Mladi športniki kar padajo po tleh. Kaj je krivo?
Cepilni genocid. Fašisti ste genocidniki.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=650274306118829&id=100034087953976
Nisem cepljen zaradi drugih težav in do zdaj mi je uspevalo šofirat med okužbami. No pa sem zbolel. Ne poslušat teh bedakov od Ludija in Robija. Cepite se. Zdaj če še enkrat razmislim, bi se rajš cepil, kljub večjem tveganju, da se mi določena težava pojavi. Zdaj sem ziher, da se cepim čez pol leta, ker nisem naredil nič. Vam bom jst dal gripico. Tole kar mam zdaj ni hec.
Dr. Fauci zatrjuje, da to že ne more biti od ‘cepiv’. Par možganskih celic je dovolj za preverjanje: https://www.odpriteoci.si/post/skrivna-navodila-dr-faucija-zdravnikov-znanstvenikov-ki-so-opravljali-prve-teste-s-kovid-zvarki
Za cepljene ovce nikoli ne bo krivo cepivo, pa če bodo en za drugim padali ko domine. Nikoli ne bodo priznali nobenega stranskega učinka. Sploh zdaj, ko so vsi bolni se skrivajo v stanovanju in nočejo priznati, da jim je tretji šus prinesel probleme. V našem kraju je kar nekaj takih, ki se izogibajo folku, samo, da ne rabijo povedat, kako so tretjič cepljeni in zdaj vsi nikakvi.
anticepilci so butlji, 29.01.2022 ob 15:35
Nisem cepljen zaradi drugih težav in do zdaj mi je uspevalo šofirat med okužbami. No pa sem zbolel. Ne poslušat teh bedakov od Ludija in Robija. Cepite se. Zdaj če še enkrat razmislim, bi se rajš cepil, kljub večjem tveganju, da se mi določena težava pojavi. Zdaj sem ziher, da se cepim čez pol leta, ker nisem naredil nič. Vam bom jst dal gripico. Tole kar mam zdaj ni hec.
Julij Cezar?
Violica385, 29.01.2022 ob 14:14
Že od nekdaj padajo. Ampak anticepilci spet vidijo teorijo zarote…Vsaka znanstvena razlaga je za njih laž. Butljem je res težko kaj razložiti, zdravniki so že obupali, vsak dan ponavljati., Cepite se, je učinkovito in varno.
spokaj s takimi, no . Jasno, da od cepiva. Samo vi si tega nočete priznati.
Hggcv, 29.01.2022 ob 15:56
Za cepljene ovce nikoli ne bo krivo cepivo, pa če bodo en za drugim padali ko domine. Nikoli ne bodo priznali nobenega stranskega učinka. Sploh zdaj, ko so vsi bolni se skrivajo v stanovanju in nočejo priznati, da jim je tretji šus prinesel probleme. V našem kraju je kar nekaj takih, ki se izogibajo folku, samo, da ne rabijo povedat, kako so tretjič cepljeni in zdaj vsi nikakvi.
To sem tudi sama opazila pri sosedih,sploh jih ne vidim več
Ko sem imela jaz gripo, mi je bil računalnik zadnja stvar na tem svetu, saj še pokonci nisem mogla biti. Nekako prespiš dneve v polzavesti. Ti imaš očitno blažev žegen, če ti paše biti na računalniku. Samo potrditev, da gre za navadno blago virozo. Jezus, kot da so ljudje začeli zbolevati s covidom.
Aja. Med drugim imam omedlevico, zato pišem. Prejle sem šel na wc in skor ruknil po tleh.
To ni res.
Na lastni koži preizkušati takih zadev, ni vredno. Ravno zaradi tega raje poslušam priporočila stroke in sem raje cepljen kot ne. Ko te doleti je prepozno. Res pa zadeva je zelo varljiva, nekateri prebolevajo na zelo blag način, drugi trpijo, zato prihaja do tega, da ljudje ne verjamejo, ne razumejo, da so taka odstopanja med ljudmi, sploh med tistimi, ki so pred boleznijo veljali za zdrave.
Forum je zaprt za komentiranje.