Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Na živce mi grejo drugačni

Na živce mi grejo drugačni

Sem edini, ki tako razmišlja ali se tukaj še kakšen tak najde? Žena in sestra pravita, da sem rasno in versko nestrpen, da sem homofob, da sem nestrpnež, ki rad zaničuje, človek ki nikogar ne mara in mu gre vse na živce. Mogoče imata do neke mere prav, ampak mene vsej tej ljudje ne bi motili, če bi se vedli kot jim pritiče in z mano ne bi imeli nobenega opravka. Naj razložim; motijo me geji in lezbijke, ker se  ven mečejo na tak način, da sebe smešijo, radi pa bi da se jih jemlje resno. Motijo me priseljenci, ki nočejo, ki se ne aklimatizirajo na okolje v katerem so se znašli, motijo me novodobni starši, ki mislijo, da si njihovi otroci lahko privoščijo vse, pa učitelji, ki delajo razlike in ljudje, ki mislijo, da so večvredni, zelo me motijo ljudje, ki so nerazgledani pa moram imeti opravka z njimi. Skratka, veliko različnih skupin ljudi me moti. Še koga ali sem pač res do vseh zelo nestrpen?

Meni gredo tudi vsi na kurac. Med drugim tudi taki, ki pišejo v dveh sploh hkrati.

Nisi hermafrodit, odloči se ali si baba ali dec preden kracaš tukaj.

spolih**

Jaz pa sovražim ženske, pare in vsakogar, ki seksa in je v razmerju. Torej ljudi, ki niso devičniki, takoj odpikam. Dol mi visi za njihove težave, ko vem, da fukajo in uživajo v seks, medtem ko nekateri nič ne dobimo.

Jebeš, sem pač tako zagrenjen.

Tebe avtor/avtorica tudi sovražim. Prekleti jebači, seksarji nimate empatije do nefukačev

Odgovor na objavo uporabnika
Ne, nisi edini-a, 09.01.2022 ob 23:14

Meni gredo tudi vsi na kurac. Med drugim tudi taki, ki pišejo v dveh sploh hkrati.

Nisi hermafrodit, odloči se ali si baba ali dec preden kracaš tukaj.

Jaz sem tudi opazil, da je zamenjal(a) spol v zadnjem stavku. Niso mu všeč lezbijke in ima ženo, a na koncu je kot da je sam lezbijka? Čudno

Ja, transpolniki so ena ogabna reč. Fuj! Al si XX ali XY, ni druge izbire!

Na živce mi gredo lažnjivci, ki trdijo, da so razgledani, pa še sami zase ne vedo al bi bili raje dedi al  babe.

Vsak se lahko kdaj zmoči! Štekaš!
Na živce mi grejo tudi taki kot si ti, ki misijo da so popolni in potem popravljajo ljudi.

Vsak se lahko kdaj zmoči! Štekaš?
Na živce mi grejo tudi taki kot si ti, ki misijo da so popolni in potem popravljajo ljudi.

Po moje nas je vedno več takih. mene tudi moti vedno več ljudi. Mislim, da zato ker smo postali ene razvejene riti, ki niso pripravljene nič potrpeti., Vsak bi nekaj po svoje, namesto da bi skupaj stopili v tako kriznih časih kot so zdaj. Imamo moralno, politično in kmalu tudi gospodarsko krizo. Vladi gre vse to samo na roke, razdvojen narod. Evo, ti si nekaj najboljšega kar se lahko zgodi vladi. sigurno si SDSjevec.

hahahaa, 09.01.2022 ob 23:22

Jaz sem tudi opazil, da je zamenjal(a) spol v zadnjem stavku. Niso mu všeč lezbijke in ima ženo, a na koncu je kot da je sam lezbijka? Čudno

Ja, transpolniki so ena ogabna reč. Fuj! Al si XX ali XY, ni druge izbire!

Hej kako pa govoriš? Kaj pa ti veš o nas? Moja indetiteta je prelivajoča. Včasih sem rad ženska, ker imam v sebi žensko čutnost. To pa je zato ker sem hetero. Ker imam tako rad ženske, da se tudi sam najlepše počutim, ko sem v ženskih oblačilih in čutim žensko v sebi. Saj so ženske nekaj najlepšega. Zato se moja heteroseksualna moškost razliva v prelepo občutenje ženske v meni. Geji mi niso všeč, ker so tako oddaljeni od teh občutij. Sem heteroseksualn moški, ki je v skladu z žensko energijo v sebi. ⚧

Po domace povedano sovrazis vse razen samega sebe. Ker na koncu koncev se vsi razlikujemo med sabo in smo drugscni. Heteroti ste drugace se najvecja gamad, ki se ne zaveda kako sami sebe smesite. Vidite pa vse druge. Tako da bodite raje tiho. 😉

?matjazko?, 10.01.2022 ob 05:44

Hej kako pa govoriš? Kaj pa ti veš o nas? Moja indetiteta je prelivajoča. Včasih sem rad ženska, ker imam v sebi žensko čutnost. To pa je zato ker sem hetero. Ker imam tako rad ženske, da se tudi sam najlepše počutim, ko sem v ženskih oblačilih in čutim žensko v sebi. Saj so ženske nekaj najlepšega. Zato se moja heteroseksualna moškost razliva v prelepo občutenje ženske v meni. Geji mi niso všeč, ker so tako oddaljeni od teh občutij. Sem heteroseksualn moški, ki je v skladu z žensko energijo v sebi. ⚧

Haha Od obicne zenske brez licil in dekoracije je se vsak legvan lepsi. Clovesko babovje je eno najbolj ogabnih kreatur univerzuma, ki jih zlepa ne srecas in ne najdes.

Po mojih izkušnjah so ljudje, ki jim gre vse na živce, vsi so jim glupi, vsi bi morali živeti kot oni…..globoko nesrečni in še najbolj od vsega ne marajo sami sebe. Neka kvazi samovšečnost kako so popolni na ven….znotraj pa nič. Še najbolj jim gre na živce da si ljudje drznejo živeti po svojih željah. Mogoče zato ker se sami ne upajo. Če bi se toliko sami s sabo ukvarjali kot se z neznanci, bi mogoče bili manj zateženi in težki ljudje. Ljudje ki ŽIVIJO, nimajo časa secirati življenja drugih. To delajo samo ljudje ki životarijo. Meni se smilite.

Anonimno 2913, 10.01.2022 ob 05:54

Po domace povedano sovrazis vse razen samega sebe. Ker na koncu koncev se vsi razlikujemo med sabo in smo drugscni. Heteroti ste drugace se najvecja gamad, ki se ne zaveda kako sami sebe smesite. Vidite pa vse druge. Tako da bodite raje tiho. 😉

Zakaj vas je tako veliko? Od kod ste se pobrali?

pederajsi na monu, 10.01.2022 ob 08:49

Zakaj vas je tako veliko? Od kod ste se pobrali?

Od nikoder se niso pobrali. So cel čas tu in vsepovsod. Imaš jih polno okoli sebe. Samo da jih v reali ne opaziš, ker so skriti. Poročeni in podobno.

izkušnje, 10.01.2022 ob 08:42

Po mojih izkušnjah so ljudje, ki jim gre vse na živce, vsi so jim glupi, vsi bi morali živeti kot oni…..globoko nesrečni in še najbolj od vsega ne marajo sami sebe. Neka kvazi samovšečnost kako so popolni na ven….znotraj pa nič. Še najbolj jim gre na živce da si ljudje drznejo živeti po svojih željah. Mogoče zato ker se sami ne upajo. Če bi se toliko sami s sabo ukvarjali kot se z neznanci, bi mogoče bili manj zateženi in težki ljudje. Ljudje ki ŽIVIJO, nimajo časa secirati življenja drugih. To delajo samo ljudje ki životarijo. Meni se smilite.

Problem je v iskanju pozornosti,  ko se nekateri mečejo ven. To lahko rata nadležno in nekateri nimamo potrpljenja za take narcisoidne osebke.

Smo si vsi podobni, po nacinu življenja v prostem casu po službi, mogoče nas večina životari, predsodki so vedno prisotni, enkrat so bolj izraziti, drugič manj. Ne maramo čudakov, v bistvu pa smo sami čudaki. Vsem bo enkrat odbila zadnja ura, ampak do takrat moramo nekako preživeti, ni vedno lepo, včasih je samo znosno. Kakšna je razlika med živeti in životariti? Dva lahko živita popolnoma enako, a je njuna percepcija njunega bivanja različna.

Težava nastane, ko neželjeno obnašanje posplošiš na celo skupino.  Ali celo na raso, ali narod, spol, karkoli.

Pravzaprav, 10.01.2022 ob 09:47

Smo si vsi podobni, po nacinu življenja v prostem casu po službi, mogoče nas večina životari, predsodki so vedno prisotni, enkrat so bolj izraziti, drugič manj. Ne maramo čudakov, v bistvu pa smo sami čudaki. Vsem bo enkrat odbila zadnja ura, ampak do takrat moramo nekako preživeti, ni vedno lepo, včasih je samo znosno. Kakšna je razlika med živeti in životariti? Dva lahko živita popolnoma enako, a je njuna percepcija njunega bivanja različna.

Upam, da te ne vidim v nebesih. Ne morem prenašat takih pomehkuženih ljudi. Scvri v peklu, baba fuknena!

Nismo vsi čudaki. Ne pretvarjite se, da smo vsi na istem. Spizdite nekam s tako retoriko

Replika54g1, 10.01.2022 ob 09:53

Težava nastane, ko neželjeno obnašanje posplošiš na celo skupino.  Ali celo na raso, ali narod, spol, karkoli.

Zaradi takih kot ti preziram ženske. A boš že enkrat tiho?!

replikica, 10.01.2022 ob 10:04

Zaradi takih kot ti preziram ženske. A boš že enkrat tiho?!

Moram rečti da se pa kar strinjam, ne….

Sej to vi delate.

V življenju sta samo dve poti. Prva vodi k Bogu, druga od njega stran.

Ni težko ugotoviti, da ne maram tistih, ki se od Boga oddaljujejo….

Za zgoraj navedene je Pismo Rimljanom 1:18 dovolj nazorno:

Krivda človeštva
18 Božja jeza se namreč razodeva iz nebes nad vsakršno brezbožnostjo in krivičnostjo ljudi, ki s svojo krivičnostjo dušijo resnico. 19 Saj jim je to, kar je mogoče spoznati o Bogu, očitno: sam Bog jim je namreč to razodel. 20 Kajti od stvarjenja sveta naprej je mogoče to, kar je v njem nevidno, z umom zreti po ustvarjenih bitjih: njegovo večno mogočnost in božanskost. Zato so ti ljudje neopravičljivi. 21 Čeprav so namreč Boga spoznali, ga niso kot Boga slavili ali se mu zahvaljevali, marveč so postali v svojih mislih prazni in nespametno srce jim je otemnelo. 22 Domišljali so si, da so modri, pa so ponoreli in 23 veličastvo neminljivega Boga zamenjali z upodobitvami minljivega človeka in ptic, četveronožcev in plazilcev.
24 Zato jih je Bog prepustil poželenjem njihovih src, v nečistost, tako da so sami skrunili svoja telesa. 25 Božjo resnico so zamenjali z lažjo. Častili in oboževali so stvarstvo namesto Stvarnika, ki je slavljen na veke, amen. 26 Zaradi tega jih je Bog prepustil sramotnim strastem. Njihove ženske so namreč zamenjale naravno občevanje s protinaravnim, 27 podobno so tudi moški opustili naravno občevanje z žensko in se v svojem poželenju vneli drug do drugega. Moški so počenjali nespodobnosti z moškimi in tako sami na sebi prejemali povračilo, ustrezno svoji zablodi. 28 In ker se jim ni zdelo vredno, da bi živeli skladno s svojim spoznanjem Boga, jih je Bog prepustil njihovemu umu, ki ni prestal preizkušnje, tako da počenjajo, kar se ne spodobi. 29 Polni so vsakršne krivičnosti, zlobnosti, lakomnosti, hudobije. Zvrhani so nevoščljivosti, ubijanja, prepirljivosti, zvijačnosti, zlohotnosti. Hujskači so, 30 obrekljivci, Bogu sovražni, objestneži, domišljavci, bahači, iznajdljivi v hudobiji, neposlušni staršem, 31 brez pameti, brez zvestobe, brez srca, brez usmiljenja. 32 Čeprav poznajo Božji zakon, po katerem so tisti, ki delajo takšne stvari, vredni smrti, jih ne samo počenjajo, temveč tistim, ki jih delajo, celo pritrjujejo.

ni srž v tem, 10.01.2022 ob 08:58

Problem je v iskanju pozornosti,  ko se nekateri mečejo ven. To lahko rata nadležno in nekateri nimamo potrpljenja za take narcisoidne osebke.

Tako kot se mečeš ven ti kot oličenje normalnosti?

Naj uganem, ko greš ti po cesti z ženo in jo držiš za roke je to normalno. Ko gre sosed z možem se pa meče ven. Ko ti razlagaš v gostilni katero bi naskočil je normalno, ko sosed razlaga katerega bi on se meče ven. Zaključek….tvoj način življenja je ok, je ok ga razkazovati in se ne skrivati v kleti…..sosedov ni ok in ga more skrivat. Ampak narcisoiden je pa sosed itak 🙂

Ni treba jih sovražit, da vidiš, da so na slabšem kot ti zaradi lastnih genetskih prikrajšanj. Lahko jih sam pomiluješ. Glede homoseksualnosti pa: Sovraži greh, ne grešnika!

Ja, ti revež, ti… Ob tolikem sovraštvu ti ne ostane kaj dosti prostora za ljubezen. Škoda, pa bi ti koristila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close