sestrojebci
A se ni sestrojebec včasih reklo svaku?
https://i.pinimg.com/originals/00/c0/64/00c064e8540abbe0f9320770452bf46d.jpg
CrazY FroG ?, 05.01.2022 ob 16:01
Ja pojma nimam, ni to v mojem interesu.. ko gledaš kkšn zgodovinski film je pa to kr navadno, da brat in sestra rodbino nadaljujeta.. pure blood (umazan razum) ?
Jaja, samo če gledaš stare egipčane, so faraoni precej spominjali na Picasojeve slike.
Zabranjuju vam se: matere vaše, i kćeri vaše, i sestre vaše i sestre očeva vaših, i sestre matera vaših i bratične vaše, i sestrične vaše, i pomajke vaše koje su vas dojile, i sestre vaše po mlijeku, i majke žena vaših, i pastorke vaše koje se nalaze pod vašim okriljem od žena vaših s kojima ste imali bračne odnose – ali ako vi s njima niste imali bračne odnose, onda vam nije grijeh – i žene vaših rođenih sinova, i da sastavite dvije sestre – što je bilo, bilo je, Allah zaista prašta i samilostan je –
Znaš tko, 05.01.2022 ob 16:16
Da ti se najebem mamice. Jel ti jasno propalico jedna?
Ocitno ti niso znana dejstva.
To je vcasih bila norma. Norma. Ne pa izjema. Še do pred 100 leti si imel to v ameriki. A normalno ti pa je da brat pa sestra u srcuuu vaseee evropeee.
Pa jebu ti bom mater v vsaki temi dzubre jedno.
Stari, daj si duška… če ti bo lažje, jaz častim, evo.
Anonimno 2451, 05.01.2022 ob 16:20
Sprevrženost je itak nova normala.
Star si, WD. Treba bo stopit v stik s časom.
@Anonimno 2451 a veš da sem res. Včasih res komaj čakam da se speljem iz tega sveta pa naj se druge budale zajebavajo.
Znaš tko, 05.01.2022 ob 16:25
Ooo… A tako si jo poimenoval staro psico???
Bjednice jedan. Zafuro si zivot. Zeljan svega. U teh letih ob sestih ustajas teces tja na siht ko bi moral biti trikrat preskrbljen.
A se te sramujejo starsi?
Ja lej eni moramo v službo, da boš imel za socialno.:-DD
wd40a148, 05.01.2022 ob 16:37
Rajši v službo kot brat jajca od korana.
Pa lakse je lezat i samo z ocmi levo desno… Mal razmisljat…
Kot pa lomit hrbet pa vstajat tam cel nenaspan. V dezju snegu mrazu moras it od doma… Trpet delodajalceve in kolektivne mahinacije… Bit tam deklica za vse… Na voljo… Nasmejan… Naguzen…
Saj se strinjas?
Lakse samo čitat.
A nebi moral biti preskrbljen?
Lahko privoscis repliki starega zgonjenega twinga?
Forum je zaprt za komentiranje.