Je res ,da je Zartrose očalarka z rjavimi očmi?
realno mene si napadlo tam v temi. sam uprasu sm te ce mas zelene in povedu sm kako je z moje perspektive če ma npr potencialna partnerka al pa kakorkoli že, rjave oči in očala, pa sem bil že nevem kaj use…
ne spomnim se točno… dvoličen al hinavc… zlobo sem trosil… da ti ne polagam besed u usta… veš.
Maka čivčata, 01.09.2022 ob 09:23
lažeš. nisem ti tko reku.
reku sm za mojo sosedo.
in praktično je tako. kako?
ona meni sjebe in zapacka družinsko drevo.
npr ob njej js lahko samo sanjam da mi bo potomec mel hotu sm rečt lepe učke ampak bom rekel svetle. in ne samo to… še očala bo mel. slaboviden bo. oz je velka šansa po tem.
ne, najprej si rekel zame in šele potem za sosedo.
in če še ne veš-dedovanje ni nujno da gre iz starša na otroka, gre tudi iz prapraprapra dedka na otroka.. in ti modrooka devica ne bo kaj dosti nucala, če se prime slab gen na tvojga potomca. deluješ kot da boš lastnega potomca zapustil, če bi nosil očala, ampak to bi spet slabo o tebi povedalo ne o njemu ?♀️
a ti to meni nabijaš krivdo… kak kao sem.
seljaci obični. eto vređam.
a ti veš kako je ko pariš rasnega psa??? psa jebote. žival. verjetno je tudi pri drugih pedigre živalih.
za psa moraš prinest bris da je psica zdrava. prinest moraš papir ne samo za to. tudi da nima neke dedne bolezni za kolke. nevem kako se reče.
znači kod životinja se gleda… ima neki standard… procedura… JE NORMA TO!!! niko ništa ne dobacuje ker je to osnova. te samo čudno gledajo če bi kaj menjal… a ovde za čovjeka pa kao po strani gledate… halo??? de se malo razgledaj… malo se poduči… pa posle pričaj.
Maka čivčata, 01.09.2022 ob 09:38
no povej kako sem rekel. najdi tam da vidimo kdo laže.
rekel sem da je to najslabša možna kombinacija oz da edino slabše je bit slep. oz da maš zame ti najslabšo kombinacijo.
“Glede oci…. Najslabso kombinacijo mas. Oz najhujse je bit slep. To kar mas ti je eno stopnjo nad tem.
To je super za potomce. Rjave oci in slabovidnost.
Jst mam tlele eno sosedo. Isto princeska. Misli da je nevem kaj. Meni npr prav sjebe in zapacka druzinsko drevo. Slaboviden potomc z rjavimi ocmi. Kot pravim. Hujse od tega je samo se bit slep.”
najprej pišeš o meni, nato šele o njej. pisal si tudi da smo manj vredni zato. Očitno pa imava isto “težavo”-v narekovajih ker je to zate težava, ne zame in verjetno tudi za njo ne. Konec koncev imam denar, lahko bi šla na operacijo, e pa nočem. ?♀️
Maka čivčata, 01.09.2022 ob 09:43
a ti to meni nabijaš krivdo… kak kao sem.
seljaci obični. eto vređam.
a ti veš kako je ko pariš rasnega psa??? psa jebote. žival. verjetno je tudi pri drugih pedigre živalih.
za psa moraš prinest bris da je psica zdrava. prinest moraš papir ne samo za to. tudi da nima neke dedne bolezni za kolke. nevem kako se reče.
znači kod životinja se gleda… ima neki standard… procedura… JE NORMA TO!!! niko ništa ne dobacuje ker je to osnova. te samo čudno gledajo če bi kaj menjal… a ovde za čovjeka pa kao po strani gledate… halo??? de se malo razgledaj… malo se poduči… pa posle pričaj.
jaz sem šepreveč podučena, zato pišem vse kar pišem.. ti pa si še preveč na čokolinu da bi dejansko vedel kaj dosti o lajfanju.
mama mia, 01.09.2022 ob 09:19
Zartrose , glede na to ,da imaš baje moškega ,ko si že napisala ,kar naprej tu visiš. Zanimivo.
Te tvoj nič ne pogreša ob sebi, da bi te malo pocartal, da ne bi bila ves čas tako jezna na ves svet.
Pojdi se malo odklopiti k svojemu ,ali kam na sprehod ,da se od jeze ne boš razpočila.
dej mi neki povej.. kako to da tiste, ki imejo še majhne otroke in to celo dva tri in še moža/partnerja, ne obtožuješ da so tule po cele dneve? ker dostikrat opazim, ko se priklopim na mon da so nekatere take precej dejavne.. ne ti se zapišiš vame, samo da bleješ neke laži, pa vidi se da si ljubosumn no.. kot sem ti v drugi temi rekla, povem tule za ta drug primer-ko boš še tem ki to počnejo pri dveh majhnih in partnerju to povedal, šele potem lahko karkoli očitaš meni.
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 10:18
nisem opičena, sem pa malo odštekana in dobro srce nosim v nedrjih. jaz napram vam ki napadate ne napadam nikogar, le vračam napadačem njiovo sranje nazaj, ker pri meni nima kaj iskat. In to je velika razlika med softičko, škartorobo, rdečo pajacko in ostalimi napadači ter mano
Ne vidim razlike.
Samo omenjene ,kolikor vem, so napadle samo tebe in nobenih drugih. To mi je zanimivo. Pa njih bolj razumem.
seveda, napadači razumete drug drugega.. kdor podpira nasilje in podpira osebo, ki je javno GROZILA drugi ste pač isti šit.. skupej blejete v en rog, ni se za hvalit s tem. ?♀️
sedaj pa resno, se beremo v škartorobini temi o mojih vijoličnih očeh z namontiranimi povečevalnimi stekli! Tam vas spet malo pocrkljam pa spet pustim v vaši bedi kateri ne morete ubežat, dokler boste čutili potrebo po napadanju mene.
da vidimo koliko časa bo poteklo da jo odpre in prepoznala bom, če jo bo kdo drug in ne ona. ona je namreč že tole, ker revica vedno zagrize ko sliši o kaki moji “mani”, ki jo jaz javno priznam (zato mi ni jasno kako to da se hvalim, saj v tem primeru bi rekla, da imam oči rentgenske moči in vidim še vaše kosti ??)
Kaja470, 01.09.2022 ob 18:30
Nima samo moškega!
Ta moški je bil malo od bivše malo od nje. Ima tudi 2,5 meseca staro pupiko, pa kljub temu utegne 24/7 viset na MONU.
Očala s pir podni…dioptrije…suha, rjavolaska 179 cm. Povprećna, jezik pa, modruje pa ufff beži od nje. Jadnik nezna šta ima, radi previse.
Veš ono…ko popljuva i poserje vse teme…pa z bivšo se javno dajeta ..ko če koga….
Zatrosa ni samska, ima tipa. Ampak tip jo vara, zato on tako besni po monu. Našteto tem je, kjer zliva svoj gnev na ženske, ki so ljubice. Namesto, da bi dedca v rit brcnila, se ubada z ljubicami. Pobrskajte malo za nazaj. Glede na to ,da je očitno brez službe, mora dedca prenašat, kaj pa če drugega. Od monanja pač ni denarja.
ni samska, 01.09.2022 ob 19:18
Zatrosa ni samska, ima tipa. Ampak tip jo vara, zato on tako besni po monu. Našteto tem je, kjer zliva svoj gnev na ženske, ki so ljubice. Namesto, da bi dedca v rit brcnila, se ubada z ljubicami. Pobrskajte malo za nazaj. Glede na to ,da je očitno brez službe, mora dedca prenašat, kaj pa če drugega. Od monanja pač ni denarja.
Forum je zaprt za komentiranje.