Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ve kdo za kakšne tablete za spanje, ki ne zasvojijo in niso antipsihotiki?

Ve kdo za kakšne tablete za spanje, ki ne zasvojijo in niso antipsihotiki?

Prosim, če kdo ve, naj napiše ime tablet in doziranje. Hodim k zdravniku, ampak nimam primernih tablet. Antipsihotike sem že jemal, ampak mi ne pomagajo nič za spat, prav tako niso primerni Sanval, ker zasvojijo in pride do tolerance. Tudi nekateri antidepresivi, kot so Trittico in podobni mi ne pomagajo. Prav tako ne Noctiben Mea brez recepta. Če ima kdo takšne težave  ali pa ve za kakšne tablete za spanje, ki res pomagajo, naj prosim napiše. Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
tablete za spat, 09.05.2022 ob 13:24

Prosim, če kdo ve, naj napiše ime tablet in doziranje. Hodim k zdravniku, ampak nimam primernih tablet. Antipsihotike sem že jemal, ampak mi ne pomagajo nič za spat, prav tako niso primerni Sanval, ker zasvojijo in pride do tolerance. Tudi nekateri antidepresivi, kot so Trittico in podobni mi ne pomagajo. Prav tako ne Noctiben Mea brez recepta. Če ima kdo takšne težave  ali pa ve za kakšne tablete za spanje, ki res pomagajo, naj prosim napiše. Hvala.

SMolo.

Baldrijan,  melatonin (Melatonina med,  Melatonin Valens, hmelj (Vogel Dormesan).

Nikoli ne jemljem tablet za spanje. Eno ali dve flaški piva ruknem pred spanjem. In to je to. Spim kot dojenček.

A to se konstantno dogaja, da ne mores spat, ali le kak dan?

Trpim za res močno nespečnostjo. Vse to sem že probal, razen smole CBD, nič mi ne pomaga.

Malo toplega mleka in žlička medu v mleko, čez dan pa lopato v roke pa štihat na vrt.

Kaj pa, če bi nehal spat čez dan?

CBD smolo s polnim spektrom in dovolj visokim odstotkom kanabinoidov.

Pitra, ima ta smola kakršne koli stranske učinke?

Ne. Lahko jo jemlješ neprekinjeno in nehaš kadarkoli želiš.

Tole si že poskusil?

https://www.prvalekarna.com/i_10682_vonpharma-insomnis-extra

Meni pomaga, če vzamem 2 kapsuli naenkrat, 1 uro, do uro in pol pred spanjem.

Melatonin sem poskusil ja. Pomagal mi je dva dni, potem pa konec.

Dlje časa si boš v glavi govoril, da ne moreš spati, dlje bo to trajalo. vse je v glavi, tu ti je center razmišljanja. Dajte si že enkrat dopovedat , da nevarnosti v sebi sprožiš sam., to vpliva na spanec in psihične težave. Ne obremenjuj se z občutki naj minejo in naj te jih ne bo strah. Vse dobro.

Jaz sem probala vse, kar se dobi v lekarni brez recepta. Nič, ampak dobesedno NIČ ni pomagalo. Potem pa sem naredila kuro z dominor (tudi brez recepta) in infra rdečo lučko. In spim :-). Trkam.

Aja, bila sem tudi na akupunkturi, 10 x, bolelo precej (na zapestju in na nogi). Po tej kuri sem spala ca 3 mesece, potem pa spet ne.

Probaj Kventiax. Meni pomaga spati celo noč. Brez znjega se neprestano zbujam in obračam. Pa sploh ni tableta za spanje.

Najdi si zahtevno fizično delo in boš spal kot dojenček. Zvecer boš tako utrujen, da ne boš imel casa smilit se sam sebi.

tablete za spat, 09.05.2022 ob 13:37

Trpim za res močno nespečnostjo. Vse to sem že probal, razen smole CBD, nič mi ne pomaga.

SMola cbd, te čisto uspava, oz. Spiš, da ne veš da spiš. Ene 3-4 × sem jih vzela. Pod jezik par kapljic,  ko si že v postelji, ne vem pa če so za trajno uporabo, okus pa ni ok, so se mi upirale.

Vsakič 201, 09.05.2022 ob 13:58

Probaj Kventiax. Meni pomaga spati celo noč. Brez znjega se neprestano zbujam in obračam. Pa sploh ni tableta za spanje.

MEni je bil kvenitiax grozen. Hudo pomirjevalo in ni za skoz jemat, telo je zjutraj kot hlod, niti se ne obrneš ponoči, skoraj komaj človek vstane….

Zeliščne persen, brez recepta. Najbolj varne.

Jaz sem po melatoninu zjutraj čist zadeta, ne vem, če je res tok ok.

Meni je pred leti pomagal trittico (tretjina tablete), imela pa sem zelo hude težave. Kaj te muči, kaj te skrbi, o čem razmišljaš?

Če ne moreš spati, vstani in se sprehajaj po hiši, toliko časa, dokler ne začutiš, da te prijemlje spanec.

Nekateri tudi molijo rožni venec, pravijo, da jih ponavljanje enih in istih molitvic uspava.

Čez dan ne pij kave, začni se ukvarjati s športom (tek, hitra hoja), da se izmučiš. Morda bo pomagalo.

Aja, pa Sanval vzemi dvakrat tedensko, da se vsaj naspiš. Vse dobro!

Če ti bo kaj v tolažbo,visoko inteligentni ljudje imsjo probleme s spanjem.

Jaz si zavrtim avdio knjigo.  Vedno me uspava.

Različno…, 09.05.2022 ob 18:29

SMola cbd, te čisto uspava, oz. Spiš, da ne veš da spiš. Ene 3-4 × sem jih vzela. Pod jezik par kapljic,  ko si že v postelji, ne vem pa če so za trajno uporabo, okus pa ni ok, so se mi upirale.

Lepa hvala.  Tudi to je preizkušeno, brez uspeha. Ostane še Dominor in smola, od tega kar ste našteli, ampak dvomim, da bo pomagalo, verjetno premalo močno zame.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close