Pozdrav Janeze, mi Hrvati volimo tvoju Uršku
POTUJEM IN VEM, 21.05.2022 ob 12:22
hrvoje, 21.05.2022 ob 12:12
kako si danas lijepa urška volim te ajde jebi mi sad penis
dalmatinski in srbski penis me osrečujeta!!!!
nimfomanka Mojca.
spizdi, ne damo plin 🙂 https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/prazne-obljube-hrvaske-slovenija-ostala-brez-plina-s-krka-967763
Niti Slovenka tebe ne bi možila. Za kak seks, ko je suša, ste jugovici dobri, za kaj resnega pa… Slovenke rabimo pridne miške, ki spoštujejo ženo, jo imajo za enakovredno, jo znajo vsestransko zadovoljiti (tisto, kar nudite vi, je morda kratkotrajno dovolj, če je že res dolgo suša, sicer pa rabimo me nekaj globljega z moškim, s katerim se lahko tudi intelektualno povežemo), ki opravljajo svoj del domačih opravil in vzgoje otrok ipd. Kdo vas bo pa gledal, ko mislite, da je dovolj, če ga 2x namočite, potem pa cel teden v gostilni ali pred tv vedrite. Kar svojih južnjakinj se držite, ki vas pohlevno pridno čakajo doma s kosilom in metlo v roki, ko vi f.ukate druge naokoli. Slovenke smo na previsokem duhovnem in intelektualnem nivoju za kaj takega.
Dragi Hrvoje, 22.05.2022 ob 10:54
Niti Slovenka tebe ne bi možila. Za kak seks, ko je suša, ste jugovici dobri, za kaj resnega pa… Slovenke rabimo pridne miške, ki spoštujejo ženo, jo imajo za enakovredno, jo znajo vsestransko zadovoljiti (tisto, kar nudite vi, je morda kratkotrajno dovolj, če je že res dolgo suša, sicer pa rabimo me nekaj globljega z moškim, s katerim se lahko tudi intelektualno povežemo), ki opravljajo svoj del domačih opravil in vzgoje otrok ipd. Kdo vas bo pa gledal, ko mislite, da je dovolj, če ga 2x namočite, potem pa cel teden v gostilni ali pred tv vedrite. Kar svojih južnjakinj se držite, ki vas pohlevno pridno čakajo doma s kosilom in metlo v roki, ko vi f.ukate druge naokoli. Slovenke smo na previsokem duhovnem in intelektualnem nivoju za kaj takega.
ti se kar tolaži
oommgg, 22.05.2022 ob 11:19
ti se kar tolaži
Tolaži se ti, ko te očitno nobena Slovenka noče. Probaj kje dol na jugu ali pa v Aziji. Tiste te bodo, če zaradi drugega ne, imele zaradi materialne varnosti. Tudi minimalc je boljši kot njihovi borni dohodki. Slovenkam je pa treba ponuditi kaj več. So že dolgo ekonomsko neodvisne in emancipirane. Zame pa ne skrbi, imam že dooolgo svojega Slovenca, ki ustreza vsem mojim kriterijem.
hrvoje, 21.05.2022 ob 12:33
slovenska ena, 21.05.2022 ob 12:31
vau, 23 cm je meni super, ej, dolazim u Šibenik u juliju……
slovenke ste stalno dobrodošle, znamo mi dobro, da slovenke imaju “radodarnost” po Dalmaciji, uh, imam lijepe uspomene na slovenske …. mokre, zadovoljne, ali eto, vaši muževi ne smiju, da saznaju za to, volite, da varate svoje janeze
23 cm ti je okej? Jedna slovenka mi je rekla, da joj je 23 cm premalo.
zato janezi pijejo
Forum je zaprt za komentiranje.