Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Previsok libido pri 32

Previsok libido pri 32

Še katera tu, ki ima zelo, zelo, zelo visok libido? Meni je to ratal že problem, ko ne najdem mošmega, s katerim bi to uredila. Na začetku vse štima, vse obljube, pol pa vedno opažam, da me ne dohiteva več. Recimo po enem letu, po dveh letih. Nočem pa skos menjat. Kaj naj? Vse opustim, pa samo še igračke uporabljam?

Hja, večina moških bi raje bolj pogosto seksala, kot jim dovolijo žene. Kako si pomagati? Rokomet …

Odgovor na objavo uporabnika
Še katera, 25.02.2022 ob 11:40

Še katera tu, ki ima zelo, zelo, zelo visok libido? Meni je to ratal že problem, ko ne najdem mošmega, s katerim bi to uredila. Na začetku vse štima, vse obljube, pol pa vedno opažam, da me ne dohiteva več. Recimo po enem letu, po dveh letih. Nočem pa skos menjat. Kaj naj? Vse opustim, pa samo še igračke uporabljam?

Imamo stalno polna jajca, lahko mi pride večkrat v eni uri, stalno trd. Imam 25cm plumperja, velika skoraj bikovska jajca, pridi, ne bo ti žal. Imam zelo kakovostno seme.

Ko se boš vsedla enkrat na mojega 25cm in ko te bom zooral ko prasico, ne boš šla več drugam.

Mail: bigfu33ker25@gmail.com

Joj iscem en video kot skeč… Srbohrvaski… Bosanski ne vem…

Pac pride ena zenska k zdravniku pa pravi isto kot ti… Visok libido… Samo bi… Ane…

Pa pravi doktor… Ste probal z 2? Sem. 3? Tudi… 5? Ja… 10? Seveda… 50? Ja doktore nista ne pomaze…

Pa pravi doktor… Pa vi ste medicinski fenomen.

Ona cela vesela… Ja! Medicinski fenomen. A ne kurrva, ko što selo kaže.

Evo… Mejckn manjse stevilke so ampak kdo pa pove vic kot ga je slisal… Ustno izrocilo pac… Svako malo doda oduzme… Da ne filozofiram.

Dame i gospodo

https://m.facebook.com/watch/?v=310668746636027&_rdr

tule gor dostikrat jamrajo kako bi oni vsak dan večkrat na dan, njihova pa noče pa zgolj parkrat na leto. tako da je še upanje zate! Samo najprej morajo tile brezhrbteničarji pustit svoje ječarke, ki so jim nasedli, ko so jih lovile z sexom in zlaganim humorjem, potem pa bo.. recimo… hahahaha…

Probaj čokoladnega. Once you go black you never go back.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close