Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Čuden virus Omikron

Čuden virus Omikron

Nobenih težav,  dvakrat negativni hitri test in potem za vsak primer PCR, ter šok test:  POZITIVEN

Pozna še kdo podoben primer?

Torej se v prostem času testiraš? Šokantno res..

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 11.01.2022 ob 22:00

Torej se v prostem času testiraš? Šokantno res..

Po moje je bolj inteligenten kot vsi vi antiepilci skupaj… Itak pa nimate niti IQ sobne temperature!

Robi in Ludi bosta doživela šok, kot so ga samo bedaki možni…ha, ha, ha

takle je, 11.01.2022 ob 22:03

Po moje je bolj inteligenten kot vsi vi antiepilci skupaj… Itak pa nimate niti IQ sobne temperature!

Uuuuuu? zde sm pa js tud šokirana..

ne vem318, 11.01.2022 ob 21:59

Nobenih težav,  dvakrat negativni hitri test in potem za vsak primer PCR, ter šok test:  POZITIVEN

Pozna še kdo podoben primer?

Bodi vesel, da z lahkoto prenašaš in ne provociraj. Eni so resno zboleli.

Temo sem razumela povsem drugače. Posmeh nam, ki se držimp ukrepov.

Omikron je kar v redu v primerjavi z drugimi sevi. Je še najbolj “prijazen” do gostitelja. Prilagodil se je in omilil, noče umreti. Hoče preživeti. Ponižal se je na raven navadnega prehlada, samo zato, da bi lahko preživel med nami.

Mogoče bi človeštvo lahko z Omikronom sklenilo pakt: mi ga bomo prenašali in imeli med sabo, on pa naj ostane nevaren le kot blagi prehlad, naj se ne spremeni v nič hujšega. Tako bi bilo možno živeti skupaj.

Mona148, 11.01.2022 ob 22:07

Temo sem razumela povsem drugače. Posmeh nam, ki se držimp ukrepov.

Tudi jaz sem tvoj post razumel, da smo vsi idioti, ki se pustimo cepiti!

Nekaj drugo.

Kako bi bilo ce bi se virus imenoval “Alibaba”? ???

Kako bi se moski z Alibabo odzvali? ?

Ti o iqju, phahaha.

Šnelca

Me  Non  one. :OOO====))))))

Para Bellum, 11.01.2022 ob 22:08

Omikron je kar v redu v primerjavi z drugimi sevi. Je še najbolj “prijazen” do gostitelja. Prilagodil se je in omilil, noče umreti. Hoče preživeti. Ponižal se je na raven navadnega prehlada, samo zato, da bi lahko preživel med nami.

Mogoče bi človeštvo lahko z Omikronom sklenilo pakt: mi ga bomo prenašali in imeli med sabo, on pa naj ostane nevaren le kot blagi prehlad, naj se ne spremeni v nič hujšega. Tako bi bilo možno živeti skupaj.

Tako nedolžen le ni, če bo primerljiv z gripo bomo lahko veseli.

Poznam. Soseda se je 4x testirala s samo-testi, ker je zbolela njena familija. Vsakič negativno, nato na pcr pa pozitivna. Preboleva zelo blago, v bistvu z malo glavobola in žgečkanjem v nosu.

ja pri nas, včeraj član družine že z vročino  38 hitri test negativen, danes PCR test pozitiven. Ima še danes vročino, počutje katastrofa.

Prebolela covid nov/dec 20.

Bila 3krat cepljena.

Počurje pa že 1 teden zelo slabo, hitri testi negativni vsak dan.

Danes zjutraj hud glabobol.

Zvečer kašelj, mokro izkašljujem, vročina. Danes hitri testi negativni.

Sem pa bila v stiku, a nisem v karanteni, ker sem cepljena.

Jutri bom poklicala zdravnika. Me je pa zelo strah, ker sem prvo okužbo zelo slabo prenašala.

Bila tudi v bolnici, imela covid pljučnico, potem še hudo vnetje ledvic.

Vonja še zdaj nimam povsem nazaj. Mogoče 70 %, raje manj, kot več.

Zdaj me je res strah poteka.

Imam 42 let.

Po cepljenju nekaj težav ( modrice po az,…) a me je bilo bolj strah okužbe, kot cepljenja.

Avtor, hitri testi so manj občutljivi kot PCR testi. Tako da tvoj primer ni osamljen. Zgodi se takrat, ko je v brisu premajhna količina virusov, da bi jih hitri test zaznal, medtem ko je PCR bolj občutljiv in jih zazna. To je nekako tako, kot da bi  najprej gledal s prostim očesom, potem pa isto stvar še z lupo. S povečevalnim steklom vidiš več stvari, tudi tiste, ki jih s prostim očesom ne opaziš.

Me je strah, 12.01.2022 ob 00:06

Prebolela covid nov/dec 20.

Bila 3krat cepljena.

Počurje pa že 1 teden zelo slabo, hitri testi negativni vsak dan.

Danes zjutraj hud glabobol.

Zvečer kašelj, mokro izkašljujem, vročina. Danes hitri testi negativni.

Sem pa bila v stiku, a nisem v karanteni, ker sem cepljena.

Jutri bom poklicala zdravnika. Me je pa zelo strah, ker sem prvo okužbo zelo slabo prenašala.

Bila tudi v bolnici, imela covid pljučnico, potem še hudo vnetje ledvic.

Vonja še zdaj nimam povsem nazaj. Mogoče 70 %, raje manj, kot več.

Zdaj me je res strah poteka.

Imam 42 let.

Po cepljenju nekaj težav ( modrice po az,…) a me je bilo bolj strah okužbe, kot cepljenja.

Vso srečo!

Cela familija je zbolela. En prebolel, dvakrat cepljen, zdaj je spet zbolel. Takoj poz na hitrem in pcr.

jaz sem prebolela, dbakrat cepljena, imam vročino, kasßljam, skrl. Neg na hitrih in pcr.
trenutno vsi smo bolani, vsi na pcr, pozitivna dva. Isto na hitrem.

Avtor nisi smešen.

Hahaha, 12.01.2022 ob 01:57

Avtor nisi smešen.

Najprej si zamenjaj vzdevek, potem pa pri svoji debilni pamet pojasni, kje se avtor norčuje? Samo sprašuje kakšen je to virus, ki ga hitri test dvakrat ne zazna in potem k sreči naredi PCR, ker ni popolnoma prepričan o stanju!

Narod si bo pisal sodbo sam

Če bi virusu pustili, da se širi normalno, bi tega sranja lahko bilo prej konec.

In vi bedaki hodite na tretjo dozo, kljub temu da vam nič ne pomaga.

Karel veliki, 12.01.2022 ob 05:31

In vi bedaki hodite na tretjo dozo, kljub temu da vam nič ne pomaga.

Se popolnoma strinjam….človeška neumnost je neskončna….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close