Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Krvavitev v nosečnosti

Krvavitev v nosečnosti

Živijo,ima katera izkušnje z krvavenjem v zgodnji nosečnosti, pa da se ni končalo slabo? Jaz sem včeraj zjutraj krvavela in mi je ginek. za tem potrdila nosečnost,utripek je bil viden. Sedaj imam kontrolo čez dva tedna mene pa razjeda iz vseh strani in skrbi, zakaj je prišlo do tega in kaj se bo zgodilo, čeprav vem, da mi tega nihče ne more povedati. Živčna vojna. Samo želim si slišati, kakšno pozitivno zgodbo z podobno izkušnjo 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
amadeja123, 27.01.2022 ob 17:19

Živijo,ima katera izkušnje z krvavenjem v zgodnji nosečnosti, pa da se ni končalo slabo? Jaz sem včeraj zjutraj krvavela in mi je ginek. za tem potrdila nosečnost,utripek je bil viden. Sedaj imam kontrolo čez dva tedna mene pa razjeda iz vseh strani in skrbi, zakaj je prišlo do tega in kaj se bo zgodilo, čeprav vem, da mi tega nihče ne more povedati. Živčna vojna. Samo želim si slišati, kakšno pozitivno zgodbo z podobno izkušnjo 🙂

Vse ok. Mi imeli enako. Ce te skrbi ti bodo na urgenci z veseljem pomagali, tudi nam so. Srecno.

Hvala ti! Ste morda ugotovili vzrok zakaj je prišlo do krvavitve? Je bilo enkratno ali večkrat?

Vsako krvavitev v nosečnosti je treba preveriti. jaz sem bila tudi hospitalizirana zaradi tega-končalo pa se je na srečo dobro!

Se zavedam, da je treba preveriti,zato sem odšla na pregled kljub temu,da se nisem zavedala,da sem že noseča. Na UZ je bilo vidno vse ok, vseeno pa sem dobila zdravila ampak me zares skrbi in nemorem odmisliti teh krvavitev,čeprav jih trenutno ni več.

Razumljivo, da te skrbi. Lahko pa je bila še zadnja menstruacija, ker se tudi še zna pojaviti, ko si že noseča a to še ne veš (pri meni je tako bilo, sem pa imela krvavitve tudi kasneje, tudi v višji nosečnosti in sem morala veliko ležat, sem žal imela težko nosečnost). Drugače pa se ne naprezaj preveč, počivaj, ob morebitni krvavitvi pa takoj na pregled.

ja poznam take primere in se je dobro koncalo. samo res pocivaj zdaj in pazi nase sploh zdaj v tem kriticnem obdobju na zacetku.  vse dobro… to naj ti bo spodbuda, da odzenes crnogledost, strah in stres. Vse dobro iz srca tebi in mali pikici.

Glede na to, da sem po izračunih nosečnosti (naj bi bilo 6tednov) zanosila že decembra,zadnjo M pa sem imela 7.1. še normalno,dvomim,da bi bilo povezano z menstruacijo.. lahko je 1000 razlogov,vedeli verjetno ne bomo,ampak dejansko ne moram odklopiti najhujšega scenarija. Tale 2 tedna se bosta pa tudi verjetno vlekla za znoret,do naslednjega pregleda.

Hvala vsem, za vzpodbudo ?

Ja, krvavela zelo mocno, so mislili, da je vse konec, pa se je obdrzalo in srecno koncalo 🙂

Sem pa lezala par dni v porodnisnici, dokler se ni umirilo. Razlog neznan, pac se zgodi.

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 17:43

Razumljivo, da te skrbi. Lahko pa je bila še zadnja menstruacija, ker se tudi še zna pojaviti, ko si že noseča a to še ne veš (pri meni je tako bilo, sem pa imela krvavitve tudi kasneje, tudi v višji nosečnosti in sem morala veliko ležat, sem žal imela težko nosečnost). Drugače pa se ne naprezaj preveč, počivaj, ob morebitni krvavitvi pa takoj na pregled.

Ne bo držalo. Ženska, ko je enkrat oplojena nima več menstrualnih krvavitev. Beri malo, bo lažje. Krvavitve izhajajo iz raztezanja maternice in drugih faktorjev, namreč vsi organi v telesu spremenijo lego… Zgodnja krvavitve so pogoste in ob pregledu ste bla dobro, torej odmislite, to je vaša naloga, ker stresna nosečnost ni dobro. Tudi kasneje lahko krvavite, kot sem jaz. Bil je rahel temen izcedek. Neznano od česa. Stara krvavitev, ki se verjetnp v začetku ni izločila. Pušenjak mi je takrat veliko razložil. Vsekakor zagotovo lahko trdim, da menstrualne krvavitve po oplojenem jajčniku ni več. Prijetno nosečnost in čim manj strahu.https://petielement.si/menstruacija-in-bolecine-v-prvem-trimesecju-nosecnosti/

P.s. prijateljica je zgodaj močno zakrvavela in ob pregledu so ji takoj podali negativno novico. Če ste bla ok ste ok.

Razumljivo, ampak kako je potem to, da naj bi pri meni prišlo do oploditve decembra, ker sem sedaj 6t, imela sem pa še menstruacijo normalno 7.1.? Tudi meni ne gre v račun.

amadeja123, 27.01.2022 ob 17:54

Razumljivo, ampak kako je potem to, da naj bi pri meni prišlo do oploditve decembra, ker sem sedaj 6t, imela sem pa še menstruacijo normalno 7.1.? Tudi meni ne gre v račun.

https://vizita.si/zdravje/williamsova-pravi-da-je-imela-menstruacijo-med-nosecnostjo-je-to-sploh-mogoce.html

Zavajaš, 27.01.2022 ob 17:51

Ne bo držalo. Ženska, ko je enkrat oplojena nima več menstrualnih krvavitev. Beri malo, bo lažje. Krvavitve izhajajo iz raztezanja maternice in drugih faktorjev, namreč vsi organi v telesu spremenijo lego… Zgodnja krvavitve so pogoste in ob pregledu ste bla dobro, torej odmislite, to je vaša naloga, ker stresna nosečnost ni dobro. Tudi kasneje lahko krvavite, kot sem jaz. Bil je rahel temen izcedek. Neznano od česa. Stara krvavitev, ki se verjetnp v začetku ni izločila. Pušenjak mi je takrat veliko razložil. Vsekakor zagotovo lahko trdim, da menstrualne krvavitve po oplojenem jajčniku ni več. Prijetno nosečnost in čim manj strahu.https://petielement.si/menstruacija-in-bolecine-v-prvem-trimesecju-nosecnosti/

P.s. prijateljica je zgodaj močno zakrvavela in ob pregledu so ji takoj podali negativno novico. Če ste bla ok ste ok.

?? kaj zavajam, če je meni tako izkušen ginekolog rekel? Njemu tež ne meni ki sem podelila svojo izkušnjo!

pa pizda, da nimam miru v nobeni temi, da se kaka ne zakahla name!!

amadeja123, 27.01.2022 ob 17:47

Glede na to, da sem po izračunih nosečnosti (naj bi bilo 6tednov) zanosila že decembra,zadnjo M pa sem imela 7.1. še normalno,dvomim,da bi bilo povezano z menstruacijo.. lahko je 1000 razlogov,vedeli verjetno ne bomo,ampak dejansko ne moram odklopiti najhujšega scenarija. Tale 2 tedna se bosta pa tudi verjetno vlekla za znoret,do naslednjega pregleda.

Hvala vsem, za vzpodbudo ?

no torej si že kot noseča imela menstruacijo.. pogost pojav, kot je meni izkušen ginekolog, ki je tudi kirurg, vodja oddelka in profesor razložil.

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 18:03

?? kaj zavajam, če je meni tako izkušen ginekolog rekel? Njemu tež ne meni ki sem podelila svojo izkušnjo!

pa pizda, da nimam miru v nobeni temi, da se kaka ne zakahla name!!

Seveda nimaš miru, ko pa nabijaš brez, da preveriš in sedaj prelagaš krivo. Povej kdo je ta maloumni ginekolog na katerega vališ krivdo?

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 18:05

no torej si že kot noseča imela menstruacijo.. pogost pojav, kot je meni izkušen ginekolog, ki je tudi kirurg, vodja oddelka in profesor razložil.

Spet ne odpreš linka in zavajaš. Prosim za ime in priimek ginekologa, ki trosi take nebuloze. PREVERJAJ INFO, BERI. ZABITA IZPADEŠ POTEM SE VEN VLEČEŠ.

https://vizita.si/zdravje/williamsova-pravi-da-je-imela-menstruacijo-med-nosecnostjo-je-to-sploh-mogoce.html

B E R I

Zavajaš, 27.01.2022 ob 18:08

Spet ne odpreš linka in zavajaš. Prosim za ime in priimek ginekologa, ki trosi take nebuloze. PREVERJAJ INFO, BERI. ZABITA IZPADEŠ POTEM SE VEN VLEČEŠ.

tvojih vsiljenih linkov ne bom brala, jaz govorim iz svoje osebne izkušnje. In ne-ne bom ti povedala kater je bil, a asi blesava al kaj? A ti tudi avtorica piše, da je 7.1. imela menstruacijo, čeprav je že decembra zanosila? Kar sebe ozmerjaj z blesavo!

Še to ne veš, da je vsak specializiran ginekolog tudi sposoben rokovati s skalpelom, če specializira porodništvo… Pa koliko si stara?

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 18:10

tvojih vsiljenih linkov ne bom brala, jaz govorim iz svoje osebne izkušnje. In ne-ne bom ti povedala kater je bil, a asi blesava al kaj? A ti tudi avtorica piše, da je 7.1. imela menstruacijo, čeprav je že decembra zanosila? Kar sebe ozmerjaj z blesavo!

Vidiš ti njo. Pripnem pojasnjeno od leta 2018 primer Willamsove, razlago ginekologov ona pa še naprej zavaja. Kako si drzneš? Podlo zelo. Svoje trditve podrepi z literaturo oslica nevedna. Sram te naj bo. Tako zavajaš in še ustaviš se ne, čeprav dobiš servirano črno na belem. Živ hudič. Samo, da izpademo pametni in stojični, četud z vesolja vidno neumni.

To je tipicna zartrose. Poglej zgodovino njenih objav, ker misli, da nekaj ve to pac trdi. In na vse mozne nacine se mota ven. Vecvrednostni kompleks.

Anonimno 9337, 27.01.2022 ob 18:15

To je tipicna zartrose. Poglej zgodovino njenih objav, ker misli, da nekaj ve to pac trdi. In na vse mozne nacine se mota ven. Vecvrednostni kompleks.

Me briga njena tipologija. Ne maram pa lažnivcev, dobro se uštejd človek, ne pa da tako nadaljuje s svojimi nebulozami. Sram jo naj bo.

Amadeja oprosti vam za nepotrebno. Preberite članek in vam bo veliko bolj jasno. Ravno zaradi odlic kot je rose sem tudi jaz mislila, da je lahko zgodaj menstruacija. Ampak sem zadevo preverila. Pripela sem povsem laična članka, lahko vsak razume. Čestitke ob nosečnosti. Nasmejano dalje.

Vsi, ki jo dolgo beremo smo opazili, da je neomajna in nima smisla se bockat z njo. Ceprav pogosto brcne v temo. Se v rit ji lezejo, ker je temperamentna, ne v pozitivnem smislu. In grdo samovsecna.

U ja jst zavajam, ker je bilo tako kot je bilo pri meni-črno na belem. Kar ti verjameš ni moja stvar!

Daj ne vtikuj se v moje izkušnje, tole ni tema za tvoje frustracije in še za uno ki ti prikimuje v pljuvanju mene. Tvoje osebno žaljenje in spuščanje na ta primitivni nivo, pa ogromno pove o tebi-tudi malo nisi srčen človek, ker drugače ne bi imela izbruha kot ga imaš do mene. leprečna lažnivka!

In ni vsak ginekolog hkrati tudi kirurg!

Avtorica čuvaj sebe in svojega otročka.

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 18:32

U ja jst zavajam, ker je bilo tako kot je bilo pri meni-črno na belem. Kar ti verjameš ni moja stvar!

Daj ne vtikuj se v moje izkušnje, tole ni tema za tvoje frustracije in še za uno ki ti prikimuje v pljuvanju mene. Tvoje osebno žaljenje in spuščanje na ta primitivni nivo, pa ogromno pove o tebi-tudi malo nisi srčen človek, ker drugače ne bi imela izbruha kot ga imaš do mene. leprečna lažnivka!

In ni vsak ginekolog hkrati tudi kirurg!

Avtorica čuvaj sebe in svojega otročka.

Poglej jo. Ona raje okrona gineka za idiota kot da bi kdaj kaj priznala. Gospa je lepo povedala, da vsak ki specializira porodnistvo. Jemljes iz konteksta tipicno. Valda kimam. Ker te ima ze veliko folka tukaj gor cez glavo. Gospa ima prav, ce nekaj trdis potem to preveri. Ti imas diplomo kako se izgovoriti. In tole ni prvic, da si brcnila v temo. Se manj to, da karkoli priznas. Seveda ji kimam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close