Srbijanka povedala resnico za RTVSLO
Srbi majo ekstremno velik sindrom manjvrednosti. To se vidi že ko se sprehodiš po Slovenskem glavnem mestu. Avtomobili z glasno turško musko, uradne uniforme so trenirke…. Samo da izstopajo in opozorijo nase, pa četudi v negativnem smislu. Ker se bojijo, da jih nebi opazili….
Tole s tenisačem ni bilo nič drugega kot repriza Miloševičevih “Niko ne sme da vas bije!”. Zgubili so pa srbi, spet, tako kot že pred 25 leti. Cel svet jih ima za norca.
djotis, 16.01.2022 ob 19:10
Sploh ne gre za to kakšne narodnosti je Đoko, gre za to, da je to kar so naredili z njim FAŠIZEM, ki ga goji tudi Janša in mi vsi moramo biti proti fašizmu!!!
človek kar ne more verjet, da ima Janša zaradi svoje klinike tako velik vpliv na avstralske politike.
Manjvrednostni sindrom, 16.01.2022 ob 19:25
Srbi majo ekstremno velik sindrom manjvrednosti. To se vidi že ko se sprehodiš po Slovenskem glavnem mestu. Avtomobili z glasno turško musko, uradne uniforme so trenirke…. Samo da izstopajo in opozorijo nase, pa četudi v negativnem smislu. Ker se bojijo, da jih nebi opazili….
Tole s tenisačem ni bilo nič drugega kot repriza Miloševičevih “Niko ne sme da vas bije!”. Zgubili so pa srbi, spet, tako kot že pred 25 leti. Cel svet jih ima za norca.
Dober zapis!
Ma oštja, 16.01.2022 ob 19:32
Ma, a ni Đoko že dovolj bogat da ne neha?
Z eno potezo bi postal svetovni vplivnik svojih prepričanj. Samo jasno bi moral izreči, da je proti ukrepom in proti cepljenju in da zato bojkotira igranje na turnirjih, kjer se zahteva PC. Mnogo ljudi bi se lahko poistovetilo z njim, postal bi svetovni heroj anticepilcem. Tako pa je z nizom napačnih odločitev postal vzor samo balkanskemu vzorcu populacije ter poskrbel za neslavni konec svoje krasne kariere. Čeprav sem cepljena in nisem proti ukrepom, bi ga podprla, ker še vedno pa verjamem v svobodno izbiro, ki je očitno kmalu ne bomo več imeli.
Lahko bi, 17.01.2022 ob 07:44
Z eno potezo bi postal svetovni vplivnik svojih prepričanj. Samo jasno bi moral izreči, da je proti ukrepom in proti cepljenju in da zato bojkotira igranje na turnirjih, kjer se zahteva PC. Mnogo ljudi bi se lahko poistovetilo z njim, postal bi svetovni heroj anticepilcem. Tako pa je z nizom napačnih odločitev postal vzor samo balkanskemu vzorcu populacije ter poskrbel za neslavni konec svoje krasne kariere. Čeprav sem cepljena in nisem proti ukrepom, bi ga podprla, ker še vedno pa verjamem v svobodno izbiro, ki je očitno kmalu ne bomo več imeli.
se strinjam. S svojim bojkotom bi poslal najmočnejše sporočilo svetu. Tole pimplanje in goljufanje mu bo pustilo velik madež. Škoda, ne bi bilo treba.
hhm, 16.01.2022 ob 19:33
človek kar ne more verjet, da ima Janša zaradi svoje klinike tako velik vpliv na avstralske politike.
Tudi jaz se čudim Janševemu vplivu na dogajanja po svetu. Mislim, da bi morali biti Slovenci prav ponoani, da imamo tako vplivnega sonarodnjaka ???.
Mene bolj kot njegovi miljoni (ni jih ukradel) zanimajo miljoni, ki so izpuhteli iz nase drzavne blagajne. To vas ocitno ne zanima, vazno da se melje anticepilec novak. Se zavedate, da boste vi (mi) placali te izpuhtele miljone.? Seveda ne saj nimate mozga. Nic ti ne pomaga status cepljen, placati bo treba.
uhhh jajohojsast greznica……, čim je kaj o Srbiji takoj akcija dežurne rumenosrajčne greznice na forumih, 25 ur na dan od 24 možnih ur v nizki preži za akcijo, takoj pljuvanje, dva, tri modeli pod več niki.. Sej, če bi mene ustavili na ulici in me bi vprašali kaj si mislim o Đokoviču, bi tud prvo rekel tako….., počas, vam bom prvo nekaj povedal.., janša je kreten….., da me vsi slišijo, pol bi pa dal mnenje o Đokoviču, za kar se mi prosto jebe kaj se je dogajalo dol v tistem kotlu prejšen teden, sem pa pričakoval, da bo prišel do finala >>ČE
Popay npr, 17.01.2022 ob 09:25
uhhh jajohojsast greznica……, čim je kaj o Srbiji takoj akcija dežurne rumenosrajčne greznice na forumih, 25 ur na dan od 24 možnih ur v nizki preži za akcijo, takoj pljuvanje, dva, tri modeli pod več niki.. Sej, če bi mene ustavili na ulici in me bi vprašali kaj si mislim o Đokoviču, bi tud prvo rekel tako….., počas, vam bom prvo nekaj povedal.., janša je kreten….., da me vsi slišijo, pol bi pa dal mnenje o Đokoviču, za kar se mi prosto jebe kaj se je dogajalo dol v tistem kotlu prejšen teden, sem pa pričakoval, da bo prišel do finala >>ČE
jebenti forum in tehniko.., ni mi celega komentarja napopalo…, da dokončam…
——————————-
>>ČE
Čakičaki, 17.01.2022 ob 09:30
Kaj je zdaj s tistim kršenjem izolacije v dec.? Namerno je šel med ljudi in jih ogrožal, vedel je, da je bil pozitiven. Za to ne bo odgovarjal?
Ja ne, če ja pa vsem kristalno jasno, da je to potrdilo fejk. Da ni bilo nobenega testa, kaj šele pozitivnega.
Da pa se na Balkanu pač tako dela, pa tudi ni nič novega. Pač je imel smolo, da so ga dobili. To je pa vse. Who cares, da je goljufal in lagal. Se je samo hotel znajti, pa je revež imel smolo in so ga dobili. V bistvu je revež, no.
Forum je zaprt za komentiranje.