Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Končno konec karanten!!!

Končno konec karanten!!!

Bravo Fafangel!!!

v celoti takoj…

saj je jasno,da če ni karantene za potrjeno bolnega, potem se tudi zdravih sploh ne sme nadlegovati…

kakšna logika je to da bolni nimajo nadzora, zdrave pa nadlegujemo še vedno s pct…

prav je da ni več karanten za prehlad – popolnoma prav, samo prav je pa tudi,da se pct popolnoma povsod ukine istočasno!

Ne strinjam se s tem, saj smo se mogli nekateri cepit, da bodo zdaj anticepilci uživali na naš račun, ko niso k temu prispevalu prav nič. Zdajle se pa res nikoli več ne cepim, ker ste pokazali spoštovanje do vzornih državljanov. Sramota stroka z gnilo vlado vred.

Odgovor na objavo uporabnika
pct ukinit, 15.02.2022 ob 21:31

v celoti takoj…

saj je jasno,da če ni karantene za potrjeno bolnega, potem se tudi zdravih sploh ne sme nadlegovati…

kakšna logika je to da bolni nimajo nadzora, zdrave pa nadlegujemo še vedno s pct…

prav je da ni več karanten za prehlad – popolnoma prav, samo prav je pa tudi,da se pct popolnoma povsod ukine istočasno!

Ti pa ne ločiš med karanteno in izolacijo, ane?

Ni pošteno, 15.02.2022 ob 21:32

Ne strinjam se s tem, saj smo se mogli nekateri cepit, da bodo zdaj anticepilci uživali na naš račun, ko niso k temu prispevalu prav nič. Zdajle se pa res nikoli več ne cepim, ker ste pokazali spoštovanje do vzornih državljanov. Sramota stroka z gnilo vlado vred.

Ja, če si se cepila zaradi anticepilcev, pol ti pa ni pomoči.

Cepljenje je bila tvoja izbira.

MOgli? A so te prvezal?

V 2 letih se nism 1x testirala, pa da se cepm 😀

Nisi še cepila, ker bi se morala. To je bila tvoja osebna odločitev. Samo tvoja.

Neverjetno res, 15.02.2022 ob 22:15

Nisi še cepila, ker bi se morala. To je bila tvoja osebna odločitev. Samo tvoja.

@za neposteno

jaz uživam na svoj račun, ker sem ostala zdrava! pa sem to zdravje morala dokazovat, če sem potrebovala kake take storitve s pctjem.

eh za tisto cepljeno ki krivi necepljene

Čez 5 dni mi poteče veljavnost mojega cepljenja.

Prebolela + 2krat cepljena z AZ.

Ena južna neprijavljena, 15.02.2022 ob 21:45

MOgli? A so te prvezal?

V 2 letih se nism 1x testirala, pa da se cepm 😀

Svako dobro, ima nas još, nisi jedina. Živ, zdrav, prkosan, i ponosan, ne mogu, da nas slome, pa, da imaju sto života.

Plavi, 15.02.2022 ob 23:06

Svako dobro, ima nas još, nisi jedina. Živ, zdrav, prkosan, i ponosan, ne mogu, da nas slome, pa, da imaju sto života.

E baš tako, svaka čast i za tebe.
Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine 😀
2 put me htjeli strpat u karantenu, i to im nije uspjelo 😀

Vidva se s tem hvalita….99% ostalih pa kar dobro ve, kaj to v resnici pomeni.

Jahno, 15.02.2022 ob 21:33

Ti pa ne ločiš med karanteno in izolacijo, ane?

tudi izolacij kakor razumem iz razlage ne bo vec… saj so rekli kdor je bolan naj bo doma in je odgovoren sam zase… torej ovitno ne bo ga nihce nadziral… saj ze sedaj se je to z izolacijami izkazalo za farso in samo metanje dnarja stran… ljudje so po ze zdavnaj preboleli bolezni in izolacijo dobivali odlocbe od nijz domov… kar je stalo drzavo slabi milijon za nic v bistvu zato kakor razumem iz razlage fafangla nic ne bo od tega, ce pravi da bo vsak sam odgovoren

torej PCT ostaja, izolacije in karantene pa ni več? Se pravi, če zboliš za korono, ne dobiš potrdila o prebolelosti? Da ti ni treba na testiranje?

Še naprej pct za obisk in za zaposlene? Testiranje zaposlenih na 2 dni, maske, vzpostavljanje rdečih, sivih, belih con ob pojavu okužbe in selitve stanovalcev?

Kaj pa to?

Zorajeei, 15.02.2022 ob 21:27

Bravo Fafangel!!!

Zakaj bravo Fafangel.Ljudstvo in ne Fafangel. A v nedogled naj bi trajalo to nategovanje. Največ okužb ravno na testirnih mestih. Mešanje zdravih in okuženih in seveda drugje pa omejitve brez zdrave pameti in zdravi mladi ljudje v karantenah. Absurd.

Koooncno konec te norije!! Malo se edino bojim, da v ozadju ostaja nacrtovano prisilno cepljenje …

Ostanimo pogumni in mocni, ponosna sem na vsakogar, ki ni uklonil hrbtenice in se prodal za bonboncke, vsakemu necepljenemu! Zmagali smo!!!

In da takoj ukinejo tudi testiranje in maske za otroke!! Moja deklici se je vceraj tjutrah vrtelo in bruhala je, po mojem od te svinjarije v palckah, ker je bila popoldan ze ok!

Prav ima me, da bi jih tozila za vse hudo, kar so nam naredili!

Cepljeni pa – res upam, da ste koncno spoznali svojo zmoto! V tej krizi se je prav pokazalo, iz kaksnega testa smo!

Benz564, 16.02.2022 ob 07:19

Koooncno konec te norije!! Malo se edino bojim, da v ozadju ostaja nacrtovano prisilno cepljenje …

Ostanimo pogumni in mocni, ponosna sem na vsakogar, ki ni uklonil hrbtenice in se prodal za bonboncke, vsakemu necepljenemu! Zmagali smo!!!

In da takoj ukinejo tudi testiranje in maske za otroke!! Moja deklici se je vceraj tjutrah vrtelo in bruhala je, po mojem od te svinjarije v palckah, ker je bila popoldan ze ok!

Prav ima me, da bi jih tozila za vse hudo, kar so nam naredili!

Cepljeni pa – res upam, da ste koncno spoznali svojo zmoto! V tej krizi se je prav pokazalo, iz kaksnega testa smo!

Kaj bluziš? Konec bo PCT v štacunah, benzinskih itd., kjer se ljudje zadržujejo kratek čas. V šolah, službah itd. bo še vedno, najbrž tam nekje do sredine marca. Jeseni pa seveda jovo na novo. Saj je bilo lani tudi čez poletje vse okej, vse odprto, oktobra se je pa začelo. Zdaj bodo pa že avgusta težili za cepljenje, boš videla.

No, no, nic se ne veseli tako naivno. Glede na psihopatske poteze sklepam, da bo pct postal c, maske bodo ostale, pritisnili bodo se na otroke. In ce ne bos c, ne bos smel v sluzbo, v trgovino, otrok ne ve solo, ne na tekmovanje … C nas bodo periodicno, cca 2x na leto. Sledljivi bomo s pomocjo idiotske digitalizacije, ki je trenutno v polnem zamahu, ce kdo ni opazil. Tole kao umirjanje je samo pesek v oci, verjemite mi. Pa si zelo zelim, da nimam prav.

vidva, 15.02.2022 ob 23:29

Vidva se s tem hvalita….99% ostalih pa kar dobro ve, kaj to v resnici pomeni.

Bomo vidl kaj vse bodo še naumili  vrjamem da je to vse sam zatišje pred viharjem.

Spet bo 14 dni ključnih.

Ampak lej, zaenkrat vem, da sm lahk ponosna nase, da mi je uspel, da nism podlegla vsem tem njihovim  pritiskom, lažem…

Neki ne razumem,karantene in izolacije se ukinejo,a potem če imas test pozitiven lahk hodiš naokoli???Ali kako to mislijo??

Da bodo v jeseni spustili tisti tapravi virus ven, zaradi katerega se je sedaj cepilo in uničevalo imunski sistem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close