Nč ne razumem
Zdravo mam pereče vprašanje z ženo sva skupaj 13 let zadnje čase sem jo večkrat dobil na laži in brisanju sporočil ter skrivanjem telefona kadarkoli odpreva to temo se začneva prepirati njen odgovor je da to počne iz inata.kljub obljubam da ne bi zo več delala še kar vedno dela vem tudi da ni nič takega v sporčilih vendar me zanima zakaj po tolikih letih začela skrivati telefon pred mano ter brisati sporočila. Ko jo prasam če je brisala vedno reče da ne vendar vem resnico ko ji povem to da vem da laže se pa začne razburjati in oh in sploh. Hočem pa le da mi iskreno pove.
kaj pa če si tečen s tem nadzorom? a je žena tvoja lastnina? oladi. pogovorita se. žene ponavadi ne lažejo in ne skrivajo brez vzroka. edino punqurac tvojega nadzora ima. lahko pa, da ima ogledanega drugega, ki misli, da ji ne bo težil, tako, kot ji težiš ti. sčasoma vsi desci postanete zahtevni težaki.
jerko11, 21.01.2022 ob 09:52
Ji sploh ne težim mene zmoti ko jo vprašam pa mi gleda v oči pa me laže to je tisto kar ne boli. Nimam nč proti piš si ni panike sam ne mi pa rečt da si ne pa mi trdit da si sam domišljam čeprov vem resnico. Pa ne ne narobe zastopit da bi karkoli hotu sam hočm da je iskrena
Gasligh-ta te. Veš da nekaj skriva, ona pa to obrne v prepir in na koncu ti izpadeš nek paranoik. Ne vem, začni se še ti do nje tako obnašat kot se ona.
Jep… laže ti in verjetno tudi vara. Zakaj to počne? Ker se te je naveličala in te kot moža, kot človeka ne spoštuje več.
Čas za spremembe?
Nasvet: Ne obešaj se nanjo, naj dela kar jo je volja, ker tako na silo itak ne moreš nič spremeniti. Poskrbi zase in svojo dobrobit, ker ona zate zagotovo ne bo poskrbela. Zavaruj svoje premoženje tako, da v primeru razhoda ne bo mogla poseči po njem.
Pise si pereca sporocila.
Ce ne bi, bi ti vsaj 1x pokazala vsebino,da se ne bi spet skregala.
Inat naj si pa nekam utakne.dober izgovor,da ti hoces vedno vedet kaj dela in ona fura inat. Pajade.
Prestras jo,da ker ves njeno geslo od gmaila,da ti bo kolega vdrl v njen tel.in bos vsa stara sporocila pa tudi ce so brisana, sprintal in jih poslal njeni mami,
Ce pa nima gmaila.
Se pa namisli, da komot kolega vdre v njen tel.prek nastavitev.sej se ji niti sanja ne a je to mozn al ne.cviknla pa bo, bos vidu .
A bos?
Pa javi pol, kok je kej znorela.
Ti pa potem drugac reagiri, ko bo norela, ce si se do zdej kregu znjo
Zdej sam zapusti prostor in pejt magar na wc.
Da ji ne bo nc jasn. In bo razmisljala.o fak kaj ce ma res koga .
Takle se se ni nikol obnasal,da je kr sel.
Babe zapazimo najmanjso razliko v obnasanji
jerko11, 21.01.2022 ob 10:09
Mogoče je napaka pri men ker sm staromodne verzije da pač v zakonu si zakonca zaupata.
Jah, tega vidva nimata, žal.
Ali se sprijazni s tem, da se ti bo skurbala, ali pa kaj ukreni v smeri, da po eventuelnem razhodu ne boš psihično in finančno sesut.
Jamranje in kokodakanje na temo njene nepoštenosti in laganja ti ne prinese ničesar dobrega.
Zdej ne vem, a sem jest za luno, sms na androidu ne moreš obnoviti, mislim da obstaja nek program za iPhone, ali no neka aplikacija tudi za android za obnovitev sms, na računalniku pa koš za smeti. Kakšna mapa Izbrisano za sms na telefonih, kjer bi že. Prvo kar imel kaj si izbrisal? ?
Mene v teh tvojih predstavitvah nekaj moti. Morda neka dlako epska resnica. Že to, mapa izbrisano. In kako hudiča sploh pogledaš, če ti naj bi skrivala telefon? ????? Mislim da te res zanalaš cinca, kar ti je tudi povedala. Iskreno – iz inata. ???? Tako kljubuje tvojemu obnašanju. Ki ga poznaš sam. In seveda tvoja. In sedaj še mi vsi. Malo razmisli, zakaj ti ekaj pocne iz inata. To sicer morda bolj otroc počnejo, ampak verjetno sam poznaš odgovor na to.
BTDT nepr., 21.01.2022 ob 10:01
Tako ravnanje bo konflikt le zaostrilo.
Rešitev je le, da človek poskrbi zase.
Mogoče.
Ti ji kar točno razloži kaj počne, na kakšen način te manipulira, to morata razčistit, čeprav ona noče ker bi bila še malo s teboj, da si utrdi nov teren pri nekomu drugemu. Če tega ne počne, se bosta pač samo mirno pogovorila. Naj pove kar jo moti pri tebi in obratno. Če ji ne bo do pogovora in razrešitve problema razmisli o prekinitvi razmerja, ker drugače te bo ona kmalu dala na čevelj, ker takšno obnašanje ni normalno, če praviš da nisi posesiven človek.
Gjub, 21.01.2022 ob 10:04
Pise si pereca sporocila.
Ce ne bi, bi ti vsaj 1x pokazala vsebino,da se ne bi spet skregala.
Inat naj si pa nekam utakne.dober izgovor,da ti hoces vedno vedet kaj dela in ona fura inat. Pajade.
Prestras jo,da ker ves njeno geslo od gmaila,da ti bo kolega vdrl v njen tel.in bos vsa stara sporocila pa tudi ce so brisana, sprintal in jih poslal njeni mami,
Ce pa nima gmaila.
Se pa namisli, da komot kolega vdre v njen tel.prek nastavitev.sej se ji niti sanja ne a je to mozn al ne.cviknla pa bo, bos vidu .
A bos?
Pa javi pol, kok je kej znorela.
Ti pa potem drugac reagiri, ko bo norela, ce si se do zdej kregu znjo
Zdej sam zapusti prostor in pejt magar na wc.
Da ji ne bo nc jasn. In bo razmisljala.o fak kaj ce ma res koga .
Takle se se ni nikol obnasal,da je kr sel.
Babe zapazimo najmanjso razliko v obnasanji
Japajade. ????????????? Ideje pa so ideje. Pa pove naj še, ker kolega je to, če bo pol on lagal zato, da se bo ala prestrašila. ????☺☺☺
culutulu, 21.01.2022 ob 10:15
Jerko, malo si pomešal pojme. Zaupanje ni to, da visiš ženi za vratom in brskaš po telefonu, temveč ravno obratno! Ker ji zaupaš, tega *ne* počneš.
Igzekli, ampak kot je Jerko napisal, je dojel/opazil, da žena počne nekaj čudnega in da to skriva pred njim. Torej, je pri njem vzbudila nezaupanje.
Jaz sem tudi bivši popolnoma zaupal, dokler tega ni izrabila. Zato bivša…
Na telefon ji gledam ker pred leti je bila že podobn situacija in so bila sporočila take narave da mi je kar slabo. Pa še takrat sem odkril ponesreči od takrat jo vsake tok časa povprašam. Kar se tiče na androidu imaš v sporočilih opcijo koš ki sporočila pred izbrisom drži okoli 20 dni po tem času se izbrišejo.
mog, 21.01.2022 ob 10:18
Mogoče.
Ti ji kar točno razloži kaj počne, na kakšen način te manipulira, to morata razčistit, čeprav ona noče ker bi bila še malo s teboj, da si utrdi nov teren pri nekomu drugemu. Če tega ne počne, se bosta pač samo mirno pogovorila. Naj pove kar jo moti pri tebi in obratno. Če ji ne bo do pogovora in razrešitve problema razmisli o prekinitvi razmerja, ker drugače te bo ona kmalu dala na čevelj, ker takšno obnašanje ni normalno, če praviš da nisi posesiven človek.
Tega ni potrebno razčiščevat, ker je s skrivanjem sporočil in neiskrenostjo Jerkov dvom že potrdila.
Jaz bi se na njegovem mestu začel pripravljati na razvezo.
jerko11, 21.01.2022 ob 10:24
Na telefon ji gledam ker pred leti je bila že podobn situacija in so bila sporočila take narave da mi je kar slabo. Pa še takrat sem odkril ponesreči od takrat jo vsake tok časa povprašam. Kar se tiče na androidu imaš v sporočilih opcijo koš ki sporočila pred izbrisom drži okoli 20 dni po tem času se izbrišejo.
JA izbrise
Ampak se lahko obnovijo se ji zlazes.
To je laz,ampak ona tega ne ve .in danes ko vsak dan neki novega pogruntajo,to niti ni cudn.
Forum je zaprt za komentiranje.