Pozdrav Janeze, mi Hrvati volimo tvoju Uršku
psihopat, jedi govna.
slovenska ena, 21.05.2022 ob 12:31
vau, 23 cm je meni super, ej, dolazim u Šibenik u juliju……
slovenke ste stalno dobrodošle, znamo mi dobro, da slovenke imaju “radodarnost” po Dalmaciji, uh, imam lijepe uspomene na slovenske …. mokre, zadovoljne, ali eto, vaši muževi ne smiju, da saznaju za to, volite, da varate svoje janeze
23 cm ti je okej? Jedna slovenka mi je rekla, da joj je 23 cm premalo.
Petra anonimno…., 21.05.2022 ob 12:38
imam lep spomin na enega Dalmatinca, škoda, ker je bil poročen, seks je bil nepozaben. Tudi moj mož doma ni izvedel sicer bi ga kap.
pr—sica nagravžna vse več poročenih slovenk vara moža – Starševski Čvek (over.net)
vemo to vemo, vsi slinasti ste ko vidite našo planinko, cvet planin, pa vi hrćki niste najgujši, srbjanci so čisto v krču od lepote , naše so zale in blond, njhove dol pa kosmate in črne, da o bosankah ne govorim, samo sukićko in ono drugo čarovnico poglejte, saj ne veš desc, baba, zmaj ali nekaj vmes, črnogorke pa lene da bi jih z dinamitom moral premikati, fukajo samo na hrbtu z vsemi od sebe , ležijo kot hlod, kako potlej ne boste vsi slinasti ob naših pol Avstrijkah, ko jo šw v dindlne oblečeš zakrat se šele pokaže prava lepota

eden MN, 21.05.2022 ob 12:39
pr—sica nagravžna vse več poročenih slovenk vara moža – Starševski Čvek (over.net)
campari, 21.05.2022 ob 12:18
psihopat, jedi govna.
Pretekel rok uporabe.
Forum je zaprt za komentiranje.