Kdo pa meni v hiši plača ogrevanje????
Blokarji jokajo in stokajo zaradi položnic za ogrevanje tistih 50m2.
A mislite, da se hišarji pa ogrevamo z ljubeznijo?
A nam bo tudi kdo kaj subvencioniral?
Veste koliko stane ogrevanje 350m2 + savne + garaže za 3 avtomobile in avtodom + ogrevanje dovoza da ne rabim kidat in da se mi ne dela poledica ????
jokice, 19.01.2022 ob 12:15
Blokarji jokajo in stokajo zaradi položnic za ogrevanje tistih 50m2.
A mislite, da se hišarji pa ogrevamo z ljubeznijo?
A nam bo tudi kdo kaj subvencioniral?
Veste koliko stane ogrevanje 350m2 + savne + garaže za 3 avtomobile in avtodom + ogrevanje dovoza da ne rabim kidat in da se mi ne dela poledica ????
Jacuzzi si pa pozabil.
kr neki540, 19.01.2022 ob 12:29
A imaš obračunano tarifo za poslovne odjemalce? Verjetno ne. Potem se nimaš kaj vsajat. Blokarji samo hočejo, da je za vse enako. Da tudi oni plačujejo tarife, ki veljajo za fizične osebe. To kar so jim naredila elektro podjetja v večini v lasti države je svinjarija.
Jah, orej je treba upravnikom in hišnikom pod prste ledat – grat postavke na razčlenitvenih računih. A veš uno – ko naroči npr. 200 žarnic “kao2 naenkrat za eno naselje, pa hišnik ne zmore upravičit, za kam jih je in bo porabil -ker je “samo” 10 odjemnih mest za točno te žarnice – preostalih 150 žarnic pa niti ne zmore pokazat, ker jih ni ker sploh načeloma niso bile dobavljene, je šlo samo za finančni biznis? 🙂
Ali pa ko frend od hišnika pripelje 3x dražjo zemljo ali pesek, izstav račun in je torej 3x dražej s dostavo vred kot je na voljo na javni komunali? Jasno, prifit se deli med prijateljem upravnikom in hišnikom 🙂 🙂 🙂 Se kamuflira ja, med kakšnimi 200 stanovanji določene stvari lahko – ker ljudje ne berejo razčlenitev računov- si misl, ah tiste 4 eur več na mesec. Ampak pogodbe z dobavitelji za elektriko – tukaj so se pa upravniki zaklali… Zdaj ko so pa poloćnice 300% višje, so pa pogledali. 🙂
Samo madona, mama je pred podražitvijo plačevala v bloku (pazi, Obala!) za 38 kvadratov od 70 do 90€ NA MESEC, tudi poleti, torej 960 € na leto. Za enosobno stanovanjce! Aja, balkona ni ogrevala, torej gre za 34 kvadrate ogrevanih površin. S tem, da mora biti v puloverju, ker je pri njej dejansko mraz! Tam na ene 20 stopinj se je privleklo, 21 max. Jaz v bajti 250 kvadratov, kurilno olje, ogrevanje 1500€, grejem vse kvadrate, temperatura pozimi 22, 23 stopinj. Ma ni računice!
Da sploh ne govorim po podražitvi. Ne vem, a to upravniki tlačijo v svoje žepe ali kaj za vraga…
Desperadodajka, 19.01.2022 ob 12:36
Stroški ogrevanja hiše so drobiž v primerjavi s stroški delodajalca, ki mora ogrevat celo firmo, da se pridejo delavske riti zastonj gret. Zaposlenim bi bilo treba ogrevanje zaračunat in odbit od plače, tako kot stroške elektrike, uporabe sanitarij, delovnega orodja ipd.
Ne Se spremenit…no vsaj humorja ne
jokice, 19.01.2022 ob 12:50
Aja ogrevamo pa se na elektriko (fotovoltaika) in pa drva….domača…..malo se je treba razmigat ne pa samo gumb zavrtet.
Kaj predlagaš? Da gre mama pri 75 cepit drva in si uredi v stanovanju peč na drva??
Če je v bloku, je pač treba plačevat gretje! V blokih je dejansko ful razlike. Eni, predvsem bloki v Lj, imajo odprta okna in zaprte radiatorje, plačujejo minimalno za ogrevanje. Imam sestrično tam, za podobno kvadraturo kot mama plačuje 15€ za ogrevanje na mesec. Seveda, radiatorji izklopljeni. Razlike so enormne.
ojoj no, 19.01.2022 ob 12:55
Kaj predlagaš? Da gre mama pri 75 cepit drva in si uredi v stanovanju peč na drva??
Če je v bloku, je pač treba plačevat gretje! V blokih je dejansko ful razlike. Eni, predvsem bloki v Lj, imajo odprta okna in zaprte radiatorje, plačujejo minimalno za ogrevanje. Imam sestrično tam, za podobno kvadraturo kot mama plačuje 15€ za ogrevanje na mesec. Seveda, radiatorji izklopljeni. Razlike so enormne.
Če mama ne more ji gredo pa otroci al kaj? Mi tudi našim staršem delamo drva. Pa ostalim sorodnikom, ki nimajo otork in so že starejši.
Zgodba se ne poklapa, 19.01.2022 ob 13:01
Takšen bogataš, da kar dovoz ogreva, potem ima pa v garaži avtodom, da poleti dopustuje kot neki klošar pod mostom, na plaži je sendviče in špara vsaki cent
To je spisal neki blokar
Ne poznaš ti bogataških avtodomarjev.:)) Eni gredo z avtodomom zato, da obredejo čim več mest, enim je to način življenja. Eni nočejo spat po hotelih, ker so navajeni na svojo ultra dobro vzmetnico. Eni nočejo v hotele, ker imajo specifično prehrano in se nočejo zajebavat s hotelsko.

A ti resno misliš, da bi tip, ki ima ogrevan dovoz, imel neko zmahano Adria prkolco?:))))
jokice, 19.01.2022 ob 14:07
Pol pa naj proda pa naj gre tja kjer lahko ima drva. Jaz tudi skoz poslušam, če mi v hiši ne paše snega kidat pa naj prodam pa grem v blok.
Sam ti si res tupa. Bajto lahko prodaš in greš v blok, razen če ni kakšna 100 let stara razpadajoča kočura sredi ničesar. Ne moreš pa stanovanja 38 kvadratov prodat in živet v bajto. Razen če ne greš v kakšno 100 let staro razpadajočo kočuro sredi ničesar. Okej? Al še ne bo šlo?
Forum je zaprt za komentiranje.