Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Damjana Golavšek pijana nastopala na Milijonarju

Damjana Golavšek pijana nastopala na Milijonarju

Zeeeeeeh. Tema odprta kot beden poizkus dvigovanja gledanosti. Milijonar na Godler TV se je že davno izpel zaradi škrtih producentov. Kdo bo pa gledal kako se tekmovalci potijo pri nemogoče težkih vprašanjih za 200 ali 300 evrov?

Kakšne so šele dol, šampin,pa krtačo,pa dobro nažajfat,da ne bo smrdelo. Pa glavo umit tudi!

Meni se Golavskova ni zdela neurejena, cisto lepa, naravna, tudi sicer mi je ok, to vceraj pac res ni bilo. VRČkovnik je bolj umetna, zafnana, je pa vceraj kar umirjala situacijo, ker je videla, kako je, ponavadi je ravno obratno – da ona pretirava in jo G. miri.
Sem pa ju vceraj res bolj poslusala kot pa gledala … vsekakor pa se zraven smejala. Ubogi Godler.

Ce bi ti catastrofa imela vsam malcek soli v glavi, bi lahko vedela, da tekmovalci ne morejo nastopat v vinjenem stanju. Tudi na tv imajo pravila.

meni sta delovali obe pijani, ne samo Damjana, tisto dvigovanje rok ob odgovorih na enostavna vprašanja, kot, da sta ena drugo lovile, da ne padeta dol iz stola.. Malo sta ga imele pod kapo stoposto, v bistvu cela oddaja  čista Štala zaradi teh dveh..

Odgovor na objavo uporabnika
da pogledam, 03.01.2022 ob 21:08

Kje? Kdaj?

Kje se to da pogledat?

Ne vem, če je bila pijana, me je pa šokiralo, da je možno biti tako nerazgledan in antipatičen.

AVTOR POSTA, PEJT RAJŠ KRAVE PAST NA vELIKO PLANINO. bO BOLJ PAMETNO.

ljudje, da mi mogoče kriv vaš TV sprejemnik. Bo treba v trgovino po kaj novejšega. Tehnologija vidno napreduje.

Cist OK.

Vinotoč, 04.01.2022 ob 16:10

Kje se to da pogledat?

Na TV Planet zvečer. Danes bo nadaljevanje. AMpak je res težko gledat, upam da bosta danes trezni. No, Irena je bila kar v redu, ampak Golavšek je bila totalno pribita.

danes zvečer, 04.01.2022 ob 18:56

Na TV Planet zvečer. Danes bo nadaljevanje. AMpak je res težko gledat, upam da bosta danes trezni. No, Irena je bila kar v redu, ampak Golavšek je bila totalno pribita.

Meni se je zdela pa Vrčkovnikova prbita.

Nocoj jo lahko ponovno gledas.

Pijana Golavškova, 03.01.2022 ob 20:50

KATASRROFA!

Pijana, neurejena…..GROZLJIVO!

Avtorica, nisi normalna!

Zavajaš, lažeš in napihuješ!

Hahaha, 03.01.2022 ob 21:54

Ja, res sta bili obe. Ampak Golavškova je pa res ena krava stara…

No, ti si pa prva stara krava!

lahka vprašanja, 04.01.2022 ob 10:36

Prav na vsa vprašanja sem takoj vedela odgovore pa imam samo V. stopnjo izobrazbe….

Sta oni dve študirani??:)))

do kolen jima ne sežeš s tisto tvojo kurjo pametjo!

bruka, 04.01.2022 ob 19:11

Meni se je zdela pa Vrčkovnikova prbita.

Mogoče si bila pa ti prbita.Očitno dobro veš, kako to zgleda.

Ohhhh, joj, kakšni  primitivci ste tu gor.

Kot bi poslušal stare vaške opravljivke!

Bravo, ženski sta se streznili.

merien384, 04.01.2022 ob 21:53

Avtorica, nisi normalna!

Zavajaš, lažeš in napihuješ!

Res je.

Pa bravo Damjana Golavšek, da je  pri svojih 58ih letih ostala naravna, da ni podlegla plastificiranju- nenapihnjena,  nezategnjena.. Irena vrčkovnik pa čisto nasprotje – nafilana, polikana po obrazu, oči tudi že blj na “kitajsko” potegnjene od zategovanja – dosti starejša izgleda,kot  (samo!!) 53 let, kolikor jih ima v resnici. Izgleda kot popravljena 65-letnica 😛

Sicer pa, naj v teh kriznih časih uživata – takoj vam gre na živce, če se nekdo malo nasmeje v javnosti, no.

Meni sta bile pa ok. Kakšno napihovanje da sta bili pijani. A ste normalni? Pa kaj vam je folk?

Me je bolj zgrozilo ko sta na stol prišla dva novinarčka, ki vodita neko jutranjo informativno oddajo. To je bila pa groza. Groza o nerazgledanosti in neznanju. In taki se imajo za nekaj več.

Naslednji dan sta se streznili in sta bili mejno sprejemljivi.

Prvi dan sta bili pa katastrofa. Kot da bi direktno iz pijanke ušli.

Niti slučajno se mi nista zdeli pijani.

zakaj so to dopustili, 05.01.2022 ob 10:58

Naslednji dan sta se streznili in sta bili mejno sprejemljivi.

Prvi dan sta bili pa katastrofa. Kot da bi direktno iz pijanke ušli.

“naslednji” dan je bil posnet takoj za prvim, tako da bi rekel, da je pijan kdo drug…

sicer je pa ta Milijonar poden od podna …

Ti nisi samo pijana, ti si še prifuknjena zraven! V glavnem, ena koza si! Kake teme glupe odpiraš! Sebe poglej, kakšen šus si, do peta jima ne sežeš!

če bi, 05.01.2022 ob 13:13

Niti slučajno se mi nista zdeli pijani.

Torej sta se trezni takole obnašali?! To je še slabše, kot če bi bili pijani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close