Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › zaposlitev

zaposlitev

pred šestimi leti sem v enem podjetju opravljala počitniško delo, sedaj pa bi se pri njih zaposlila pa nevem kako naj to napišem v ponudbi za delo oz. kako naj napišem to pri delovnih izkušnjah

Ja napišeš, da si bila pred šestimi leti na počitnicah pri njih in da ti je bilo zelo fino.

Kje si bila pa teh šest let?

Spoštovani.

Z zanimanjem sem si ogledala prispevke o vašem podjetju, katerega že nekaj let izvrstno opravljate. Glede na delovne izkušnje, ki sem jih pridobila v opravljanju v vašem podjetju pred nekaj leti, bi se želela ponovno zaposliti pri vas.

Imam več kot……..delovnih izkušenj na tem področju. Pripravljena sem se tudi dodatno izobraževati.

Imam dokončano……..šolo., fax….

Ker sta delo in profesionalnost pomemben del kolektiva v podjetju, kar tudi sama smatram kot bistvene vrednote pri delu, si želim v prihodnje delati in si nabrati še več delovnih izkušenj pri vas.

……………………

………………………

Srečno!

Odgovor na objavo uporabnika
Fluxx, 20.02.2022 ob 19:05

Ja napišeš, da si bila pred šestimi leti na počitnicah pri njih in da ti je bilo zelo fino.

Kje si bila pa teh šest let?

drugje delam vmes pa še na porodniški

Odgovor na objavo uporabnika
takole, 20.02.2022 ob 19:29

Spoštovani.

Z zanimanjem sem si ogledala prispevke o vašem podjetju, katerega že nekaj let izvrstno opravljate. Glede na delovne izkušnje, ki sem jih pridobila v opravljanju v vašem podjetju pred nekaj leti, bi se želela ponovno zaposliti pri vas.

Imam več kot……..delovnih izkušenj na tem področju. Pripravljena sem se tudi dodatno izobraževati.

Imam dokončano……..šolo., fax….

Ker sta delo in profesionalnost pomemben del kolektiva v podjetju, kar tudi sama smatram kot bistvene vrednote pri delu, si želim v prihodnje delati in si nabrati še več delovnih izkušenj pri vas.

……………………

………………………

Srečno!

hvala

V zgornjem besedilu je povsem napačno uporabljena beseda opravljati, zaključek pa nima posebnega pomena.

Napiši, da si pri njih že počitniško delala in si zainteresirana tudi za zaposlitev, nato pa naštej delovne izkušnje, ki si jih medtem pridobila.

Prosim ne.

Če že, napiši sama, bo bolje od te zmešnjave.

velja za citat od “takole”

Ne posnemaj tistega zapisa, vloge, tam zgoraj. Sploh tisto o opravljanju izpusti.

Prehuda pocukranost ni ok. In, če odštejemo opravljanje, je vloga tako pocukrana, da se kar lepi.

Napiši konkretno kake izkušnje imaš in to izposatvi samo tiste, ki se vežejo na željeno delovno mesto. Ostalo ne izpostavljal. Itak priložiš CV in je tam vse. Omeni tudi samo tisti poklic, izobrazbo, ki je pomemben za to delo. Ne naštevaj še gimnazije pa OŠ.

Aja pa zgornja vloga je primerna za kako počitniško delo, ne pa za resno službo. Pa tudi pri vlogi za počitniško delo je treba tisto opravljanje izpustiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close