Korona burleska
Razmišljam in počasi se začenjam počutiti kot bi živela v burleski
Zakaj? Saj sploh ne vem kje naj začnem ?
Uvedejo obvezne kirurške maske, ljudje kričijo, da kirurške maske ne ščitijo pred virusom. Priporočijo ffp2 maske, ljudje besno zatrjujejo, da so kirurške čisto dovolj, če ne kar brez. Ok, ostanejo kirurške maske, ki spet ne ščitijo pred virusom ampak najbrž, če smo brez smo pa zaščiteni ??♀️
Če gremo k šolam. Se šole zaprejo, reveži otroci trpijo, imajo težave z nespečnostjo, nervozo in ne vem kakšne vse tegobe, ker potrebujejo socialne stike. Se šole odprejo pod pogojem samotestiranja. Kar naenkrat socialni stiki niso več pomembni, najhujše zlo postanejo palčke za samotestiranje in otroci morajo zato po ukazu staršev ostati doma?. Ni pa bilo problem otroka testirati za morje. Takrat palčka še ni bila nevarna. Oba starša sta držala sončka, da slučajno ne pobegne in potovanje odpade ?? Kdaj so palčke postale nevarne, ne vem ??♀️
Če so še pred enim letom zaradi zaprtih šol imeli težave z nespečnostjo, zdaj preveč spijo, ker jim zaradi mask primanjkuje kisika. Mimogrede, kirurške maske, očitno ne preprečijo poti virusu, jo pa kisiku ??.
Na jesen 2020 ljudje “norijo”, da hočejo cepiva, da jih ne naredijo samo zato, ker želijo uničiti gospodarstvo in iz ljudi narediti reveže. Pridejo cepiva, si morete zamisliti, to je kar naenkrat največji genocid nad človeštvom, strup, čipi, 5G, imajo samo pogojno dovoljenje za uporabo….
Hjaa, saj Wifi res neverjetno dobro vleče po boosterju ?
Potem pa glej ga zlomka, Pfizer dobi trajno dovoljenje za uporabo. Ampak jebelacesta, če pa so javno objavljene sestavine cepiva, velika tajnost farmacije ??
Po drugi strani pa, ljudje, svetovne, tajne načrte za prihodnost izbrskajo iz ne vem kje. In to takšne že prevedene v slovenščino, ki omenjajo tako dr. Kreka kot dr. Beovičevo in dr. Ihana, ki očitno igrajo veliko vlogo pri vodenju teh planov ?.
Samo ni mi jasno kje so našli imena naših strokovnjakov, če pa so ti baje nula in nimajo pojma in ima že vsak FB uporabnik več znanja??…
Potem pa smo spet tam. Cepiva ne ščitijo pred Covidom, na Covid oddelkih ležijo samo cepljeni, ki so se okužili in zboleli za težkim potekom, kljub trem odmerkom. Ampak zdaj se sprašujem; Okužili s čim, če Covid ne obstaja? ??
Pa, da bo uganka še večja, Covid ne obstaja, ljudje pa še kar zbolevajo za Covidom in v bolnišnici tistim necepljenim, okuženim nočejo pomagati ampak jih z respiratorjem umorijo in jim celo s kisikom zamrznejo pljuča ??. Samo pismo a niso samo cepljeni v bolnišnicah????
Misterija, ki še ni razrešena, so prazne bolnice, polne cepljenih ljudi ?
Največja uganka pa mi je, kdaj hudiča bom že prejela tiste milijone, za katere sem plačana za širjenje lažne propagande??? Ker, res si močno želim kupiti en samotni otok in se odseliti tja, še s parimi ljudmi ???
Burleska, vam rečem ??. Verjetno sem še kaj pozabila, lahko me spomnite. ??
Žalostna694, 06.01.2022 ob 19:55
Tole vse skupaj je v bistvu skrajno žalostno in tako zelo resnično. Ne vem, to lahko pripišemo samo nam Slovencem ali je globalno kriza razdvojenosti.
Ja je. Nismo pa slovenci samo taki. Je kar globalen problem razdvojenosti. In žal se ljudje ne morejo sprijazniti s tem da se včasih ene stvari pač zgodijo, vedno iščemo krivca, nekega grešnega kozla za naše težave, ker se pač znajdemo v takih situacijah. Ko pa kdo nastavi ogledalo pa pove kako je na stvari pa zanikanje. Ravno zadnjič sem gledal film na netflixu Dont look up, ki perfektno opisuje ignoranco ljudi. Pač imaš ljudi ki živijo po tem ja men se ne more zgodit nič, nič se mi tudi ni zgodilo bla bla zato pomoje problema ni.
Kriva je farmacija, kriva je medicina, politika,.. Vse je krivo… Medtem pa se noben ne vpraša zakaj se to zgodi? Včasih je pač narava. Ja če mi ne skrbimo za naravo, bo tudi ona udarila nazaj.
Malo za hec, 06.01.2022 ob 16:45
Razmišljam in počasi se začenjam počutiti kot bi živela v burleski
Zakaj? Saj sploh ne vem kje naj začnem ?
Uvedejo obvezne kirurške maske, ljudje kričijo, da kirurške maske ne ščitijo pred virusom. Priporočijo ffp2 maske, ljudje besno zatrjujejo, da so kirurške čisto dovolj, če ne kar brez. Ok, ostanejo kirurške maske, ki spet ne ščitijo pred virusom ampak najbrž, če smo brez smo pa zaščiteni ??♀️
Če gremo k šolam. Se šole zaprejo, reveži otroci trpijo, imajo težave z nespečnostjo, nervozo in ne vem kakšne vse tegobe, ker potrebujejo socialne stike. Se šole odprejo pod pogojem samotestiranja. Kar naenkrat socialni stiki niso več pomembni, najhujše zlo postanejo palčke za samotestiranje in otroci morajo zato po ukazu staršev ostati doma?. Ni pa bilo problem otroka testirati za morje. Takrat palčka še ni bila nevarna. Oba starša sta držala sončka, da slučajno ne pobegne in potovanje odpade ?? Kdaj so palčke postale nevarne, ne vem ??♀️
Če so še pred enim letom zaradi zaprtih šol imeli težave z nespečnostjo, zdaj preveč spijo, ker jim zaradi mask primanjkuje kisika. Mimogrede, kirurške maske, očitno ne preprečijo poti virusu, jo pa kisiku ??.
Na jesen 2020 ljudje “norijo”, da hočejo cepiva, da jih ne naredijo samo zato, ker želijo uničiti gospodarstvo in iz ljudi narediti reveže. Pridejo cepiva, si morete zamisliti, to je kar naenkrat največji genocid nad človeštvom, strup, čipi, 5G, imajo samo pogojno dovoljenje za uporabo….
Hjaa, saj Wifi res neverjetno dobro vleče po boosterju ?
Potem pa glej ga zlomka, Pfizer dobi trajno dovoljenje za uporabo. Ampak jebelacesta, če pa so javno objavljene sestavine cepiva, velika tajnost farmacije ??
Po drugi strani pa, ljudje, svetovne, tajne načrte za prihodnost izbrskajo iz ne vem kje. In to takšne že prevedene v slovenščino, ki omenjajo tako dr. Kreka kot dr. Beovičevo in dr. Ihana, ki očitno igrajo veliko vlogo pri vodenju teh planov ?.
Samo ni mi jasno kje so našli imena naših strokovnjakov, če pa so ti baje nula in nimajo pojma in ima že vsak FB uporabnik več znanja??…
Potem pa smo spet tam. Cepiva ne ščitijo pred Covidom, na Covid oddelkih ležijo samo cepljeni, ki so se okužili in zboleli za težkim potekom, kljub trem odmerkom. Ampak zdaj se sprašujem; Okužili s čim, če Covid ne obstaja? ??
Pa, da bo uganka še večja, Covid ne obstaja, ljudje pa še kar zbolevajo za Covidom in v bolnišnici tistim necepljenim, okuženim nočejo pomagati ampak jih z respiratorjem umorijo in jim celo s kisikom zamrznejo pljuča ??. Samo pismo a niso samo cepljeni v bolnišnicah????
Misterija, ki še ni razrešena, so prazne bolnice, polne cepljenih ljudi ?
Največja uganka pa mi je, kdaj hudiča bom že prejela tiste milijone, za katere sem plačana za širjenje lažne propagande??? Ker, res si močno želim kupiti en samotni otok in se odseliti tja, še s parimi ljudmi ???
Burleska, vam rečem ??. Verjetno sem še kaj pozabila, lahko me spomnite. ??
Resnična vprašanja so tole:
Zakaj FDA zahteva najprej 55 in nato 75 let za razkritje dokumentov, češ da gre za preveč strani, za odobritev pa je rabila 108 dni?
Zakaj FDA ni preverila, kaj se je dogajalo v Ventavii?
Zakaj poškodbe Maddie de Garay in Brianne Dressen niso zabeležene v varnostni študiji? Zakaj se je urednik NEJM, v kateri je bila objavljena, sprenevedal, da to ni njegova stvar, ko mu je Dressnova pisala?
Zakaj je bilo rečeno, da učinkovina ostane v mišici na mestu vboda, če pa je že iz 1. faze Fajzerja na podganah, ki je bila razkrita kot del tehnične dokumentacije za pridobitev dovoljenja za promet na Japonskem, jasno, da ne? Da gre tudi v jajčnike.
Zakaj je rečeno, da naj se nosečnice kar vse povprek brez zadržkov pikajo, če pa Ema in proizvajalec trdita drugače? Berčkajte malo kaj takega, recimo: https://www.ema.europa.eu/en/documents/variation-report/comirnaty-h-c-5735-r-0046-epar-assessment-report-renewal_en.pdf in recimo http://www.ema.europa.eu/en/documents/rmp-summary/comirnaty-epar-risk-management-plan_en.pdf
Zakaj je forsiran samo RRR, o ARR in NNV pa nič ali zelo malo?
Zakaj je bila vsaka druga hipoteza o izvoru diskreditirana malodane kot izdaja, če se je pa kasneje izkazalo, da je še kako možna? Vmes so pa oblatili en kup ljudi?
Zakaj zgodnjega zdravljenja ni, če pa zdravniki, ki to počnejo, poročajo o dokazanem ogromnem upadu smrti in hospitalizacij, ponekod z nula smrti? Študij je že polno, pa ne le za razvpita zdravila. Razviti so protokoli s poceni zdravili. Države pa kupujejo 1000x dražja novo razvita z lepim številom stranskih in možnostjo spodbujanja novih variant. Iz enega poceni konjskega se je sam regulator delal norca, odobriti drugega isto konjskega, ki stane tisočkrat več, pa mu ni bil problem. In študije razvpitih zdravil, kajneda, Surgisphere. Andrew Hill je pa tudi Lawrijevi izjavil, kar je izjavil, glede študije o ivm.
Zakaj po celem svetu ljudje navajajo, da jih pri navedbi stranskih učinkov dr odpravijo, češ da to ni od pika, čeprav so med njimi tudi resni? Povsod so pričevanja, preberite si, prevajalniki obstajajo.
Revolving doors pri regulatorjih (in medijih in na vrhu EU) veste kaj je to? Ema-Fajzi-Ema-Fajzi. Uršula-Hajko-Orgenesis-Biontech-Fajzi in nazaj.
Potem imamo ugledne znanstvenike, – pa ne te “znane”, ampak “provxxerje”!!!, ki svarijo pred različnimi zadevami – npr. dr. Hernion Claude z Danske pred pikanjem otrok, dr. Munitz iz Izraela pred 4. dozo! Zakaj tega naši “promotorji znanosti” ne pišejo, če že o Maloneu in podobno diskreditiranih nočejo? Takih je v vsaki znanstveni reviji precej.
Imamo dr. Coatzeejevo iz JA, ki pravi, da v VB zganjajo paniko.
Zakaj za Comirnaty še niso izpolnjene Specific obligations, ki jih je zahtevala Ema in bi morale biti julija 2021?
V teh Specific obligations je nekaj zelo pomembnega za piknjene in tiste, ki se še nameravate, poglejte si – ključni besedi sta homolognost in mimikrija.
Pa poiščite si raziskavo o slabi optimizaciji kodonov v Fajziju in Moderni, tudi to bi vas moralo zanimati.
Tudi to, da spajkiji poslabšujejo popravke poškodb DNK, ravno izšel en članek.
Pa mogoče, to se pravkar raziskuje, tudi reverzna transkriptaza. A kaj to je? To dela nekaj, o čemer se ne sme govoriti, ker češ da je nemogoče. Saj vemo, kaj je znani sociolog izjavil , pa so ga linčali.
Tudi negativna učinkovitost, ki so jo izmerili, bi piknjene morala vsaj malo zanimati.
Pa zmanjševanje levkocitov in nevtrofilcev po pikanju, tudi izšlo nekaj člankov.
Vse v priznanih revijah, vse čekirano. Pa vas nič ne zanima. Ali pa ne znate poiskati. Mogoče je čas, da se naučite, saj vam “promotorji znanosti” tega ne povedo.
Največje Butale so svetovna hiprokrizija, zdaj, ko je jasno, da tudi polno cepljeni po tekočem traku zbolevajo in torej tudi prenašajo, ampak edini grešni kozli za širjenje virusa so pa necepljeni? Ti, ki morajo stalo dokazovati, da so zdravi, medtem, ko prvim ni treba. Pa razumi to, kdor more.
Edini objektivno veljaven kriterij je test, vse ostalo je pa la-la. Ampak to, da je ta virus, ki je zdaj uradno že razglašen za milejšo obliko, tako grozen, da je veljavnost testa zgolj 24 ur, je pa naslednja burleska. Samo pri nas v Butalah. Manj ko je kritičnih bolnikov, bolj kretenske omejitve nam postavljajo. Avtorica verjetno vse to razume. Jaz pač ne.
Tole je boljša burleska:
burleska iz medijev, 07.01.2022 ob 02:17
Tole je boljša burleska:
podpis…same nebuloze govorijo
To ni burleska, to je genocid.
https://www.odpriteoci.si/post/uradna-zgodba-razpada-nekaj-grozljivega-in-velikega-se-dogaja
en cepljen in nategnjen, 07.01.2022 ob 07:40
Ker verjamem (sem verjel) v znanost, sem šel 10. decembra na tretji odmerek. Po 10 dneh sem si dal izmeriti protitelesa in sem jih imel 3000. Predvčerajšnjim sem ponovil test in jih imam 0,5.
To je burleska.
Resno? Me je kar groza zdaj še 1x na kontrolo protiteles.
Forum je zaprt za komentiranje.