla. Barve oči nimajo nič pri tem.
Če si po naravi zlobna ,ti vitkost in barva oči nič ne pomagajo,ker smet ostaja smet.
yram, 01.09.2022 ob 08:59
Pust ti bozota, on je malo raztresen :))
Pa i u muhameda mir z njim bile su smede oci. :)) Enkrat sem ga ze vprasala, ce upa to izjavit na vahabi delavnicah, ima li muda rect da je Muhamed nizko zbog ociju. Aj ako smije…
ja pa saj.. jst ga že pustim ampak mali je imel nizke, te dvoličnosti pa ne toleriram-blesavi neki o bogu a on sam proti njemu deluje..
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 09:10
oo kuzla mi govori! Super si povedala svojo resnico, podpiram! ?
Kako pa te naj drugače naslovim kot beseda na k?
Meni je ravno trago-komično,da pred 2 letoma nazaj si se mi zdela dokaj normalna oseba, potem si pa začela strup pljuvati, od tistega časa sva na nasprotnih bregovih.
prej svetlolasa zdaj rdečolasa, 01.09.2022 ob 09:14
Kako pa te naj drugače naslovim kot beseda na k?
Meni je ravno trago-komično,da pred 2 letoma nazaj si se mi zdela dokaj normalna oseba, potem si pa začela strup pljuvati, od tistega časa sva na nasprotnih bregovih.
meni je super da si pokazal/a kam ti sodiš.. ker tele tvoje domneve so zgolj in samo to in nima veze z mano. ker če bi pozorno bral, bi videl, da mene napadajo jaz jim udarce vračam nazaj. NIKJER me ne vidiš napadat. DAJ prilepi kje je kak moj napad (ker ga ni ga tudi ne moreš), pa da razčistimo, kje je prišlo do nesporazuma. Aja kaj iluziram-vi nočete razčiščevat, vam paše imet grešnega kozla za vse svoje tegobe in tule gor sem pač očitno to jaz. Ampak! Te vaše laži moje resnice ne spremenijo in vaše tegobe so še vedno prisotne v vas. ?
Forum je zaprt za komentiranje.