Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Beović in Logarca bi nas cepili

Beović in Logarca bi nas cepili

Logar: Svetovalna skupina podpira obvezno cepljenje za starejše od 50 let

To bi morali storiti cimprej . Obvezno. Cepiti vsaj tiste , nad 50 !

Ja zaradi neučinkovitosti cepiva, so v Izraelu posegli po četrti dozi.

Kayya dober tek in vsako jutro se pretipaj, da ni zrasla kakšna bula.

Cetrtic cepljeni pa kaj ?  Ne bojte se cepiva, bojte se kovida in njegovih posledic- se posebej tisti nad petdeset let.       90 procentov ljudi na intenzivi je ANTIcepilcev.    Podpiram obvezno cepljenje !

Odgovor na objavo uporabnika
Delta353, 08.01.2022 ob 17:18

Cetrtic cepljeni pa kaj ?  Ne bojte se cepiva, bojte se kovida in njegovih posledic- se posebej tisti nad petdeset let.       90 procentov ljudi na intenzivi je ANTIcepilcev.    Podpiram obvezno cepljenje !

seveda pa kaj.

Eni žrete tablete kot cukre. Pa kaj.  Dober tek.

Pa kaj.

In kdo so te?Posebno Logarjeva s svojimi napisi je verodostojna?!

Folku v izraelu ne disi vec cepljenje, ne zelijo vec, samo toliko da boste vedli. Dosti imajo ljudje tega. Vse ima svoje meje, tudi stevilo doz.

Osnovo za cepljenje mi bo razložila sveta trojica v obraz. Prazen karton in zdrava. V primeru kakšne prisile pa tožba.

Jaz bi ju pa dal na zavod za zaposlovanje. Pa kaj.

wd40a148, 08.01.2022 ob 17:29

Jaz bi ju pa dal na zavod za zaposlovanje. Pa kaj.

@ WD40

Stari, ti si dokaj humanitaren… v primerjavi z menoj. Jaz bi jih dal v kurbnhaus… pa naj začutita, kako je s (lastnim) telesom služiti denar. ?

Anonimno 9917, 08.01.2022 ob 17:14

Ja zaradi neučinkovitosti cepiva, so v Izraelu posegli po četrti dozi.

Kayya dober tek in vsako jutro se pretipaj, da ni zrasla kakšna bula.

za katero- torej 4. ze- ravno tako ugotavljajo, da ni ucinkovita, ker raven protiteles izjemno hitro pade.

kaya ali kaj si to rabis cepivo kam drugam

Epic Fail, 08.01.2022 ob 17:34

@ WD40

Stari, ti si dokaj humanitaren… v primerjavi z menoj. Jaz bi jih dal v kurbnhaus… pa naj začutita, kako je s (lastnim) telesom služiti denar. ?

OMG tako komičnega kom pa že dolgo ni bilo. Hahahaaaaa

ravn obratn bojte se cepiva…

poznam 90+ staro gospo kovid prebolela z vrocinico v dso, brez posebnih problemov… ko so jih cepili v dso je 14 dni po cepivu umrla.

zdej bom mal nesramna, ampak bi bila velika verjetnost, da ju v kh noben nau hotu…

Če ju boš dal v kurbnhaus… bo pfajzer še več zaslužil. Z viagro, ker bodo imeli prešuštniki po obisku  probleme s potenco.

in nadaljevanje, 08.01.2022 ob 17:40

zdej bom mal nesramna, ampak bi bila velika verjetnost, da ju v kh noben nau hotu…

Če malo pogledaš iz kakih filmov hočejo tud take, sam bolj se morajo one potrudit in bolj so ponižane.

kristuuuus. da greš na kurbe, pa ti dve najdeš not… ti tamal skupaj s čeljustjo na tla pade…

Ti pa si humoristka

Hahajaja, 08.01.2022 ob 17:52

Ti pa si humoristka

Za moj pogled

Naj si tale gospa stroka zavrti

Petkovo centrifugo na dan 31.dec 2021 / val 202,ter si osveži svoje neposrečene strokovne  izjave.

Znova in znova.

Najboljša povezava na strani

Ustavniski blog Andraž Teršek

Prekleti fašisti izvajajo cepilni terorizem, ker hočejo uničiti naravno imunost. Zato je treba uničiti fašiste.

https://www.facebook.com/groups/1575785452445365/permalink/5097580310265844/

https://9gag.com/gag/adgK7Dd

Čeprav je že dovolj dokazov kaj je namen strupenih zvarkov, se mi zdi, da jih ni nikoli preveč.

https://www.facebook.com/groups/999695823864713/permalink/1302775420223417/

Zato pa so takšne posledice. Več cepljenih, več okužb in več mrtvih…Genocid.

Obvezno cepljenje: da ali ne?

Cepljenje je učinkovito:

Image

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close