Kako najti sebi primernega
Stara sem nad 35. Imam precejšno nesrečo v iskanju pravega. Preden me napade kdo, češ kje si bila pa prej ali pa si stara in za odpis, naj povem da sem pred leti izgubila ljubezen svojega življenja v prometni nesreči. Skupaj sva bila 10 let in zame je bil to velik šok. Po tem dolgo časa nisem sploh imela želje biti s kom. Zdaj pa si tega želim, samo kaj ko ne najdem pravega. Pa da se razumemo, samskih pri teh letih je kar dovolj, samo noben me ne pritegne tako zelo, da bi si z njim želela zvezo.
Moti me predvsem njihov stil življenja. Ne da obsojam drugačen stil življenja, samo jaz bi nekoga, ki je zanesljiv, ljubeč, pozoren, ima kakšen hobi, vendar ne nekaj kar bi mu vzelo ves prosti čas. Nekoga, ki ni zapečkar, rad hodi v naravo, potuje, in seveda nekoga, ki se ne poigrava z žensko samo zaradi svojega zadoščenja. Kje naj ga najdem?
Ali je lahko kadilec?
Nasvetprosim, 02.01.2022 ob 10:10
Stara sem nad 35. Imam precejšno nesrečo v iskanju pravega. Preden me napade kdo, češ kje si bila pa prej ali pa si stara in za odpis, naj povem da sem pred leti izgubila ljubezen svojega življenja v prometni nesreči. Skupaj sva bila 10 let in zame je bil to velik šok. Po tem dolgo časa nisem sploh imela želje biti s kom. Zdaj pa si tega želim, samo kaj ko ne najdem pravega. Pa da se razumemo, samskih pri teh letih je kar dovolj, samo noben me ne pritegne tako zelo, da bi si z njim želela zvezo.
Moti me predvsem njihov stil življenja. Ne da obsojam drugačen stil življenja, samo jaz bi nekoga, ki je zanesljiv, ljubeč, pozoren, ima kakšen hobi, vendar ne nekaj kar bi mu vzelo ves prosti čas. Nekoga, ki ni zapečkar, rad hodi v naravo, potuje, in seveda nekoga, ki se ne poigrava z žensko samo zaradi svojega zadoščenja. Kje naj ga najdem?
@ Nasvetprosim
Zakaj za boga milega se vsi sprašujete, kje najti pravega. Pravilno vprašanje je kako? Odgovor na to vprašanje pa je… se je treba podati in prehoditi pot. ?
Jaz sem mal mlajši od tebe. Pa si tudi iščem sebi primerno že nekaj let. Sem bolj staromoden tip človeka in sem do sedaj imel sam eno zvezo, ki se pa ni izšla. Mogoče se pa takšni kot jaz in avtorica res vedno zgrešimo, ker jaz spoznavam same avanturistke in take, ki menjajo tipe kot gate. Očitno so vse normalne res že poročene, nimam pojma.
ahhhhhh, 02.01.2022 ob 16:31
Jaz sem mal mlajši od tebe. Pa si tudi iščem sebi primerno že nekaj let. Sem bolj staromoden tip človeka in sem do sedaj imel sam eno zvezo, ki se pa ni izšla. Mogoče se pa takšni kot jaz in avtorica res vedno zgrešimo, ker jaz spoznavam same avanturistke in take, ki menjajo tipe kot gate. Očitno so vse normalne res že poročene, nimam pojma.
Prvo, hvala za normalen odgovor 🙂
Jaz pa mislim, da niso pri teh letih kar vsi poročeni. Tudi se mi ne zdi nič narobe, če si partnerja iščemo kasneje, ne ravno pri 20ih. Res je izbor manjši, ampak vsaj vemo kaj iščemo.
Mene najbolj skrbi, da ne bom našla primernega. Kar z nekom pa ne bi bila, samo zato, da ne bom samska. Očitno je treba res prehodit dolgo pot, kot je napisal nekdo zgoraj.
Zdravo
Lahko se mi javiš na edenzelozanimiv@gmail.com. Star sem 38, temni lasje, preprost, a filozofski, globok, visok 183 cm, , srednja postava, dobra plača, v prostem času hobiji, predvsem umetnost, sprehodi v naravi, parkih, občasno kako krajše potovanje. Za več infa se javi. Bodi mi Lepo.
pri teh letih na zalost ostane samo se olos samski.. spploh moski… ce je pri teh letih samski je vecja verjetnost da je z njim nekaj narobe kot da je normalen. mogoce imas 1÷ takih ki so imeli kako taksno nesrecno zgodbo kot ti sama… najdi si hobije in bos spoznala ljudi, boljse to kot iskati po spletnih zmenkarijah. tam so sami laznjivci pa taksni ki so si zenske ze fejst obrisale noge v njih… locenci ki jih nobena noce.. kurbirji vseh vrst tudi taki v zvezah. hobije mogoce si umisli psa kar te bo gnalo da bos skos v pogonu, hribih, aktivnostih itd. ko bos zadovoljna sama s sabo in svoji. zivljenjem kot takim ne bos vec iskala.in takrat navadno pride kdo. ko isces najdes samo plevel.
V današnjih “modernih” časih se poparčkajo največ kar preko neta. Zato pa je tudi toliko nestabilnosti v zvezah, razhajanj, ločitev, ali pa nesrečnih zakonov, ker sta ostala skupaj zaradi otrok. Prav je, da imaš neke zahteve do njega, saj bi naj bila na koncu koncev skupaj do konca. Bi bilo pa tudi prav, da si se sama pripravljena prilagajati tako njemu, kakor novi situaciji. In kje naj ga iščeš? Postani članica kakega Planinskega društva, hodi v hribe z njimi, opravi kak vodniški izpit, … Pridruži se kakemu Folklornemu društvu, Pevskemu zboru, ….. Veliko je takih, malo staromodnih društev ali klubov, kjer se tudi kak fant, morda ločenec ali vdovec, ali pa samo sramežljivi nespretnež mimogrede najde. Ne išči ga za šankom, v klubu, na netu, v vsakem primeru ga moraš najprej dodobra spoznat, predno bi lahko ratalo kaj bolj resnega. Pa veliko uspehov ti želim.
Pojdi nekam na vas. Kak kmetijski sejwm. Jaz sem stara 45 let. Pa ima drug problem. Sem poročena in sedaj sem se zaljubila v enega. Vse top lastnosti tip super. Ni da ni. Vajen delat kmet. Mal bolj po kmetih se razglej. Tukaj je full samskih stricev. Če si se pripravlhena odselit in delat. Lej ponudbe dežujejo. Če bi imela, pa še kakega otroka ne boš imela težav.
Bolj si star bolj si izbirčen, bolj te vse moti,… Govorim iz lastnih izkušenj.
Najdi ga čim prej! Vsako leto bo težje!
Probaj med znanci iz mladostnistva. Sploh, če si iz manjšega kraja kjer smo se včasih še vsi poznali. Danes lahko navežes stik preko FB. Vsaj približno veš iz kakšne družine izhaja. Malo poizvedi preko poznanih. Meni je tako znanka iz službe hotela “zrihtati” svojega brata.
Na portalih je polno ranjenih, prežvečenih, noge obrisanih kot je nekdo dobro napisal. Porabiš lahko leta, jih nekaj zamenjaš… Se pa večina parov v malo starejših letih v teh časih najde ravno na spletu.
Želim ti veliko sreče!
Forum je zaprt za komentiranje.