Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kaj si mislite o desperadodajki?

kaj si mislite o desperadodajki?

pa žal preklinjam, a na stara leta se ne bom spreminjala haha, pa romantičnih filmov nisem nikoli marala gledat, ker niso realni.. sem bolj za forenzično sfero!

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši ???????, 14.02.2022 ob 21:36

“Piškot”,

ja ampak, če se ti zdi, da Desperadodajka odstopa od večine žensk še ni dovolj dober razlog, da tu pišeš, da je vrjetno moški.

Ljudje smo si pač različni. In čeprav so ljudje večinoma kolektivna čreda ovc še vedno najdeš veliko indvidiualnih umov, ki so zanimivi vsak zase.

Mogoče gledaš preveč ameriških stvari. Tam v ameriki so spolne vloge bile vedno zelo določene, kakšen je moški in kakšna ženska. Še danes so ti klišeji in stereotipi zelo močno vpeti v njihovo družbo. Jaz raje gledam kinamatografije z vsega sveta, za zabavo pa latinoameriške telenovele. Čeprav so to zastarele romantične zgodbe iz 50ih, 60ih let že velikokrat prirejene za televizijo se mi zdi, da vseeno najdeš v njih več žensk in moških, ki so čudni in specifični liki izven nekih družbenih klišejev, ki so prepogosti v Ameriki. Amerški liki v njihovih film., televizijskih zadevah mi delujejo preveč plastično.

Zakaj pa ne bi bil dober razlog? Meni se zdi dovolj dober, vsaj argumetiran je.

Feeling mi pravi, da je moški.

Feeling je skupek vsega, kar sem prebral od njega/nje.

Dopuščam možnost, da se motim.

pa trenutno mam pink kosmate štumfke gor!

Drugače pa obožujem modro barvo, predvsem v teh svetlih lepih odtenkih, čeprav so mi vsi odtenki ljubi.. sicer pa tudi dost črne nosim, jebat ga..

Desperadodajka me zabava (tudi odzivi seveda), nastavlja nam ogledalo in včasih je podobo v njem težko požret. Me spominja na Alan Forda. Ona, wd40, Majda48, slovenski domoljup, (izginuli?) nevenič… držijo humor tule gor na nivoju.

ti si še bol tečna k tista židinja meri. ?

kako sem rusinja če sem pol slovenka pol bosanka rojena na hrvaškem? E to ti je težka kombinacija hahaha…

Zartrose izven profila, 14.02.2022 ob 22:27

kako sem rusinja če sem pol slovenka pol bosanka rojena na hrvaškem? E to ti je težka kombinacija hahaha…

Vse jasno potem….

Moje iskreno sožalje.

ma kako sožalje, jaz se super počutim v svoji koži!

Ti v svoji ne da se sožaljuješ?

smesno res… Sad i ova od doLe…

Brez zamere…

Drugace je tema o radodajki…

Ne kaksne stunfe mas… Katero barvo oblacil oblacis… Itd…

ne laž roza ti si rusinja

A ni meri taksnega porekla? A ni ona na hr rojena?

Prav no lajferji. Res. Prav beden lajf.

ja pizda če me je kokoš uprašu če se v roza oblačim, valda da sem odgovorila.. vljudna pa to anee!

a da sem rusinja? Faak a sem adopted?? mamiiiiiiiii!

??

čefur iz šiške,fata je bosansko slovenska židinja,roza je rusinja v sloveniji poročena z bosancem.priznej roza da si rusinja ?

Ma lahko sm tud lusifer v tvojih sex fantazijah ?..

..sem povedala i to je to!

politiko, 14.02.2022 ob 19:06

provokatorka?? ?

Star ata, ki je verjetno nazadnje tam ob koncu 80tih kakšno pobožal po kolenih, pa še to se po moje ne spomni več dobro. 🙂

Osebnostno spominja na Vatikanske ječe ali nekdanjega Spiderja zaradi ciničnega podtona (jedkost oz. zagrenjenost), nihilizma (vse je brezveze) in malodušja (depresiven negativizem).

polarno viharni pod novo krinko

Jonc nepr, 14.02.2022 ob 22:18

Desperadodajka me zabava (tudi odzivi seveda), nastavlja nam ogledalo in včasih je podobo v njem težko požret. Me spominja na Alan Forda. Ona, wd40, Majda48, slovenski domoljup, (izginuli?) nevenič… držijo humor tule gor na nivoju.

A res, to je take vrste lik kot majda, domoljub, nevenič? Ti res znajo nasmejat!!! ?

Nisem bila pozorna, preveč na hitro preletim vse skupaj zadnje čase.

Zartrose izven profila, 14.02.2022 ob 22:39

ja pizda če me je kokoš uprašu če se v roza oblačim, valda da sem odgovorila.. vljudna pa to anee!

Lepo si se opisala, si me kar ustavila, da bi te napizdu. Te bom pa naslednjič.

In tudi meni je še posebaj všeč svetlo modra barva.

matias, 14.02.2022 ob 23:24

Star ata, ki je verjetno nazadnje tam ob koncu 80tih kakšno pobožal po kolenih, pa še to se po moje ne spomni več dobro. 🙂

Osebnostno spominja na Vatikanske ječe ali nekdanjega Spiderja zaradi ciničnega podtona (jedkost oz. zagrenjenost), nihilizma (vse je brezveze) in malodušja (depresiven negativizem).

“MATIAS”,

Spet kar neki pišeš mimo vsake logike in veze.

Edino dejstev ne znaš našteti kot sem jih jaz polno, ko sem trdil, da si ti BTDT.

Vi tu gor kr neki v tri dni predvidevate brez vsake podlage. Še jaz naj bi celo bil Desperadodajka.

Boš ti govoril, da je Desperadodajka dec, ki je nazadnje v 80ih letih kako žensko pobožal. Ti incel, ki se te ženske izogibajo.

Desperadodajka, vatikanske ječe in spider so tako zelo različne osebe med katerimi ni neke povezave. Sploh mi ni jasno kako si Spiderja dal zraven, ki je bil izgubljen ne preveč brihten fant. In kaj a ti čudak brez živlenja a si že takrat pred desetimi leti tu nadlegoval folk? Spiderja naprimer?

Vatikanske ječe; vem da sem prebral par njegovih komentarjev, ki so bili inteligentni. Vrjetno je razumel svet bolje kot ga boš ti kdajkoli.

Ta Deseprator tudi mene občasno spominja na onega Spiderja oz. Mariborčana oz. Vatikanske ječe. Ista zagrenjenenost. Samo mislim, da ni ista oseba. Desperator je po mojem gej pa hud jugoslovanar. Spider pa je naklonjen Avstrijcem, Jugoslovanarjev pa ne mara pa dvomim, da je gej.

Je pa tale Desperator ista tečna driska kot Kokoš. Oba nadležna, zoprna geja. Oba nadležna s svojim jugoslovanarstvom. Tako, da mogoče je to ena in ista oseba. Če pa ne pa bi bila odličen par. Dve driski skupaj.

Jaz si Despero predstavljam kot žensko v poznih tridesetih, ki je dala skozi v življenju nekaj hudega sranja in izšla iz njega kot zmagovalka. Od tega ji je ostal tak dodelan cinizem, katerega so moški v podobnih okoliščinah težko zmožni. Moški cinizem je drugačen, ponavadi ima primesi opolzkosti in nesramnosti. Recimo šovinizem, nacionalizem. Despera je pa tako nevtralna, da njene bodice ne letijo na človeka, skupino ljudi, ampak bolj na sistem, kulturo, institucijo.

TO je ziher dec. Prostaški, žaljiv, nesramen prav na moški način. S tem, da ne mislim, da ženske niso prostaške, žaljive, ker znajo biti hudo strupene. Samo tale tip ima preprosto tak moški stil prostaškosti, opolzkosti. Pred časom je odprl kup opolzkih tem. Je bilo očitno, da je dec zadaj.

mislim, da je ena fejst ženska

?

ona?, 15.02.2022 ob 10:57

mislim, da je ena fejst ženska

?

se strinjam, da je čisto fejst ženska.

bivši general glanzkopf.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close