Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Želja po dveh ali treh moških

Želja po dveh ali treh moških

Že nekaj časa razmišljam in si želim poskusiti z dvema ali tremi moškimi. Sem poročena mamica, možu nisem nikoli to omenila, kaj si želim. Zadnje časa pa me zelo vzburja misel, da bi me dva ali trije moški vzeli samo zase in bi zares uživali.

Tolk si tega želim, in veliko razmišljam o tem, zato se mi dogaja tud to, da sem čez dan mokra in moram redno menjati tangice. K sreči mož tega še ni opazil.

Odločila sem se, da poskusim tukaj, na tem forumu, če bom kaj našla. Ne vem, ali je možno dobiti dva ali tri moške, ki bi bili za izpolnitev mojih želja. Po eni strani si zares želim, po drugi pa me je strah bolečine in da se ne bi kaj razvedelo naokoli. Mož ne sme tega zvedet. Kljub vsemu je želja močnejša od strahu.

Želim si tega in naj se mi javijo tisti, ki jih to zanima. Ampak obvezno zdravi, urejeni, higienični, diskretni, ker ne želim imeti kakršnihkoli težav zaradi tega.

Živijo

Našla si kar si želela

Sva dva poročena 44 in48

Piši na mail pitooncek35@gmail.com

Smem uprasati koliko si stara in za tvoje starostne preference? 🙂

Nakladaš, da smrdi pol Evrope

Ne vem, koliko je resnosti na tem forumu. Sem imela občutek, da ne bo težko najti za v troje….pa vidim, da je bolj tako tako….

Piš na mail je resnost

Sam pisat je treba

javi se mi vse domeniva milangabro@gmail.com  sem urejen skuliran in mam iskušnje. star sem 53 let

Smo trije bratje,40-51let,vsi obdarjeni,vezani,diskretni.Ce te zanima jok in stok,piši,da se dogovorimo na bokalboki0@gmail.com

Mmmm….sanjski moški ❤️?

Pia,zakaj se mi ne oglasiš?

greatbojan@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
ena Nasty, 02.01.2022 ob 07:07

Že nekaj časa razmišljam in si želim poskusiti z dvema ali tremi moškimi. Sem poročena mamica, možu nisem nikoli to omenila, kaj si želim. Zadnje časa pa me zelo vzburja misel, da bi me dva ali trije moški vzeli samo zase in bi zares uživali.

Tolk si tega želim, in veliko razmišljam o tem, zato se mi dogaja tud to, da sem čez dan mokra in moram redno menjati tangice. K sreči mož tega še ni opazil.

Odločila sem se, da poskusim tukaj, na tem forumu, če bom kaj našla. Ne vem, ali je možno dobiti dva ali tri moške, ki bi bili za izpolnitev mojih želja. Po eni strani si zares želim, po drugi pa me je strah bolečine in da se ne bi kaj razvedelo naokoli. Mož ne sme tega zvedet. Kljub vsemu je želja močnejša od strahu.

Želim si tega in naj se mi javijo tisti, ki jih to zanima. Ampak obvezno zdravi, urejeni, higienični, diskretni, ker ne želim imeti kakršnihkoli težav zaradi tega.

Kako pa fantaziraš z dvemi oz tremi. Moja je tudi povedala da ji to rajca, ampak ne ve pa če bi šla kdaj v to. Pravi, da jo rajca misel, da se dva posvetita njej.

povej mi s kje približno si doma kera smer slovenije, da se slučajno ne poznava, pol ti dam mail, sem zdrav mlad žrebec.

JA kontaktiraj me…tud sam sem vezan in mi je diskretnost in higiena ključnega pomena

Piši na samotvoj69@yahoo.com

sem tujec mulat star 50 let kurac lep debel črn obrezan 🙂

Sem mlad fant iz obale, 25 let, 195 visok, 90 kg tezek, cist, zelo pohoten. Rad bi ti pomagal uresniciti tvojo zeljo

Pisi na obala.mlad97@gmail.com

Sem resn diskretn strasten

Piši na jkure95@gmail.com

Sicer sem sam…. Ti pa izpolnim vsako umazano željo…. Diskretno 100%.

Še vedno iščem. A je danes res tolk težko se resno zmenit in se srečat in doživeti sanje?

Nasty piši na saso.cfp@gmail.com 😉 30 iz okoli lj postaven mladenič z dobrim orodjem 😉

Jas bi te pobil na morje tam se bi   mogoče celi dan  lahko    poljubljala in stiskala .

č e bi žela z menoj seksati bova pa tudi samo prej se bova napila da potem nebova vedela kaj počneva   .

Drugače se pa lahko   začneva   poljubljati po golem telesu

Nasty pisi  primorc00@gmail.com

Njo ne zanimajo posamezniki, kako ne razumete.

Ž pred časom sem se oglasil pa še kar iščeš

Piši na

sladkastaoba@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
ena Nasty, 25.06.2022 ob 09:09

Še vedno iščem. A je danes res tolk težko se resno zmenit in se srečat in doživeti sanje?

zakaj pa ne napišeš maila. tega brez maila razen težkih fukfehtarjev in tistih bolnih z aidsom pa hepatitisom, noben ne jemlje resno. če bi bila ti resna bi napisala svoj mail

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close