Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Debeluska

Debeluska

Sem 49 letni moški,obozujem zenske mocnejse postave z večjim oprsjem,ce si iz Posavja,Dolenjske se javi.

lepovreme987@gmail.com

Je 130 kg na 165 cm preveč?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9125, 06.06.2022 ob 09:11

Je 130 kg na 165 cm preveč?

Piši Mi na meil,pa se dogovoriva

Iz kje pa si jest mam tudi željo enkrat eno bolj močno.

Tvoje mere?

Anonimno 9125 za čigave mere sprašuješ?

Anonimno 9125 piši mi na jakaracman34@gmail.com pa se bolje spoznava.

Anonimno 9125, 07.06.2022 ob 08:39

Tvoje mere?

Javi Mi se na meil,če si iz dolenjske ali posavje,

lepovreme987@gmail.com

Tom.reddingtonn@gmail.com

Ni nobene z Dolenjske ali Posavja z velikimi oblinami ,kje ste debeluške,za vikend bo lepo vreme,gremo kam na sonce.pisite pa se dogovorimo.

lepovreme987@gmail.com

Bo kaksna debeluska jutri na plazi v strunjanu

Zdravo ,še zmeraj iščem žensko malo močnejše postave z večjim oprsjem,greva kam na morje za vikend ,če imas  čas se javi,res obožujem velike joške,pìši na

lepovreme987@gmail.com

Zdravo,zelo rad bi spoznal kaksno žensko z večjim oprsjem,placam toplice,ali greva kaksen dan proti morju,Dolenjsla,Posavje,poklici,069 685 117

A je kje kasna mocnejse postave z vecjim oprsjem ,da bi sla kam v toplice ali na morje za kaksen dan

069 685 117

Še vedno iščem kakšno damo z večjim.oprsjem,da bi šla kam v toplice ali proti morju za kakšen dan ,če si osamljena se javi,

069 685 117

Lep pozdrav

Znaš plavati?

Imam oprsje st. 6

Hehe, 23.07.2022 ob 16:38

Znaš plavati?

Imam oprsje st. 6

seveda?javi se

Anonimno 4030, 23.07.2022 ob 17:36

seveda?javi se

ženska nikoli ne bi napisala da ima št. 6, napisala košarica ta in ta…dej spel se pederčina fukfektarska!!

Tu pa imaš kaj za prijet

Zdravo moje lepe gospodične. Občudujem lepo izpopolnjeno postavo, da imaš kaj za božat. Leta niso važna, ker to zame ne pomeni nič, ker je samo cifra. Če imaš kako kilco več na vagi in si iz obale, bi se lahko dobila na kavi, da vidiva če imava iste interese. Lahko mi pišeš na k53p@yahoo.com

lp Aleks53

Zdravo,še vedno iščem kakšno damo z dolenjske,posavja,močnejse postave z vecjim oprsjem,če si osamljena se javi

069 685 117

Jaz bi se javila, a nisem ne z dolenjske ne s posavja. Škoda ?

Zdravo moje lepe gospodične. Občudujem lepo izpopolnjeno postavo, da imaš kaj za božat. Leta niso važna, ker to zame ne pomeni nič, ker je samo cifra. Če imaš kako kilco več na vagi in si iz obale, bi se lahko dobila na kavi, da vidiva če imava iste interese. Lahko mi pišeš na k53p@yahoo.com

Anonimno 8432, 27.09.2022 ob 14:17

Jaz bi se javila, a nisem ne z dolenjske ne s posavja. Škoda ?

Iz Kjepa si

Zdravo iz kje pa si,sem mobilen tako ce nisi predalec ni problem,poklici069 685 117

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close