Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kaj si mislite o desperadodajki?

kaj si mislite o desperadodajki?

provokatorka?? ?

Nadležen provokator. Je dec, ki se pretvarja, da je ženska.

Deluje mi moško grobo.

Mi je vseeno a je dec al baba, mene nasmeje in to je vse, kar šteje. Je pa tukaj cel kup ljudi, ki imajo težave z dojemanjem humorja.

Odgovor na objavo uporabnika
on je, 14.02.2022 ob 19:08

Nadležen provokator. Je dec, ki se pretvarja, da je ženska.

A nekaj takega?

Nadležen jugoslovanar, zoprn do kraja. Verjetno je pa gej, nepotešen in posledično taka driska tule gor.

A ni nekdo ugotovil, kakšen nick je imel prej?

Para Bellum, 14.02.2022 ob 19:11

Mi je vseeno a je dec al baba, mene nasmeje in to je vse, kar šteje. Je pa tukaj cel kup ljudi, ki imajo težave z dojemanjem humorja.

Enako, vcasih se na ves glas rezim.

yram, 14.02.2022 ob 19:17

Enako, vcasih se na ves glas rezim.

Tud js!?

Naduvan cinik, ki misli, da je smešen.

Fukfehterca.

Tip je zoprn, vsiljiv, nadležen. Verjetno kak zakompleksanec, ki ga babnica vara.

Pa vedno ene in iste trobi.

PRONICLJIVA ženska s karizmo in občutkom za humor in ironijo.

Ženska, ki je nadležna samo desničarskim moškim in ženskam, ki pa itak nevejo kaj je humor, niti ga nimajo in jim gre zato na živce.

In prav enega samega indica ni da je moški in nihče od teh, ki to trdijo še ni znal podati enega samega utemljenega suma ali logičnega predvidevanja, ki bi kazalo na to da je moški.

Šovinistični desničarski moški mislijo, da je moški, ker mislijo, da ženske ne morejo imeti karizme in humorja.

Desničarske ženske pa mislijo, da je moški zato ker, je njihova lastna osebna karizma na nuli in so same preveč stereotipne ženske, ki razmišlajo o klišejskih ženskih stvareh, ki jih družba vidi kot ženske.

Kokoši ???????, 14.02.2022 ob 20:18

PRONICLJIVA ženska s karizmo in občutkom za humor in ironijo.

Ženska, ki je nadležna samo desničarskim moškim in ženskam, ki pa itak nevejo kaj je humor, niti ga nimajo in jim gre zato na živce.

In prav enega samega indica ni da je moški in nihče od teh, ki to trdijo še ni znal podati enega samega utemljenega suma ali logičnega predvidevanja, ki bi kazalo na to da je moški.

Šovinistični desničarski moški mislijo, da je moški, ker mislijo, da ženske ne morejo imeti karizme in humorja.

Desničarske ženske pa mislijo, da je moški zato ker, je njihova lastna osebna karizma na nuli in so same preveč stereotipne ženske, ki razmišlajo o klišejskih ženskih stvareh, ki jih družba vidi kot ženske.

Med humorjem, ironijo in cinizmom je tanka črta. Se spomnim, da so bili pred časom njeni/njegovi posti smešni in celo poučni, zadnje čase pa samo neko moraliziranje in nabijanje brez samokritičnosti. Meni to sploh ni ne smešno, ne inteligentno, niti karizmatično.

Za žensko je malo preveč pikro vse skupaj. Jaz mislim, da je moški.

Tvoj “humor” je precej podoben.

In ne nisem desničar, niti ekstremni levičar ne.

Točno tako. Popestri čvek. Dostikrat se nasmejem komentarjem. Kar tako naprej

Teče, nesmešen homoseksualec.

Silver linings: On in kokoš bi bila lep par. Ravno za skupaj. Pa mogoče bi bila potem oba manj sitna ko bi bila končno potešena.

man love, 14.02.2022 ob 20:40

Teče, nesmešen homoseksualec.

Silver linings: On in kokoš bi bila lep par. Ravno za skupaj. Pa mogoče bi bila potem oba manj sitna ko bi bila končno potešena.

Kokoš in radodajka delujeta kot ista oseba. Podoben stil.

dec s črnim humorjem.

Piškot336, 14.02.2022 ob 20:28

Med humorjem, ironijo in cinizmom je tanka črta. Se spomnim, da so bili pred časom njeni/njegovi posti smešni in celo poučni, zadnje čase pa samo neko moraliziranje in nabijanje brez samokritičnosti. Meni to sploh ni ne smešno, ne inteligentno, niti karizmatično.

Za žensko je malo preveč pikro vse skupaj. Jaz mislim, da je moški.

Tvoj “humor” je precej podoben.

In ne nisem desničar, niti ekstremni levičar ne.

Aha torej ženske niso pikre? ?

Aha torej deliš, določene lastnosti na moške lastnosti medtem, ko druge pripisuješ ženskam?

Torej, da je ženska pikra in cinična to že ne gre skupaj? Šovinistično se mi zdi to razmišlanje.

Koliko pa imava z Desperadodajko podoben stil pa ne vem. Ne ocenjujem samega sebe, to prepuščam drugim.

Zartrose izven profila, 14.02.2022 ob 20:55

dec s črnim humorjem.

Vrjamem, da je zate ZATROSE ona dec.

Ker ima črn humor.

Ker itak vi ženske nimate humorja(kot mnogo ljudi misli tako), ve ste pač lepe in čuteče, pač ženstvene.

Ženske pa ja niso tako trde, da bojo imele črn humor.

In kakšna si ti? Vrjetno imaš rada moške s humorjom, ki te nasmejijo. A ne s črnim humorjem, to je za gostilno.

Ti pa si ženstvena damica a ne, ki ne preklinja in rada gleda romantične filme. Prosim ne mi rečti, da se tudi v roza oblačiš?

Kokoši ???????, 14.02.2022 ob 20:56

Aha torej ženske niso pikre? ?

Aha torej deliš, določene lastnosti na moške lastnosti medtem, ko druge pripisuješ ženskam?

Torej, da je ženska pikra in cinična to že ne gre skupaj? Šovinistično se mi zdi to razmišlanje.

Koliko pa imava z Desperadodajko podoben stil pa ne vem. Ne ocenjujem samega sebe, to prepuščam drugim.

Nič ne delim, samo razporejam po verjetnosti. Gaussova krivulja. Nekatere lastnosti so bolj moške, nekatere bolj ženske.

Ne vem, če je to ravno šovinistično, glede na to, da sem napisal, da je verjetno moški.

Slabo podtikaš.

Kokoši ???????, 14.02.2022 ob 21:02

Vrjamem, da je zate ZATROSE ona dec.

Ker ima črn humor.

Ker itak vi ženske nimate humorja(kot mnogo ljudi misli tako), ve ste pač lepe in čuteče, pač ženstvene.

Ženske pa ja niso tako trde, da bojo imele črn humor.

In kakšna si ti? Vrjetno imaš rada moške s humorjom, ki te nasmejijo. A ne s črnim humorjem, to je za gostilno.

Ti pa si ženstvena damica a ne, ki ne preklinja in rada gleda romantične filme. Prosim ne mi rečti, da se tudi v roza oblačiš?

Črni humor ni isto kot gostilniški humor. Klasičen primer gostilniškega humorja je Amy Schumer. In zadnje čase Louis C.K. – toiler humor in lovski/ribiški humor.

To je za stare retardirane prdce.

Cinizem, včasih pretirava, ti da misliti, te nasmeji, včasih pa bi jo kar klonil človek. Ja, jo rada prebiram

“Piškot”,

ja ampak, če se ti zdi, da Desperadodajka odstopa od večine žensk še ni dovolj dober razlog, da tu pišeš, da je vrjetno moški.

Ljudje smo si pač različni. In čeprav so ljudje večinoma kolektivna čreda ovc še vedno najdeš veliko indvidiualnih umov, ki so zanimivi vsak zase.

Mogoče gledaš preveč ameriških stvari. Tam v ameriki so spolne vloge bile vedno zelo določene, kakšen je moški in kakšna ženska. Še danes so ti klišeji in stereotipi zelo močno vpeti v njihovo družbo. Jaz raje gledam kinamatografije z vsega sveta, za zabavo pa latinoameriške telenovele. Čeprav so to zastarele romantične zgodbe iz 50ih, 60ih let že velikokrat prirejene za televizijo se mi zdi, da vseeno najdeš v njih več žensk in moških, ki so čudni in specifični liki izven nekih družbenih klišejev, ki so prepogosti v Ameriki. Amerški liki v njihovih film., televizijskih zadevah mi delujejo preveč plastično.

jaz znam sama sebe nasmejat, tak da v bistvu ne rabim drugega da me nasmeje.. hahahaha.. in pri moškem mi tako humor sploh ni bistvena stvar..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close