Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Cepljene ovce

Cepljene ovce

Cepljeni hodijo kot kup nesreče, so jezni in užaljeni odkar vedo, da so potrjeno idioti. Antivakserji smo dokazali, da imamo pamet in se nam ni bilo potrebno cepit. Cepci pa boste zdaj na istem. S tistim potrdilom si obrišite rit, ker več nič ne bo pomenilo. Hahaha ha idioti naivni.

Odgovor na objavo uporabnika
Dva plus pet, 16.02.2022 ob 19:27

Cepljeni hodijo kot kup nesreče, so jezni in užaljeni odkar vedo, da so potrjeno idioti. Antivakserji smo dokazali, da imamo pamet in se nam ni bilo potrebno cepit. Cepci pa boste zdaj na istem. S tistim potrdilom si obrišite rit, ker več nič ne bo pomenilo. Hahaha ha idioti naivni.

In kaj boš dosegel s takimi izjavami?

Si pomislil, da se nismo cepili zaradi papirja, ampak zaradi zdravja? Ne, nisi pomislil, ker za razmišljanje pa rabiš IQ vsaj tam ene 80.

ludikonj, 16.02.2022 ob 19:35

In kaj boš dosegel s takimi izjavami?

Se ne ve??

Vsi smo na istem! Samo ne nasedajmo na delitev, ki jo vsiljujejo s svetovnega vrha, politiki in mediji vseh držav morajo pa ubogat. Raje potegnimo skupaj, da se ne bomo pustili nasankat bodočim nategom!

Ko boš dojelo, da je konec ukrepov zaradi nas, ki smo se cepili, se javi.

tvoj IQ je isti kot od nezrele marelice, 16.02.2022 ob 19:56

Ko boš dojelo, da je konec ukrepov zaradi nas, ki smo se cepili, se javi.

zdaj si pa moral zasrati.

ludikonj, 16.02.2022 ob 19:58

zdaj si pa moral zasrati.

E pa je dosegu..??

si pomisill, 16.02.2022 ob 19:38

Si pomislil, da se nismo cepili zaradi papirja, ampak zaradi zdravja? Ne, nisi pomislil, ker za razmišljanje pa rabiš IQ vsaj tam ene 80.

Uradni podatki nemške vlade kažejo, da bodo popolnoma cepljeni ljudje razvili sindrom pridobljene imunske pomanjkljivosti

Edini patetični teoretiki in zagamani anticepilci se ukvarjate s tem kdo se je cepil kdo ne bla bla bla,… Samo vi. Mene pa res boli kur..ac, jaz sem se cepil zato ker je tako prav, cepljen dobrih 10 mescev že ? Ne obžalujem niti malo. Zagamani idioti ki ste na socialki, nimate nič za delat pa si s tem belite glave zato da vam je malo toplo pri srcu ker se počutite pomembne.

PS: niste pomembni, niste boga za jajce prijeli, niste odrešitelji. Ste luzerji in edini ki se s tem sploh ukvarjajte. Nas pa boli kur.. ac ker svet gre naprej.

Anonimno 2536, 16.02.2022 ob 20:08

Edini patetični teoretiki in zagamani anticepilci se ukvarjate s tem kdo se je cepil kdo ne bla bla bla,… Samo vi. Mene pa res boli kur..ac, jaz sem se cepil zato ker je tako prav, cepljen dobrih 10 mescev že ? Ne obžalujem niti malo. Zagamani idioti ki ste na socialki, nimate nič za delat pa si s tem belite glave zato da vam je malo toplo pri srcu ker se počutite pomembne.

PS: niste pomembni, niste boga za jajce prijeli, niste odrešitelji. Ste luzerji in edini ki se s tem sploh ukvarjajte. Nas pa boli kur.. ac ker svet gre naprej.

Se še ni prvi april!?

Seveda gre svet naprej..

Ampak kam?

Za

tvoj IQ je isti kot od nezrele marelice

Ha ha ha, dobra 😀

A danes so vam odprli internet na psihiatriji, da spet zganjate tak halo?

Anonimno 6139, 16.02.2022 ob 20:23

A danes so vam odprli internet na psihiatriji, da spet zganjate tak halo?

Ti pa si hitr vtaknilo nos na psih. oddelek in komentiralo.

Se pravi, so tudi vse vlade “patetični teoretiki in zagamani anticepilci”, ker se tudi ukvarjajo s tem kdo se je cepil kdo ne.

Res je opaziti, da ste cepljeni nadrkani, sploh zdaj, ko vsi vemo, da cepivo ni učinkovito in ste vsi zbolevali kot po tekočem traku. In pol še bedaki tulite, kako ste se cepili zaradi zdravja. Keri bedaki ste, to dokazujete znova in znova.

si pomislil ti kovid idiot da se nisem cepil ravno zaradi tega ker bi rad ostal zdrav? nori cepljenci hehe

Nikjer nisem zasledila, da se je bilo mus potrebno ali da se je zgolj potrebno cepiti. Uvodni post ne nakazuje neke velike širine. Kako že gre tista, kdor se zadnji smeje, je pač zgolj počasen. Zato ne meči puške v koruzo, da se ti ne zatakne v kombajn. ?☺☺☺

Ni potrebno prilivati olja na ogenj. Vsak zase ve zakaj se je cepil. Nima pa nihče, prav nihče, ki se je cepil pravice posegati in vdirati v telo drugega.

Moj pogled, 17.02.2022 ob 05:44

Ni potrebno prilivati olja na ogenj. Vsak zase ve zakaj se je cepil. Nima pa nihče, prav nihče, ki se je cepil pravice posegati in vdirati v telo drugega.

Za avtorja teme.

Je treba omeniti! Sloraj 1 leto nas terorizirajo s cepivi. Pol javne uprave se je pod prisilo cepilo zaradi groženj z izgubo službe.

Ena južna neprijavljena, 16.02.2022 ob 20:18

Za

tvoj IQ je isti kot od nezrele marelice

Ha ha ha, dobra 😀

Čefurijada je najbolj mentalno razvita, zato nas Evropa jemlje tako resno, ko imamo toliko tupe necivilizirane čefurske golazni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close