Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pa sem izvedel resnico

Pa sem izvedel resnico

Eno leto se spraseval, kaj sem naredil narobe, v cem je bila tezava. No danes pa sem ugotovil, da je lejzbika in ima punco. Tako, obcutki krivde iz moje strani so izginili, z njo pa sem se sprijaznil. Lahko bi mi povedala resnico, ne da sem bil iz danes na jutri odstranjen iz njenega zivljenja in me pustila zaprtih ust.

Nekateri to “skrivajo” celo življenje. In ni jih malo. Bodi vesel, da je trajalo samo eno leto.

Mogoče je pa bi in ne lezbijka.

Odgovor na objavo uporabnika
Hja, 10.02.2022 ob 23:15

Mogoče je pa bi in ne lezbijka.

Mogoče si je pa to izmislila, samo da se ga znebi 🙂

Anonimno 7872, 10.02.2022 ob 23:20

Mogoče si je pa to izmislila, samo da se ga znebi 🙂

Se enkrat preberi, potem pa se enkrat, kaj sem napisal. Mogoce dojames.

Matja8888, 10.02.2022 ob 23:50

Se enkrat preberi, potem pa se enkrat, kaj sem napisal. Mogoce dojames.

Ne veš česa vse so ženske zmožne he he.. verjetno si najedal, pa je razširila malo lažnih govoric okoli, da daš končno mir.

Anonimno 7872, 10.02.2022 ob 23:58

Ne veš česa vse so ženske zmožne he he.. verjetno si najedal, pa je razširila malo lažnih govoric okoli, da daš končno mir.

Ja, to vem, da nimajo vse v glavi. Ampak, to je po enem letu najine zveze, stikov vec nimava in je nekak najino razmerje ze zdavnj pozabljeno. Da ste pa lejzbe sem pa izvedel, ker skupaj zivite in se za roko drzite zunaj.

Mogoce te je med spanjem pofukala. Lahko pa bi te se, bodi vesel, da si se je znebil.

Matja8888, 11.02.2022 ob 00:09

Ja, to vem, da nimajo vse v glavi. Ampak, to je po enem letu najine zveze, stikov vec nimava in je nekak najino razmerje ze zdavnj pozabljeno. Da ste pa lejzbe sem pa izvedel, ker skupaj zivite in se za roko drzite zunaj.

Jaz sigurno ne??ravno sem prijela moža za mednožje, da se prepričam, da nisem ta prava lol.

Ja, verjamem da je marsikaj možno v teh časih. S takimi moškimi, ženskam ne preostane dosti izbire..

Te bo se poseksala, sam bejzi.

Take so vse ….v celju jih je takih nešteto + to da so raje z kriminalci ko so trenutno na dobu

Pozdrav!

Bolezen istospolnosti je bolezen za katero niste krivi prav nič, kot ne bi bili krivi, če bi dekle dobilo na primer kožnega raka ali kakšno drugo bolezen. Res pa je, da bi vam morala povedati, da boleha, saj bi vam leto dni bilo prihranjenih.

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close