Kje naj najdem ljubimca v pravem pomenu besede
Sem samska, imela bi neobvezno razmerje, najraje z nekom ki je sicer zaseden, poročen ali v resnem razmerju. S samskimi so sami križi in težave, ker se navežejo in zaljubijo, tega pa ne bi.
Star od 27 do 35 (jaz sem 30, suha, luštna, seksi), pa da ima nekaj med nogami, konkretnega, pa da nima kakšnih moških težav seveda.
Če napišem direkt na tinderju da to iščem, se vsi ustrašijo ali mislijo da jih zafrkavam, da sem fejk profil in ne verjamejo. Tudi če se hočem dobit v živo, kar na lepem nočejo.
KJE torej najti to kar iščem?
Ela848, 28.02.2022 ob 15:38
Sem samska, imela bi neobvezno razmerje, najraje z nekom ki je sicer zaseden, poročen ali v resnem razmerju. S samskimi so sami križi in težave, ker se navežejo in zaljubijo, tega pa ne bi.
Star od 27 do 35 (jaz sem 30, suha, luštna, seksi), pa da ima nekaj med nogami, konkretnega, pa da nima kakšnih moških težav seveda.
Če napišem direkt na tinderju da to iščem, se vsi ustrašijo ali mislijo da jih zafrkavam, da sem fejk profil in ne verjamejo. Tudi če se hočem dobit v živo, kar na lepem nočejo.
KJE torej najti to kar iščem?
Hmmm
Najbolje, da pošlješ ponudbo frančiškanom. Tam te zagotovo pričakuje kakšen zelo obdarjen.???
piši na oneilnovak@protonmail.com. tam se bova vse zmenila pa dogovorila.
Piši na rakun149@gmail.com pa se vse zmeniva
Rakun149, 02.03.2022 ob 16:55
Piši na rakun149@gmail.com pa se vse zmeniva
Piši na greatbojan@gmail.com
Živjo pisi na jurckjurck12@gmail.com
Oila če želiš piši
Si iz Ljubljane. Piši na blazyrast@gmail.com
Ela848, 02.03.2022 ob 18:40
teb pa ne bom pisala niti unmu primožu pa temu zadnjemu, vaši malili so po vseh straneh tega portala in tudi na drugih sajtih, ste eni navadni fuk fehtarji. že eno leto pisartiš ta tvoj mail pa še zdej nisi nobene našu pol si zihr en luzer.
Bravo se strinjam
Forum je zaprt za komentiranje.