Ljubim prevaranega bivsega
Se vsi bivsi vracajo? V primeru, da si ga ti pustil?
Jaz sem se po 5ih letih želela vrniti k mojemu bivsemu fantu. Ja po 5ih letih! Za razhod sem bila kriva jaz saj sem ga varala. Prevarala sem ga po najinih skupnih 7ih letih. Bil je moja prva ljubezen in jaz njegova. Sigurno me ima se vedno zelo rad in me ne bo nikoli pozabil saj sem le bila njegova prva. Ampak jaz sem si našla starejšega saj sem se ga naveličala, seveda sem skrivala nekje pol leta ampak me je nekdo izdal in tako se je zveza končala. Potem sem se prosjacila, da tega ne bom vec pocela naj ostaneva skupaj ampak on se ni dal. Potem sem ostala v zvezi kar s tem s katerim sem ga prevarala sedaj sva skupaj ze 5 let.
Sem pa se mu opravicila preko facebooka bivsemu fantu, sicer cez 5 let ampak vazno, da sem se.
Nekaj je odgovoril od takrat pa me ignorira, sploh noče, da bi se dobila, da se pogovoriva, kakšno rečeva itd.
Nevem zakaj zavrača jaz ga hocem nazaj. Vem, da me se vedno ljubi, ceprav me ignorira povsod! Sedaj sem si naredila nekaj fejk profilov in ga zasledujem po socialnih omrežjih, ker mene nikjer ne sprejme.
Koliksna je verjetnost, da nekoč spet postaneva par?
Kako lahko trdiš da veš, da te ima še vedno rad, saj si pa le njegova prva??! Am, neeeee. Midva sva si bila tudi prva in v vezi nekaj let in ne nimam ga rada, imam novo vezo povsem drugačno, on pa mislim dam tudi. Sva našla vsak svojo polovico in tukaj ni zagotovila in tudi ne želje, da se imava rada, ker sva si bila prva, prosim te grow up.
Jelkasredizime, 10.02.2022 ob 11:47
Se vsi bivsi vracajo? V primeru, da si ga ti pustil?
Jaz sem se po 5ih letih želela vrniti k mojemu bivsemu fantu. Ja po 5ih letih! Za razhod sem bila kriva jaz saj sem ga varala. Prevarala sem ga po najinih skupnih 7ih letih. Bil je moja prva ljubezen in jaz njegova. Sigurno me ima se vedno zelo rad in me ne bo nikoli pozabil saj sem le bila njegova prva. Ampak jaz sem si našla starejšega saj sem se ga naveličala, seveda sem skrivala nekje pol leta ampak me je nekdo izdal in tako se je zveza končala. Potem sem se prosjacila, da tega ne bom vec pocela naj ostaneva skupaj ampak on se ni dal. Potem sem ostala v zvezi kar s tem s katerim sem ga prevarala sedaj sva skupaj ze 5 let.
Sem pa se mu opravicila preko facebooka bivsemu fantu, sicer cez 5 let ampak vazno, da sem se.
Nekaj je odgovoril od takrat pa me ignorira, sploh noče, da bi se dobila, da se pogovoriva, kakšno rečeva itd.
Nevem zakaj zavrača jaz ga hocem nazaj. Vem, da me se vedno ljubi, ceprav me ignorira povsod! Sedaj sem si naredila nekaj fejk profilov in ga zasledujem po socialnih omrežjih, ker mene nikjer ne sprejme.
Koliksna je verjetnost, da nekoč spet postaneva par?
Ti si ta ‘bivši’ in pišeš v njenem imenu.
Avtorica. Po 5 letih si se opravičila? Kaj pa pričakuješ? To si morala nardit na začetku, se borit zanj. Včasih moramo osebo, ki jo ljubimo izpustit, da je brez nas srečna. Vse je zmeraj z nekšnim razlogom, kar ti je namenjeno te ulovi. Pusti mu dihat, ne pritiskaj nanj, ker boš naredila še slabše. Povedala si mu svoje in odprla čustva, druga pa trenutno ne moraš. Čas bo pokazal svoje. Ampak veš to je tvoja lekcija, da se iz nje nekaj naučiš. Ti iz svoje si se sigurno kaj naučila. Ene napake popravimo sami, ene popravijo nas. Včasih moramo nekoga izpustiti, čeprav v srcu boli, si pa z tem ozdravimo dušo.
pusti preteklost, ker je ni več, ne vračaj se v njo, ker je z razlogom preteklost. Sebi oprosti in odpusti napake, da boš lahko šla naprej.
Vso srečo
Forum je zaprt za komentiranje.