Vrgel jo je iz hiše
Moja 26 letna hčer je nekaj časa nazaj domov pripeljala fanta.
No in sedaj smo izvedeli, da ima ta fant že otroke od prej. Jaz sem tako sokirana. Kaj si gre mlada frajla naprtiti fanta z mulci? Kje ji je pamet?
Mož je tako hud, da jo je vrgel ven iz hiše in rekel, da dokler bo imela njega naj ne hodi več nazaj. Čeprav tudi jaz tega ne podpiram, da vzame enga z mulci, si tega zagotovo ni zaslužila. Ampak mož je stara šola.
Samskih, občasno tudi prikritih očetov je tolk, kolk je samskih mamic. Logika. Če prekinejo stike, ni bilo poroke, ni vpisan kot oče itd. Se lahko ima za samskega, brez otrok. Po par let stari statistiki ima skoraj 60% Evropejskih moških do 50 leta otroka z vsaj dvema ženskama. Noben moški pa tega priznal ne bo, ker otrok moškemu predstavlja oviro za lasten uspeh in biti brez otrok je dober predpogoj za vstop v novo razmerje. Sodim delno tudi po sebi in če mislite, da vas moški ni tak, se motite. Še hujši je.
Jožica iz vipave, 07.08.2022 ob 08:44
Moja 26 letna hčer je nekaj časa nazaj domov pripeljala fanta.
No in sedaj smo izvedeli, da ima ta fant že otroke od prej. Jaz sem tako sokirana. Kaj si gre mlada frajla naprtiti fanta z mulci? Kje ji je pamet?
Mož je tako hud, da jo je vrgel ven iz hiše in rekel, da dokler bo imela njega naj ne hodi več nazaj. Čeprav tudi jaz tega ne podpiram, da vzame enga z mulci, si tega zagotovo ni zaslužila. Ampak mož je stara šola.
Pravilno
Je Cash Kurac !
Lilli, 07.08.2022 ob 08:59
Tudi jaz bi znorela, da mi hči pripelje domov fanta , ki ima otroke od prej. To prinaša samo sranje in težave. Nikoli ne bo srečna. Naj si najde samskega mladeniča in si omislita lepo, tradicionalno družino.
In kaj ima hcerina izbira partnerja opraviti s tabo? Ma eni starši res ne veste, kje so osebne meje med vami in otroki. Najboljše, da odraslim otrokom zapovedujete veroizpoved, izbirate partnerje, opremljate stanovanje in se vtikujete v vzgojo otrok. Popolni recept, da ustvarite čustvene invalide.
No avtorica se je morda nerodno izrazila.
Jaz bi se s hčerko pogovorila: ali je vdovec z otroki, ali je oče samohranilec?
Vse ostalo si luštna frajerska partnerja urejata na svojem naslovu in v svojem fletu. Pa kje piše, da morajo starši poskrbeti za 26 letnico.
Jaz se kot starš ne bi vtikala vec kot je potrebno. Hči naj na svojem poskrbi kot ji paše(lahko im 1,2,3 partnerje če ji paše, lahko si omisli partnerja, ki si bo želel odprto vezo, lahko si omisli partnerja, ki si želi 2,3,4,5… žena, da bo vsaj ena na razpolago za sex in si bodo pomagale pri varstvu otrok, splih pa pri finančni skrbi za družino).jožici iz Vipave, ne vaš možni stara šola, ampak trezno rszmišlja.
Če je pa fake tema, se pa v zapisih vseh nas morda najde tudi kaj koristnega.
Boris03, 07.08.2022 ob 08:50
Mož ni stara šola, ampak je idiot. Najboljše, da ji vidva izbereta partnerja…
tako je… za avtorico in njenega moža pa samo en komentar kot vpogled vase: le pazita, da se vidva ne bosta kdaj locila, kot potem bosta po zdajsnjih vaji ih merilih enaka temu fantu… zamislita se… imeti otroka in lociti se je ze dovolj strrsno, da pa obstajate ljudje, ki taksne zanicujete kot manjvredne je pa naravnost grozljivo in pove najvec negativnega o vas.
Borisu
Seveda starši ne izbiramo koga si izberejo otroci, ni pa jim “mus ” v svojem bivanjskem prostoru nuditi komoditeto prav vsakemu, ki bo prišel mimo. Ta moški z otrokom si želi ob drgem teleščku postlati v domu NJENIH staršev. Bravo ata. Ko boš onemogel, boš hišo orodal in si lahko poskrbel za najboljšo dimsko oskrbo. Ta hči, še veliko manj pa partner, ki zapušča bivšo in še pomembneje otrka, ju verjetno še povohal ne bi.
Furs
Upam, da nimaš svojih otrok. Pa kako vi razmišljate, stari vam naj vse v rit v5aknejo in tako pokrbijo za vašo šrečo.
Kaj ste pa vsi vi s takim razmišljanjem storili za svoje starše, jih osrečili, jim kaj pomagali (ne mislim, da jim prinesete usrane cunje za oprat, pa jim pomagali, da ste z vrta in njive odnesli njihove pridelke), če ste slučajno že nekje na svojem.
Upam, da so starši takih zajedalcev in pijavk danes pametni in že danes poskrbijo za svojo starost, ki ob takem razmišljanju takih osebkov se jim ne piše nič kaj dobrega. Naj bodo nekoč tudi stari srečni.
Pa kaj vam ni jasno, saj je vipavka napisala, da jo je poslal v iskanje sreče- edino pravilno. Drugič pa vse dobro preberite preden komentirate.
Ja,ja, 07.08.2022 ob 15:10
Furs
Upam, da nimaš svojih otrok. Pa kako vi razmišljate, stari vam naj vse v rit v5aknejo in tako pokrbijo za vašo šrečo.
Kaj ste pa vsi vi s takim razmišljanjem storili za svoje starše, jih osrečili, jim kaj pomagali (ne mislim, da jim prinesete usrane cunje za oprat, pa jim pomagali, da ste z vrta in njive odnesli njihove pridelke), če ste slučajno že nekje na svojem.
Upam, da so starši takih zajedalcev in pijavk danes pametni in že danes poskrbijo za svojo starost, ki ob takem razmišljanju takih osebkov se jim ne piše nič kaj dobrega. Naj bodo nekoč tudi stari srečni.
Pa kaj vam ni jasno, saj je vipavka napisala, da jo je poslal v iskanje sreče- edino pravilno. Drugič pa vse dobro preberite preden komentirate.
Ne, nagnala sta jo kot odsluženo psico crknit na cesto. Glede na to kako se hiheta “vzgoja stare šole” in kako jo psuje, bi tej ubogi punci bilo lepše odraščati v sirotišnici.
Če pišeš “preberi komentar” ga vsaj sam preberi prej.
Forum je zaprt za komentiranje.