Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako dalje

Kako dalje

Pozdravljeni,

Prosila bi za mnenje. Sem mami 9 let starega sina in sem 4leta v vezi z moškim,ki ima tudi 2 otroka iz prejšnje veze. Problem v najinem partnerstvu nastaja ,ker se nikakor ne morem odločiti za skupno življenje z njim,saj se je v teh štirih letih dogajalo marsikaj..Od žalitev njegovih otrok do mene, družine,nesoglasja glede intime(želi 3krat na dan vsak dan)pa do flirtanje z ženskami in pisanje z njimi..In tu se mi.porajq vprašanje sprejeti vse to in tvegati selitev ali zaživeti na novo in obrniti svoj list.

Naj povem ,da sem tud sama na nek način bila eksplozivna vendar samo zaradi vklopljena obrambnega mehanizma.

Lp Mina

Odgovor na objavo uporabnika
Mina763, 17.01.2022 ob 17:59

Pozdravljeni,

Prosila bi za mnenje. Sem mami 9 let starega sina in sem 4leta v vezi z moškim,ki ima tudi 2 otroka iz prejšnje veze. Problem v najinem partnerstvu nastaja ,ker se nikakor ne morem odločiti za skupno življenje z njim,saj se je v teh štirih letih dogajalo marsikaj..Od žalitev njegovih otrok do mene, družine,nesoglasja glede intime(želi 3krat na dan vsak dan)pa do flirtanje z ženskami in pisanje z njimi..In tu se mi.porajq vprašanje sprejeti vse to in tvegati selitev ali zaživeti na novo in obrniti svoj list.

Naj povem ,da sem tud sama na nek način bila eksplozivna vendar samo zaradi vklopljena obrambnega mehanizma.

Lp Mina

Ma sam proč od takega.

Kaj ti bo?

Ne se plest s takim.. ce so ze zdaj taki problemi, kaj sele no. Nazadnje, ko sem zamizala na oba ocesa in sla v zvezo/skupni flet z nekom takim, sem 3 leta zivela v peklu psihicnega in fizicnega nasilja, zarad katerega imam se danes posledice. Ne si dovolit tega, res.

Zakaj vztrajaš s takim in mu ugajaš v tistem, kar ti ne ustreza, se posiljuješ z nečim, da mu ustrežeš?

Je to morda zaradi “dolžine njegovega penisa”,  morda finančnega statusa, ali zato ker so ti sorodniki rekli, da ste skup, ko ste izza domačih zidov   ena “lepa nova familija” za videt? Če ti nisi zadovoljna,  če ti trpiš  že 4 leta v tej novi zvezi, imaš odgovor na dlani. Sploh če te njegovi otroci ne sprejmejo, toliko samospoštovanja pa moraš imeti in da bi jim tudi on meje postavil, kako so se dolžni do tebe obnašati( ja, najstniki znajo biti tudi zelo grdo kruti, do novih partnerjev svojega starša ločenca).

Ali boš podrejena  in še s strani njegovih otrok žaljena mučenica očitno tudi v novi zvezi, ali pa boš prekinila. Odločitev je tvoja.

Jaz takega niti pogledala ne bi, ti pa razmišljaš celo o skupnem življenju?

To ni za nikamor!

Mina, ne! Žalitve, flirtanje – ni dobra popotnica.

Bodi pametna in prekini vse stike z njim! Tako bi svetovala hčerki. Moški je verjetno odvisen od sexa, žensk … Po moje lahko v svoj koledar z velikimi črkami napišeš DAN SAMOSTOJNOSTI, ko se boš odločila, kar je najboljše zate in to je, da z njim čimprej prekineš vse stike. Ker žal bo tako, da če ne boš prekinila, bo za tabo še ena grenka, težka izkušnja (jo tvoj otrok res potrebuje?!).

Pokazal ti je kakšen je. Ne bo se spremnil.

Pozdravljeni,

Ja zares je ne potrebuje..ampak potrebovala sem drugačno nevtralno mnenje,da mogoče sama sebi dam potrditev da imam prav,da tega ne potrebujem.

Hvala za Vaše mnenje in lep pozdrav

ŽENSKA NITI POD TOČKO RAZNO. OSTANI SAMA ZAVOLJO TVOJEGA OTROKA. TO NI PARTNER ZATE. VERJEMI, SEM DALA TOLE ČEZ!!!

OSTALA SAMA S SINOM, KATEREMU DAJEM PRIMERNO VZGOJO, SREČNA SEM.

Še razmišljaš sprejeti ali ne oz se celo skupaj preseliti? Glede na napisano, bo le slabše. Če morda že sebi ne želiš dobre popotnice, pomisli na svojega sina.

Očitno je, da zveza ne bo dobra. Morda za kakšno kavico kdaj – kdo bo pa …. 3x dnevno? Vsako razmišljanje je odveč. Čimprej zaključiti zgodbo

Vara te,žali,izkorišča in ti se sprašuješ kaj narediti ??????

Odgovor na objavo uporabnika
BFF, 21.01.2022 ob 10:31

ŽENSKA NITI POD TOČKO RAZNO. OSTANI SAMA ZAVOLJO TVOJEGA OTROKA. TO NI PARTNER ZATE. VERJEMI, SEM DALA TOLE ČEZ!!!

OSTALA SAMA S SINOM, KATEREMU DAJEM PRIMERNO VZGOJO, SREČNA SEM.

Statistika pravi, da je največ zlorab otrok ravno s strani novih partnerjev/partnerk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close