Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Damjana Golavšek pijana nastopala na Milijonarju

Damjana Golavšek pijana nastopala na Milijonarju

KATASRROFA!

Pijana, neurejena…..GROZLJIVO!

Kje? Kdaj?

Sem sla pogledat in mislim, da sta kar obe … samo Vrckovnik je verjetno v boljsi pivski kondiciji in deluje treznejse.

Ja, res sta bili obe. Ampak Golavškova je pa res ena krava stara…

Da ju ni bilo sram….in to vajo bosta ponovili.

Negledljivo. Sramota za oddajo ki jo običajno rada gledam

Ne, nista bili pijani, samo obnašali sta se narejeno, radi bi izpadli frajerki…Ampak njuno obnašanje je bilo na nivoju petnajstletnic, narejeno. Boljše bi bilo, če bi spili kakšen kozarček vina in bi bili vsaj originalni.

Tudi po mojem mnenju je izpadlo obupno. Drugače pa sta lahko čisto super osebi, ne bom sodila.

Pa saj to sta 2 slovenski kulturnici.

Morata piti.

Kje sta nastopali?  Se da videti?

Link?

Spet moralizirate sami zagrenjenci, ki se ne znate sprostit ob kozarcu.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8726, 03.01.2022 ob 23:54

Link?

Planet TV… 3.1.22 med19:45 in 20:45

A to je moraliziranje zate? Se ti zdi, da sta bili na privat zuru ali na tv?

Obrnimo drugace. Pokazali sta, predvsem Golavškova , koliko in kaj imata v glavi! Golavškova je povrhu vsega še zelo neurejena.

In tratili sta čas  drugim udeležencem, ki so prišli priigrat denar dolocenim organizacijam.

Z eno besedo Obup od žensk, verjetno mislita, da sta še vedno najstnici, Godlarju sta uničili celo oddajo.

mislim da si ti avtorica bolj pijana kot je bila Damjana. Ma ne pijana. Prfuknjena, bi jaz rekel da si.

Bili sta trezni. Ampak ju je malo cas povozil.

Jaz pa upam, da sta bili pijani. Ker je tako obnašanje dveh zrelih v sramoto vsem ženskam. Niti 12-letnice se ne obnašajo tako otročje in nezrelo.

—-, 04.01.2022 ob 08:51

mislim da si ti avtorica bolj pijana kot je bila Damjana. Ma ne pijana. Prfuknjena, bi jaz rekel da si.

Točno tako. Damjani kapo dol, ker se je sprejela takšno kot je, vam ovce pa le brž k frizerju in pedikerju na kemikalijski coctail, ki ga vaše telo nujno potrebuje, da ohranjate lažno mladost in umetno urejenost.

Mimogrede ali sploh poznate vsebino kemije, ki jo napocajo na vas v teh salonih?

Tako reakcijo bi si želel, ko je minister za kulturo na javni televiziji nastopal pijan kot čep, da se mu je kar jezik zapletal.

ne žalit pubertetnic, 04.01.2022 ob 09:11

Jaz pa upam, da sta bili pijani. Ker je tako obnašanje dveh zrelih v sramoto vsem ženskam. Niti 12-letnice se ne obnašajo tako otročje in nezrelo.

Grozno je videti pijanega moškega, še bolj grozno pa je videti staro, zapito žensko.

Ne vem ali sta bili pijani ali ne, vem pa da tako obnašanje ni za nikamor!

Prav na vsa vprašanja sem takoj vedela odgovore pa imam samo V. stopnjo izobrazbe….

Sta oni dve študirani??:)))

sem njunih let, 04.01.2022 ob 10:29

Ne vem ali sta bili pijani ali ne, vem pa da tako obnašanje ni za nikamor!

Tudi jaz sem njunih let in sem bila zgrožena nad njunim otročjim obnašanjem. Res neokusno.

OMG, meni ju je bilo kar nerodno gledati, kako sta se blamirali. Dejansko sta uničili to meni ljubo oddajo.

Pijana Golavškova, 03.01.2022 ob 20:50

KATASRROFA!

Pijana, neurejena…..GROZLJIVO!

Se strinjam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close