Smiljan Mekicar je sedaj predsednik stranke
Pa res. Tak zgleda kot Fagin iz Iliwerja Twista:
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/oce-voditeljice-melani-mekicar-je-ta-znani-politik-365976
Mesec je pri Slaku nakladal o nekem socializmu,v katerem ni nikoli živel..no jaz sem in upam da nikoli več…. v socializmu smo bili napram italiji ali avstriji navadni klošarji.Tudi stanovanja ni dobil vsak ampak v 99 % prišleki z juga…od kje naselja fužine,savlje,,,,, kjer nisi slišal slovenske besede.Podobno kot danes,ko nek pakistanski ilegalec dobi več kot slovenec z 30 leti delovne dobe,30 let plačeval davke,,,,,in to zagovarjajo v levici……..že to da se najde en sam da voli te škodljivce slovenske družbe,je nekaj narobe v samem narodu……
Ta levica samo prdi, 17.02.2022 ob 11:19
Mesec je pri Slaku nakladal o nekem socializmu,v katerem ni nikoli živel..no jaz sem in upam da nikoli več…. v socializmu smo bili napram italiji ali avstriji navadni klošarji.Tudi stanovanja ni dobil vsak ampak v 99 % prišleki z juga…od kje naselja fužine,savlje,,,,, kjer nisi slišal slovenske besede.Podobno kot danes,ko nek pakistanski ilegalec dobi več kot slovenec z 30 leti delovne dobe,30 let plačeval davke,,,,,in to zagovarjajo v levici……..že to da se najde en sam da voli te škodljivce slovenske družbe,je nekaj narobe v samem narodu……
Ja, grozen je bil socializem, ko je imel vsak Slovenec službo in stanovanje zagotovljeno.
hhm, 17.02.2022 ob 11:29
le zakaj je toliko mladih odšlo na delo v Nemčijo, Švico, Švedsko, če je bilo tako fino???
Dajmo se odločit, o katerem obdobju socializma govorimo. Ti o povojnem, jaz v 70. letih – oboje je bil socializem. Za to, da so ljudje odhajali, pač ni bil kriv socializem, ampak vojna – je odšla večina moje žlahte, zato mi nisi povedal nič novega. In potem se je večina, ko se je stanje – v socializmu – popravilo, tudi vrnila.
Socializem je imel velike probleme, ampak v primerjavi s stanjem danes tudi številne prednosti. Osebno ne vidim nič slabega v tem, da se iz socializma pobere, kar je bilo dobrega.
Senegačnik, 17.02.2022 ob 10:58
Pa res. Tak zgleda kot Fagin iz Iliwerja Twista:
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/oce-voditeljice-melani-mekicar-je-ta-znani-politik-365976
na tej sliki instaprofila od ateja ima pa on “večje”, kot hči – bi ata rabu modrček 🙂
Plezalka/ovijalka ….
je pa ta hči taka,kot bi Ulo Furlan in Taro Zupančič skupi zmešu , pa blond lasuljo gor nataknil.
Forum je zaprt za komentiranje.