Janez Janša je res
Upssd, 14.02.2022 ob 16:40
Sem nasprotnega mnenja. Janša Janez je pameten, karizmatičen, sposoben, karakter za voditelja. Ni posranec levak, komedijant- kot nekateri….
aja, to je tisti JANŠA, ki je skakal v luft ko je Lukašenko z vodnim topom, soluivcem, psi, konjenico uperil v mirne demonstrante….potem pa je na mirne SLOVENSKE demonstrante poslal vodni top, policijo, solzivec, pse, konjenico…..A TO JE TA FAŠIST- SI TEGA MISLIL?????
grrrrrr, 14.02.2022 ob 16:54
aja, to je tisti JANŠA, ki je skakal v luft ko je Lukašenko z vodnim topom, soluivcem, psi, konjenico uperil v mirne demonstrante….potem pa je na mirne SLOVENSKE demonstrante poslal vodni top, policijo, solzivec, pse, konjenico…..A TO JE TA FAŠIST- SI TEGA MISLIL?????
Da je bila ta golazen mirna? To pa gotovo ni zapisal kakšen Ljubljančan.
Vrsto let mi je bil samo antipatičen. Predvsem zato, ker ne poznam niti enega njegovega volilca, ki bi bil vsaj približno zmeren glede politike. Vsi so čisti fanatiki. Ne more biti vse ok s človekom, ki privlači samo takšne ljudi.
Ko je prevzel vodenje države, sem si rekla – saj ne more v dveh letih toliko zaj…i, kot so levaki v tridesetih letih – morda se pa motim o njem.
Zdaj, po dveh letih VEM, da me občutek ni varal. In odštevam dneve do volitev…
Forum je zaprt za komentiranje.