Ali sem si poškodovala živec?
Vem, da me boste imeli za norico, ko boste prebrali, kaj sem storila, ampak stanje je bilo nevzdržno.
Skratka, desno spodaj mi raste modrostni zob. Tkivo okoli njega se je vnelo in boli za pop… Zobarja imam šele sredi marca. Nisem zdržala več. Vzela sem zobotrebec in si vneto tkivo prebodla, da je gnoj stekel ven. Zdaj pa sem opazila, da je obraz na tem delu mravljinčast in top.
Ali sem si slučajno poškodovala živec?
Ni se za hecat s tem.
oteklina, ki se ti je pojavila je zaradi gnoja, ker si ga nisi na pravem mestu ven spustila in se se kar nabira, ne pa zaradi poskodovanega zivca, ker si sla z zobotrebcem zelo tezko v globino, kjer se ti zivci nahajajo
imela sem podobno situacijo in sem imela sreco, da sem se pravocasno prisla. Itak so me zacel tudi z antibiotiki filat
pejt na urgenco, da ti zarezejo tko kot se gre in dajo trakec.
lahko se ti zgodi, da se gnoj zacne nabirat v napacni tocki in ti oteklina zapre dihalne poti. Ce se ti to zgodi, bos rabla zelo hitro asistenco. Mende ni tako resko pri modrostnih zobeh.
ne se hecat – pejt resevat magari na metelkovo. Srecno
Plus in minus, 05.02.2022 ob 13:16
Ljubljana Ima še vedno objavljeno, kot sem omenila. Je pa treba prej poklicati. Njeno stanje je akutno, zato naj vsaj pokliče, do takrat pa analgetik.
Sori, Premalo sem odrolala. Ja, za nočno piše, da je ukinjena. Za dopoldansko pa ne piše.
Spodnji desni del obraza, 05.02.2022 ob 12:43
Vem, da me boste imeli za norico, ko boste prebrali, kaj sem storila, ampak stanje je bilo nevzdržno.
Skratka, desno spodaj mi raste modrostni zob. Tkivo okoli njega se je vnelo in boli za pop… Zobarja imam šele sredi marca. Nisem zdržala več. Vzela sem zobotrebec in si vneto tkivo prebodla, da je gnoj stekel ven. Zdaj pa sem opazila, da je obraz na tem delu mravljinčast in top.
Ali sem si slučajno poškodovala živec?
Nujno poklicat kamorkoli kjer delajo. In pa ja. Propolis na alko osnovi tam spricat, mogoce najdt nacin kako obkladek s propolisim tja dat, vsaj zacasno.
Forum je zaprt za komentiranje.