Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Volitve bodo naslednji teden razveljavljene

Volitve bodo naslednji teden razveljavljene

In Janez bo dobil dosmrtni mandat.

Kralj je mrtev, živel kralj!

Kaj? A pri nas res ne more iti nič brez komplikacij?

V tej državi (Slovenli) je vse mogoče.

Našli so se neprešteti zabojčki z volilnimi  listki. Močan dvom o poštenih volitvah????

Živel Janez Janša!

Živel!!!

. https://youtu.be/ovJp1xEZy20

Sem za. Sds je dobila čisto preveč glasov. 100% so goljufali. Sploh če pogledaš povprečje iz prejšnjih volitev.

heh, nič ne pomaga jajohosastim, bi morali najti še ene 150.000 glasov, ki bi bili vsi za s(d)s greznico, da se bi kaj spremenilo. Lahko pa, da bo Svoboda dobila še kakšen procent več, rumenosrajčni opranoglavaci pa še kakšen procent manj, če bi bilo res kaj narobe okoli teh zadev….

Mokre sanje ? .:))

Sploh ne razumem, kako jim ni nerodno. Dosegli so točno toliko , kot vedno, še malo več in kaj bi zdaj radi? Nikakor se ne morejo sprijazniti, da je to njihov plafon, da višje ne gre, enostavno ker JIH FOLK NE MARA , ne, oni bi 60% , oni bi Orbanov rezultat.

Saj po svoje jih človek razume, toliko enega truda in predvsem denarja je šlo v propagando, jumbo plakate, laganje, samohvalo, miniranje nasprotnikov, napade na medije itd,, da je tak beden rezultat res mizeren. In potem zdaj povsod bereš, kako je za rezultat kriva “globoka država” , spletke , zarote, vse živo in neživo, domišljija dela groteskne zapise, ki nimajo nobenega smisla. Kako točno naj bi “globoka država” prisilila državljane, da so glasovali tako, kot so?  To vedo samo veleumi v sds. Saj bi bilo smešno, če ne bi bili tako zagrizeni v objavljanju teh kozlarij.

Ne glede na sds, svobodo, kularje in ostale je treba pa priznati, da smo res banana republika, še listkov ne znamo pravilno prešteti. Ubogi tisti poslanci, ki so se že veselili udobnega življenja, zdaj pa bodo ostali z dolgim nosom.

Kakšni zabojčki z nepreštetimi glasovi naj bi se našli?

a je pri igranju iger na srečo kaj drugače? 

Odgovor na objavo uporabnika
prvič slišim, 08.05.2022 ob 10:18

Kakšni zabojčki z nepreštetimi glasovi naj bi se našli?

Točno se ve, koliko glasovnic je bilo natisnjenih, koliko izpolnjenih. Kaj serjete…). Najbrž bi nekateri radi, da bi bilo tako. Sedaj je bila 70,90% udeležba, naslednjič bi bila 75-80%. Še večja razlika bi bila.

tistih 5 kanglerovih glasovnic so dali v zabojj in še mogoče kajj ponarejjenega

. https://youtu.be/CTm6hbhCDx0

Ja, pa glih. JJ bi rad razglasil neveljavne volitve. Končno je našel razlog. Do takrat, ko se bo matral to dokazati, bo z odlokom razglasil policijsko uro. Glih dost časa še ima.

Janša bo nazaj, ker Golobčki težje poznajo funkcijo. Da se je treba golobčkati. Kar počne izven brat in sar, po volji ljudstva. Ajde Janez, ker odlok je v pripravi al bo? Ma mešanica, pa Fajon že Hrvati nekaj šušljalo, sama f mineštra, ki jedilniki na Mon, jest pa,130 kg težje prenesem What, a en normalen ne obstaja v vladavini Slo, ker pol smo vsi mal butnjeni ?‍♀️???????

Mi je žal, da sem pokurili lepo naravo za dan, ko sem šla opravičiti volilno. Zbrihtajte se politiki ali tisti, ki bi radi postali. Ne moreš kar na rompompom udarit z jest sem. In če ljudstvo ni izvolilo, zakaj potem ne izvoljene? To je razlog, da bo padec. Sam povem. Janez bo pa spet nazaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Špetirji, 08.05.2022 ob 11:36

Mi je žal, da sem pokurili lepo naravo za dan, ko sem šla opravičiti volilno. Zbrihtajte se politiki ali tisti, ki bi radi postali. Ne moreš kar na rompompom udarit z jest sem. In če ljudstvo ni izvolilo, zakaj potem ne izvoljene? To je razlog, da bo padec. Sam povem. Janez bo pa spet nazaj.

Kater jezik nastavim v Google Translate, da bi tvoj tekst prevedel v slovenščino?

ALBANSKI

Fajon ni zrela. Niti za predsednico  kot ne Tomc. Ali tiste ženske, ali opevane. Malo se pogovorite.

Zakaj, ker je več kakšna z njimi. Lepe, vsaj kakšen bi naročnike dvignil no, za lepoto ?☺

Brez problema bi lahko dopoldan vzel volilni listek in ga ne oddal v posodo. Doma bi jih sprintal koliko bi jih želel. Obkrožil po svoji želji in jih razdelil prijateljem in znancem. Kdo bi za to vedel? Nihče.

uffff, a to bo kar proti volji ljudstva nazaj…, psi lajajo karavana gre dalje, slikej se s pacientom na trbovljskem dimniku, ti bo pacient pomagal gor plezat, ko te bo z tisto noro glavo v tazadnjo porival z njo. Pa to niti ne bi bilo tako slabo, če bi ti dobilo drisko od straha, ko bi plezalo gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close