Pozna kdo Prevozi Anja, ste zadovoljni?
Meni res ni jasno kako oni sploh lahko poslujejo.
Ne javljajo se na tel. Ne odgovarjajo na pošto.
Reklamirajo , da urejajo vize .
No od tega ni nič.
Kako urejate , če se človeku niti ne javljate.
Očitno bom moral sam na Dunaj.
Sem bil naiven, ker sem vas toliko časa čakal.
Sramota, drugega ne morem reči.
Skladno z navodili na spletni strani sem jih poklicala.
Klic so zavrnili in v sms napisali, da kar napišem, kaj rabim.
Opisala sem relacijo in termine in 7 ur čakala na odgovor. Ponovno sem jim poslala sms, kdaj lahko pričakujem ponudbo.
Po enem dnevu (ko odgovora ni bilo), sem se zahvalila za zanimivo izkušnjo in jih seznanila s tem, da bom potovala s konkurenco.
Odsvetujem tudi jaz.
Čebela_adela, 19.07.2023 ob 13:58
pa jebovasčuk, dunaj je praktično malo dlje kot zagreb, do njega imate kup možnosti javnega prevoza, od flixbusa, do vlaka, do … vi pa se jajcate z nekimi glupimi ponudniki, ki se niti na mail ne javijo=?
Saj ti si pa prava ekspertka za razdalje. Do Dunaja je iz LJU skoraj 400 km, do ZAG pa 150. Res, čisto malo več. Verjamem pa, da tega odgovora ne boš videla, saj so te najverjetneje vmes že poklicali iz NASE v službo…
Eni samo tako rečejo,pač želel je povedati,da za njega ni nič takega,si že slišala slepega ko reče gremo pogledat kaj se dogaja, drugj? Nekatere besede imajo več pomenov, ampak ti si bila neuljudna ne on. Primer ko nekdo reče pes, tvoja prestavitev je drugačna zelo malo jih bo imelo isto prestavo. To je tako.
Anonimno 7652, 26.08.2023 ob 18:16
Saj ti si pa prava ekspertka za razdalje. Do Dunaja je iz LJU skoraj 400 km, do ZAG pa 150. Res, čisto malo več. Verjamem pa, da tega odgovora ne boš videla, saj so te najverjetneje vmes že poklicali iz NASE v službo…
in? imaš kup rednih linij dnevno iz ljubljane do dunaja. eno s flix busom, enih pet z vlakom. z avtom imaš pa 3,5 ur vožnje, kar je še obvladljivo. da pa dva tedna čakaš na ponudbo nekega brezveznega taksista, je pa malo mimo.
Forum je zaprt za komentiranje.