Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ljubim prevaranega bivsega

Ljubim prevaranega bivsega

Se vsi bivsi vracajo? V primeru, da si ga ti pustil?

Jaz sem se po 5ih letih želela vrniti k mojemu bivsemu fantu. Ja po 5ih letih! Za razhod sem bila kriva jaz saj sem ga varala. Prevarala sem ga po najinih skupnih 7ih letih. Bil je moja prva ljubezen in jaz njegova. Sigurno me ima se vedno zelo rad in me ne bo nikoli pozabil saj sem le bila njegova prva. Ampak jaz sem si našla starejšega saj sem se ga naveličala, seveda sem skrivala nekje pol leta ampak me je nekdo izdal in tako se je zveza končala. Potem sem se prosjacila, da tega ne bom vec pocela naj ostaneva skupaj ampak on se ni dal. Potem sem ostala v zvezi kar s tem s katerim sem ga prevarala sedaj sva skupaj ze 5 let.

Sem pa se mu opravicila preko facebooka bivsemu fantu, sicer cez 5 let ampak vazno, da sem se.

Nekaj je odgovoril od takrat pa me ignorira, sploh noče, da bi se dobila, da se pogovoriva, kakšno rečeva itd.

Nevem zakaj zavrača jaz ga hocem nazaj. Vem, da me se vedno ljubi, ceprav me ignorira povsod! Sedaj sem si naredila nekaj fejk profilov in ga zasledujem po socialnih omrežjih, ker mene nikjer ne sprejme.

Koliksna je verjetnost, da nekoč spet postaneva par?

Nimam kristalne krogle, nimam kart – imam pa zdravo pamet.

Nimaš niti najmanjše možnosti, da ga dobiš nazaj.

Nikakršne. Sori, sam bolj da veš takoj. Ta tvoj bivši ve česa noče.

Kako lahko trdiš da veš, da te ima še vedno rad, saj si pa le njegova prva??! Am, neeeee. Midva sva si bila tudi prva in v vezi nekaj let in ne nimam ga rada, imam novo vezo povsem drugačno, on pa mislim dam tudi. Sva našla vsak svojo polovico in tukaj ni zagotovila in tudi ne želje, da se imava rada, ker sva si bila prva, prosim te grow up.

Sej veš – če je zgodbica resnična, no, pa tudi, če ni – da je tole malček patološko? Veš, da te ljubi, dobit se pa noče s tabo?

Grow up, da, in dej mir.

Odgovor na objavo uporabnika
Jelkasredizime, 10.02.2022 ob 11:47

Se vsi bivsi vracajo? V primeru, da si ga ti pustil?

Jaz sem se po 5ih letih želela vrniti k mojemu bivsemu fantu. Ja po 5ih letih! Za razhod sem bila kriva jaz saj sem ga varala. Prevarala sem ga po najinih skupnih 7ih letih. Bil je moja prva ljubezen in jaz njegova. Sigurno me ima se vedno zelo rad in me ne bo nikoli pozabil saj sem le bila njegova prva. Ampak jaz sem si našla starejšega saj sem se ga naveličala, seveda sem skrivala nekje pol leta ampak me je nekdo izdal in tako se je zveza končala. Potem sem se prosjacila, da tega ne bom vec pocela naj ostaneva skupaj ampak on se ni dal. Potem sem ostala v zvezi kar s tem s katerim sem ga prevarala sedaj sva skupaj ze 5 let.

Sem pa se mu opravicila preko facebooka bivsemu fantu, sicer cez 5 let ampak vazno, da sem se.

Nekaj je odgovoril od takrat pa me ignorira, sploh noče, da bi se dobila, da se pogovoriva, kakšno rečeva itd.

Nevem zakaj zavrača jaz ga hocem nazaj. Vem, da me se vedno ljubi, ceprav me ignorira povsod! Sedaj sem si naredila nekaj fejk profilov in ga zasledujem po socialnih omrežjih, ker mene nikjer ne sprejme.

Koliksna je verjetnost, da nekoč spet postaneva par?

Ti si ta ‘bivši’ in pišeš v njenem imenu.

Takšne ste prasice babje. Najprej se skurbate pol pa ko končno dojamete kako vam je bilo prej bolje bi šle nazaj. Mrš, pizda ti materina prasica zahojena, da te ne vidim nikol več.

Nobene možnosti nimaš. In prav je tako. Vajina zgodba se je zaključila že pred petimi leti…

Verjetnost je, po mojih izračunih, 7,52%

Odgovor na objavo uporabnika
-misst-, 10.02.2022 ob 14:19

Verjetnost je, po mojih izračunih, 7,52%

Huh visoka št.? Po keri enačbi si prišla do tega rezultata?

Pozabi nanj, tip te ne bi niti z macolo več, si pač bivša, po petih letih si se mu opravičila, kje si bila pa takoj po tistem ko je izvedel, zakaj se mu nisi takrat metala pod noge , naj hodi po tebi, mu ponujala vse kar imap samo da bi te pogledal ne poseksal, danes je prepozno…

po toci zvoniti je prepozno!

Za avtorico ???

“Nevem zakaj zavrača jaz ga hocem nazaj.”

Ta stavek pove vse. Egocentrična kura, ki misli da se svet vrti okrog nje. Tvoj bivši je to hvala bogu spoznal pravočasno

Je že vedel, zakaj te noče nazaj ?‍♀️.

Po meni znanih podatkih in z vpeljavo kompleksnih statističnih metod in izračunov sem prišel do izračuna da je verjetnost gotovega dogodka visoka. Kakšnega je pa že drugo vprašanje.

Ta forum je res sam se senca tega kar je nekoc bil

????

sigurno bi mu oprostila da me prevara ja

se z odprtimi rokami bi ga cakala

dafak

Iz letala se vidi, da tako zgodbo lahko napiše le nekdo, ki si želi klikov.

Jaz te tudi čakam, čeprav te ne poznam. NOT.

Avtorica. Po 5 letih si se opravičila? Kaj pa pričakuješ? To si morala nardit na začetku, se borit zanj. Včasih moramo osebo, ki jo ljubimo izpustit, da je brez nas srečna. Vse je zmeraj z nekšnim razlogom, kar ti je namenjeno te ulovi. Pusti mu dihat, ne pritiskaj nanj, ker boš naredila še slabše. Povedala si mu svoje in odprla čustva, druga pa trenutno ne moraš. Čas bo pokazal svoje. Ampak veš to je tvoja lekcija, da se iz nje nekaj naučiš. Ti iz svoje si se sigurno kaj naučila. Ene napake popravimo sami, ene popravijo nas. Včasih moramo nekoga izpustiti, čeprav v srcu boli, si pa z tem ozdravimo dušo.
pusti preteklost, ker je ni več, ne vračaj se v njo, ker je z razlogom preteklost. Sebi oprosti in odpusti napake, da boš lahko šla naprej.
Vso srečo

Upam, da te ne vzame nazaj.

Bravo bivsi. Upam da te zablokira in ovad zarad zalezovanja, kokos nora.

zgolj budala se vrača varalici nazaj!

Držim pesti zanj da si najde pošteno zvesto žensko kateri bo zvest tudi sam. Zna bit pa jeba, ker take babšetne uničujete moške, ki potem kaznujejo druge za grehe bivše.

Primitivno ampak tako deluje nezrel folk!

Nimaš najmanjše šanse tako da kar nehaj upat, saj je sprevidel kakšna oseba si

bila si  prva ki mu je zlomila srce in to boli …pusti ga pri miru !!!

0 %

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close